Xiaomi Mi TV-Stick

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Ενώ λέει στα χαρακτηριστικά του ότι έχει dual band wifi εμένα δεν μου ενφανίζει το 5G του speedport plus.
Μπορεί να δει κάποιος αν εμφανίζει τα 5G δίκτυα;

Και σε μενα το ιδιο

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω ένα θέμα παιδιά με το stick και την philips smart TV μου..συνδεσα κανονικά το stick στην TV παίζει κανονικά όλα οκ.. Το stick τροφοδοτείτε από την πρίζα όχι από Usb. ποιο είναι το πρόβλημα μου τωρα..οταν πχ το βράδυ κλείσω την TV και πάω την άλλη μέρα να την ανοίξω δεν κάνει τίποτα.. Δεν ξεκινάει..για να ανοιξει πάλι η TV πρέπει κάθε φορά να βγάζω την πρίζα από το ρεύμα και μετά να την ξανά ενεργοποιώ.. Ενώ πριν από την αγορά του stick δεν είχα θέμα με την TV.. Έχεις μήπως κάποιος παρόμοιο θέμα και αν μπορεί να με βοηθήσει να το λύσω;;;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi TV-Stick

Καλησπέρα.. Ναι ανοίγει κανονικά οταν δεν έχω το stick στην hdmi

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi TV-Stick

Καλησπέρα.. Ναι ανοίγει κανονικά οταν δεν έχω το stick στην hdmi

Για ριξε μια ματια σε C.E.C και γενικα στις εισοδους τις τιβι!οτι αλλο και αν βαλεις στα hdmi της τιβι δουλευει κανονικα?

Μάλλον κάτι παίζει με τις υπέρυθρες από το τηλεχειριστήριο και με το τηλεχειριστήριο του mi stick..δεν δίνει εντολή να ανάψει η tv με το τηλεχειριστήριο όταν είναι ενεργοποημενο και το mi stick.. Βρήκα λύση όταν δεν ανοίγει με το τηλεχειριστήριο θα την ανοίγω χειροκίνητα με το κουμπί που έχει από πίσω η TV.. Το cec της hdmi είναι κλειστό..

Έχει εδώ και 2 μέρες ενώ παίζει κανονικά, μου ζητάει κατά την αναπαραγωγή να κάνω pair ing το τηλεκοντρόλ ή έστω να πατήσω ένα κουμπί και μετά δείχνει πάλι κανονικα
Έκανα unpair και pair το τηλεκοντρόλ πάλι τα ίδια
Καμμια ιδέα,το έχει κι άλλος αυτό το θέμα;
Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας.
Πήρε το εν λόγω στικάκι συγγενής μου και δε βρίσκει μέσα browser. Όντως δεν έχει;; Και ακόμα, πώς μπορείς να βάλεις;
Έψαξε για browsers στο playstore αλλά δεν έβγαλε εφαρμογή και εγώ που συνδέθηκα με το email του από τον υπολογιστή μου και μπήκα στο playstore για να του κάνω απομακρισμένα μια εγκατάσταση browser, κανένας δεν ήταν συμβατός με τη συσκευή (chrome, firefox, edge και άλλοι...).

Καμιά βοήθεια;

Καλησπέρα σας.
Πήρε το εν λόγω στικάκι συγγενής μου και δε βρίσκει μέσα browser. Όντως δεν έχει;; Και ακόμα, πώς μπορείς να βάλεις;
Έψαξε για browsers στο playstore αλλά δεν έβγαλε εφαρμογή και εγώ που συνδέθηκα με το email του από τον υπολογιστή μου και μπήκα στο playstore για να του κάνω απομακρισμένα μια εγκατάσταση browser, κανένας δεν ήταν συμβατός με τη συσκευή (chrome, firefox, edge και άλλοι...).

Καμιά βοήθεια;

Ψάξε τον puffin

Ψάξε τον puffin

Ευχαριστώ.

Τελικά, μπόρεσα και τους έκανα απομακρυσμένη εγκατάσταση τον puffin tv browser (όχι puffin web browser που δε γινότανε) και δούλεψε μια χαρά.

Εγκατέστησε κάνεις στο στικάκι το novaflix; (Όχι το novago). Δουλεύει; Ξέρει κανείς; Γιατί λέει μίνιμουμ προδιαγραφές 2/8 gb. Θέλω να το κάνω δώρο και η δυνατότητα να παίζει novaflix είναι μεγάλο συν.

Είχα φτιάξει ένα e-mail account στο gmail και το συγκεκριμένο e-mail το έχω περάσει στο mi box s ώστε να μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές από το playstore.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι:

Μπορώ κανονικά το ίδιο e-mail που έχω περάσει στο mi box s, να το περάσω και στο mi tv stick ή πρέπει αναγκαστικά να φτιάξω κάποιο καινούργιο e-mail ειδικά για το mi tv stick ?
Αν περάσω το ίδιο ακριβώς e-mail σε mi box s και mi tv stick,θα υπάρχει μήπως κάποιο conflict μεταξύ τους ή θα δουλεύουν εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο σαν να είχα περάσει διαφορετικό e-mail στο καθένα?

Είχα φτιάξει ένα e-mail account στο gmail και το συγκεκριμένο e-mail το έχω περάσει στο mi box s ώστε να μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές από το playstore.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι:

Μπορώ κανονικά το ίδιο e-mail που έχω περάσει στο mi box s, να το περάσω και στο mi tv stick ή πρέπει αναγκαστικά να φτιάξω κάποιο καινούργιο e-mail ειδικά για το mi tv stick ?
Αν περάσω το ίδιο ακριβώς e-mail σε mi box s και mi tv stick,θα υπάρχει μήπως κάποιο conflict μεταξύ τους ή θα δουλεύουν εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο σαν να είχα περάσει διαφορετικό e-mail στο καθένα?

Όχι ρε συ εννοείτε,ότι χρησιμοποιείς το ίδιο,και μάλιστα αν είχες και Android δε χρειαζόταν ούτε καν να δημιουργήσεις καινούργιο