Ευχαριστω πολυ φίλε μου για την απάντηση σου,η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορα το δοκίμασα σαν media player.Αν θυμάμαι καλα νομίζω το δοκίμασα και εγω να εμφανισω τους υποτιτλους χειροκινητα μήπως δεν το έκανε αυτόματα αλλα δεν βρήκα άκρη.Θα το ξανα δοκιμάσω πάντως.Απο εκει και πέρα θα δω και το update του φιλου που ανεφερες.Ευχαριστω πολυ
Εννοείς αυτα τα update φίλε μου σωστά;
Έχουμε νέο firmware update, με ημερομηνία 31-7-12.
Συνοδευόταν από τις ακόλουθες σημαντικές πληροφορίες.
Δεν ταιριάζει στους 1ης γενιάς 7520, που διακρίνονται από το AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, αλλά μόνο σε όσους έχουν ένα από τα παρακάτω:
CAWB
3BWB
4BIB
4BWB
5BWB
Οι νεότερες παρτίδες, που έχουν το 8BWB, έχουν αυτή την αναβάθμιση εγκατεστημένη από το εργοστάσιο.
Προσοχή!
Υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση!
- Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
- Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.
Αυτή η αναβάθμιση έγινε πριν στείλω τα προβλήματα και τις βελτιώσεις, οπότε μάλλον δεν έχει ορατές αλλαγές αλλά βελτιωμένες επιδόσεις, σταθερότητα και διορθώσεις, όπως π.χ. σωστή αναπαραγωγή αρχείων ΜΡ3.
Ας ελέγξει κάποιος πριν την αναβάθμιση αν παίζει ΜΡ3 με CBR>160kbps, κατά προτίμηση σε NTFS.
Δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξετε τα κανάλια μετά την αναβάθμιση, αλλά προσωπικά σας το συστήνω, όπως συστήνω να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.
Θυμίζω ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται μόνο με φλασάκι και μόνο σε σύστημα αρχείων FAT32, ενώ πολύ καλό θα ήταν για την αποφυγή προβλημάτων να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.
Επεξεργασία 29-10-12:
Ήρθε και για τους 7520 1ης γενιάς, με AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, η αναβάθμιση και έχει ημερομηνία 9-8-12.
Ισχύει και για αυτούς ότι υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Μην αμελήσετε να ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση και αφού βεβαιωθείτε για τον σειραϊκό αριθμό του δικού σας 7520!
- Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
- Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.
Εννοείς αυτα τα update φίλε μου σωστά;
Last edited by a moderator: