Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI
Σε ποιά περιοχή είσαι? Είμαι στον Πειραιά και εδώ και μια εβδομάδα (ίσως περισσότερο) περίπου, έχου πολύ χαμηλό σήμα σε όλα τα digea. Ειδικά σε mega-star-skai πλέον βλέπω μόνο, pixel ή no signal. Δεν έχω ασχοληθεί όμως για να δω αν φταίει το μηχανάκι. Τις πρώτες μέρες πίστεψα πως είναι πρόβλημα της digea (τα κανάλια της ερτ τα πιάνω κανονικά, με 80% σήμα όμως).
Παιδια βοηθεια καποιος γιατι εχω τρελαθει. Ενω ολα πηγαιναν καλα με τον εν λογω αποκωδικοποιητη, μια μερα ετσι ξαφνικα δεν ειχα σημα στα μισα σχεδον καναλια. 4 απο τα 7 επιαναν καμπανα οπως πριν και στα υπολοιπα 3 μαυρη οθονη και no signal. περιμενα 2-3 μερες και τιποτα.εκανα restart, τιποτα. εκανα νεα αυτοματη αναζητηση και βρισκει μονο 4 καναλια. εκανα χειροκινητη αναζητηση και τιποτα. τι σκατα εγινε στα καλα καθουμενα; δεν εχει κανενας αλλος το προβλημα αυτο; δεν εγινε καμια αλλαγη σε καλωδια η κεραια η τιποτα αλλο. Θα τρελαθουμε εντελως.
Σε ποιά περιοχή είσαι? Είμαι στον Πειραιά και εδώ και μια εβδομάδα (ίσως περισσότερο) περίπου, έχου πολύ χαμηλό σήμα σε όλα τα digea. Ειδικά σε mega-star-skai πλέον βλέπω μόνο, pixel ή no signal. Δεν έχω ασχοληθεί όμως για να δω αν φταίει το μηχανάκι. Τις πρώτες μέρες πίστεψα πως είναι πρόβλημα της digea (τα κανάλια της ερτ τα πιάνω κανονικά, με 80% σήμα όμως).