Xoro HRT 7520

Ευχαριστω πολυ φίλε μου για την απάντηση σου,η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορα το δοκίμασα σαν media player.Αν θυμάμαι καλα νομίζω το δοκίμασα και εγω να εμφανισω τους υποτιτλους χειροκινητα μήπως δεν το έκανε αυτόματα αλλα δεν βρήκα άκρη.Θα το ξανα δοκιμάσω πάντως.Απο εκει και πέρα θα δω και το update του φιλου που ανεφερες.Ευχαριστω πολυ

Έχουμε νέο firmware update, με ημερομηνία 31-7-12.

Συνοδευόταν από τις ακόλουθες σημαντικές πληροφορίες.
Δεν ταιριάζει στους 1ης γενιάς 7520, που διακρίνονται από το AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, αλλά μόνο σε όσους έχουν ένα από τα παρακάτω:
CAWB
3BWB
4BIB
4BWB
5BWB

Οι νεότερες παρτίδες, που έχουν το 8BWB, έχουν αυτή την αναβάθμιση εγκατεστημένη από το εργοστάσιο.

Προσοχή!
Υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση!
  • Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
  • Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

Αυτή η αναβάθμιση έγινε πριν στείλω τα προβλήματα και τις βελτιώσεις, οπότε μάλλον δεν έχει ορατές αλλαγές αλλά βελτιωμένες επιδόσεις, σταθερότητα και διορθώσεις, όπως π.χ. σωστή αναπαραγωγή αρχείων ΜΡ3.
Ας ελέγξει κάποιος πριν την αναβάθμιση αν παίζει ΜΡ3 με CBR>160kbps, κατά προτίμηση σε NTFS.

Δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξετε τα κανάλια μετά την αναβάθμιση, αλλά προσωπικά σας το συστήνω, όπως συστήνω να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.

Θυμίζω ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται μόνο με φλασάκι και μόνο σε σύστημα αρχείων FAT32, ενώ πολύ καλό θα ήταν για την αποφυγή προβλημάτων να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.

Επεξεργασία 29-10-12:
Ήρθε και για τους 7520 1ης γενιάς, με AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, η αναβάθμιση και έχει ημερομηνία 9-8-12.
Ισχύει και για αυτούς ότι υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Μην αμελήσετε να ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση και αφού βεβαιωθείτε για τον σειραϊκό αριθμό του δικού σας 7520!
  • Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
  • Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

Εννοείς αυτα τα update φίλε μου σωστά;

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Μήπως έχει βρεί κανείς το κουμπί του XORO "SUB-T",αντίστοιχα στο τηλεχειριστήριο tele usb-300? Γιατί το δικό του τηλεχειριστήριο τα έχει παίξει τελείως και να θέλω δε μπορώ να του περάσω αυτή την επιλογή. Και δε μπορώ να εμφανίσω τους υποτίτλους παρά τις νέες αναβαθμίσεις που θεωρητικά θα έπαιζαν απο μόνοι τους!! Ευχαριστώ

Ευχαριστώ, μου άνοιγε άλλο link και χρειαζόταν ψάξιμο... Ευχαριστώ πολύ!

Εδωσα εναν τέτοιο XORO HRT 7520 σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά βρίσκουν μικρά τα κουμπιά ! Ειδικά τα κουμπιά 1 εως 9 για τα κανάλια ! Ου γαρ ερχεται μονον το γηρας ως γνωστον !
Εχετε να προτείνετε κάποιο συμβατό ή ενα προγραμματιζόμενο που να μπορει να ρυθμιστεί για να δουλεψει με αυτό; ! Mε κόστος ΚΑΤΩ των 10 ευρώ και να μπορώ να το αγοράσω από Αθήνα-Πειραιά μέσα 4 μέρες το πολύ από την παραγγελία αν οχι αμέσως !

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω.
Το προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο CHUNGHOP E212 TV+DVB-T που αγόρασα παρόλο που φανηκε να δεχεται τον προγραμματισμο απο το αυθεντικο για XORO HRT 7520 απέτυχε παταγωδώς να δουλεψει ! Μετα το reset το δοκιμασα στην TV Finlux 32FL850H και τα μισα βασικα κουμπια δε δουλευαν !

