Ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις τους κωδικούς στο username και στο password του Nova Go... Μη βιάζεστε....
Καλημέρα σας,
Πήρα το Mi TV Stick.
Έστειλα το nova go apk στο stick από το κινητό μέσω της εφαρμογής send to TV, όπου και το εγκατέστησα και και το έτρεξα επιτυχώς.
Ωστόσο έχω δύο θέματα και θα ήθελα την γνώμη σας και τις ιδέες σας.
1) Τo Nova Go όταν ανοίγει εμφανίζεται κάθετα στην τηλεόραση (σαν να μην έχει auto-rotation) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να περιηγηθείς στο μενού. Οταν βεβαια καταφέρνω και επιλέγω ένα κανάλι, στο full screen γυρίζει σε οριζόντια θέαση. Καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?
2) Επίσης όταν περιηγούμε στα Apps δε μου εμφανίζει το Nova Go, ίσως επειδή δεν το κατέβασα από το Google Play? Έχω κάνει αποδοχή εγκατάστασης από τρίτους, έτσι εγκατέστησα το apk, αλλά δεν το βλέπω στα apps. Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ
Auto rotation δεν έχει,οπότε :
Για το 1ο κατεβαζεις ένα Rotate screen orientation apk από εδώ
https://downloadapk.net/Rotate-Screen-Orientation.html
Και βάζεις ρυθμίσεις όπως η φώτο μου
Για το 2ο θέμα,ναι επειδή είναι με τρίτους γι αυτό δεν φαίνεται οπότε από το playstore του stick,το επίσημο κάνεις εγκατάσταση το sideload launcher και θα βρίσκεται εκεί μέσα όταν το επιλέγεις όπως και όλες οι εφαρμογές
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Βγήκε η νεότερη έκδοση του ertflix που διορθώνει το πρόβλημα που έχει σε πολλά media players όπως αυτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.