καλησπέρα παιδιά. είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ήθελα από την αρχή να ζητήσω συγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω υπάρχει αλλού (έψαξα αλλά δεν βρήκα απάντηση) .
έχω ένα Xoro 7520 και δεν μπορώ να έχω ήχο από τις ταινίες με format Matroska. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; διάβασα σε προηγούμενες σελίδες ξανά για το θέμα αλλά δεν ξέρω αν έχει βρεθεί λύση στο θέμα. τονίζω ότι η ταινία παίζει οι υπότιτλοι υπάρχουν κανονικά αλλά δεν έχω ήχο. την ταινία την παρακολουθώ χωρίς ξεχωριστό ενισχυτή. έχω κάνει τις αναβαθμίσεις που έπρεπε να κάνω αλλά ήχο τίποτα. γνωρίζει κάποιος κάτι;
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια

Καλώς ήρθες Τάσο.

Αντιμετωπίζεις το πρόβλημα που έχουν όλοι οι δέκτες της αγοράς: δεν μπορούν να κάνουν αποκωδικοποίηση DTS.

Μια λύση είναι να μετατρέψεις το DTS σε AC3 (Dolby Digital). Υπάρχουν οδηγίες στα sticky θέματα.

Καλώς σας βρήκα Κώστα. Ευχαριστώ για την πληροφορία θα δοκιμάσω το popcorn και θα δω τι γίνεται.

Να σαι καλά .. ωραίο το forum

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά , πρώτο μου ποστ.
Έχω τον XORO 7520 AA0711 από τον Δεκέμβριο του 2011 , τον χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο μόνο σαν media player χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα .
Πριν 3 μέρες του πέρασα το firmware που δίνει ο talos_2002 στη σελίδα 34 και από τότε πολλά αρχεία φτάνουν στη μέση και σταματανε , επίσης σε πολλά δεν μπορώ να κάνω FF πάνω από 2χ .
Ξαναπέρασα το firmware, μην τυχόν δεν το είχα κάνει καλά , τίποτα , του πέρασα αυτό του e-shop , τα ίδια.
Αυτό που θα ήθελα είναι αν έχει κάποιος το παλιό firmware για το μηχάνημα , να το ανεβάσει κάπου ή να μου το στείλει με mail .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Μήπως το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα αρχεία MP4;

Απ' όσο θυμάμαι, υπάρχει μια αναβάθμιση που δεν ήταν από το e-shop αλλά την είχα βρει σε κάποιο site του εξωτερικού και την είχα ανεβάσει σε κάποια σελίδα του τρέχοντος θέματος. Ρίξε μια ματιά στις σελίδες που γράφηκαν τους πρώτους δύο μήνες του 2012.

Το πρόβλημα του FF μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγα καλά στην αναβάθμιση (πάλι). Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν αλλά και μετά την αναβάθμιση, αλλά και βγάλε τον από την πρίζα για 1' μετά από κάθε επαναφορά (αν είναι δυνατόν). Ελπίζω να βοηθήσει :smile:

Βρήκα την παλιά αναβάθμιση την πέρασα (σωστά , γιατί πρώτα έκανα μ@κακια) ,μετονομάζοντας το αρχείο σε upgrade.bin , με το αρχικό όνομα δεν την πέρναγε , δεν ξέρω αν συμβαίνει μονό στο δικό μου δέκτη αυτό ή έτσι πρέπει να γίνετε , και όλα επανήλθαν όπως ήταν πρώτα.
Αρχείο mp4 2h &18min χωρίς πρόβλημα , FF πάνω από 2χ κανένα πρόβλημα , και διάφορα μικρά αρχεία mp4 & flv κατεβασμένα από YouTube που κολλούσαν , τώρα μια χαρά.
Μετά ξαναπέρασα την αναβάθμιση που έχεις ανεβάσει εσύ (μιας και κατάλαβα ότι πρώτα δεν την πέρναγα σωστά )και τα προβλήματα επανήλθαν , έβαλα και του e-shop τα ιδία.
Ίσως είναι πρόβλημα του δικού δέκτη μιας και βλέπω ότι δεν έχει αναφέρει κάποιος άλλος τα ιδία προβλήματα.
Όπως και να έχει πέρασα πάλι την παλιά και όλα καλά.
Σ’ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Xoro HRT 7520

Παιδια να ρωτησω κατι. Τωρα τελευταια ο Χορο δεν μου πιανει σωστα τα καναλια. Εβαλα αλλο αποκωδικοποιητη και τα πιανει οκ. Λετε να τα εφτυσε? Η να θελει κανενα ρεσετ η firmware update?

Ευχαριστω!

Δοκίμασε να περάσεις ξανά το λογισμικό, κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την εγκατάσταση.

Ποιο λογισμικο απολα? Γιατι δεν ξερω ποιο να κατεβασω!

Ευχαριστω!!