Xoro HRT 7600

Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

johndos το εγκατέστησα και μου λύθηκε το πρόβλημα. Είσαι άψογος και η ανακάλυψη σου πολύ καλή. Τα συγχαρητήριά μου.
Εμένα δεν μου αναγνωρίζει Ελληνικούς υπότιτλους όταν είναι ξεχωριστό αρχείο. Τα βγάζει Κινέζικα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλές δοκιμές. Εσένα στους εμφανίζει κανονικά όταν είναι ξεχριστό αρχείο srt;
Συνεχίζει να εξαφανανίζει την κάτω γραμμή, αλλά τουλάχιστον όταν είναι ενσωματωμένοι φαίνονται κανονικά. Και πάλι μπράβο σου :SFGSFGSF:

Σ'ευχαριστώ cheetos109 αλλά άλλοι το ανακάλυψαν πριν από εμένα οπότε τα συγχαρητήρια σ'αυτούς. ;-) Όσο για το πρόβλημά σου, δοκίμασε να ανοίξεις τους υπότιτλους με το notepad και να τους ξανα-αποθηκεύσεις ως UTF-8 αντί για ANSI (στο παράθυρο του "Save as" κάτω κάτω στην επιλογή Encoding). Λογικά πρέπει να δουλέψει γιατί είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε μ'αυτόν τον τρόπο. Αν δε δουλέψει δοκίμασε και τις άλλες επιλογές και πες μου τί έγινε. Γιάννης

ΆψογοςΓιάννη. Δούλεψε μετην αλλαγήκωδικοποίησης των υποτίτλων. Βέβαια, ξεχωριστούς υπότιτλους δεν μου παίζει καλά γιατί χα´νει την κάτω σειρά.
Τώρα βλέπει και NTFS :firstprize: αν και δοκίμασα μία ταινία με DTS και δεν την παίζει. Τώρα θα δοκιμάσω μία ματρότσκα με AC3 στα 5GB για να δω τι γίνεται και σε αυτές τις περιπτώσεις. Πάντως συνιστώ την μετατροπή σε όλους.

Χαίρομαι φίλε μου. Δυστυχώς το πρόβλημα των υποτίτλων παραμένει εκτός κι αν βάλει κανείς μεσαίο μέγεθος (που είναι λίγο μικρό εδώ που τα λέμε). Νομίζω ότι δεν υπάρχει δέκτης που να παίζει από μόνος του DTS (μόνο μέσω ψηφιακής εξόδου και ενισχυτή που να έχει αποκωδικοποιητή DTS). AC3 (Dolby Digital) θα σου παίξει.
Ένα μείον ακόμα είναι ότι ο σκληρός δίσκος δεν κλείνει όταν κλείσουμε και το δέκτη από το τηλεκοντρόλ ή από προγραμματισμένη εγγραφή (μόνο από το διακοπτάκι κλείνει και ο σκληρός).
Θα δούμε μπας και βγει κανα firmware που να τα διορθώνει και αυτά.

Χαίρομαι φίλε μου. Δυστυχώς το πρόβλημα των υποτίτλων παραμένει εκτός κι αν βάλει κανείς μεσαίο μέγεθος (που είναι λίγο μικρό εδώ που τα λέμε). Νομίζω ότι δεν υπάρχει δέκτης που να παίζει από μόνος του DTS (μόνο μέσω ψηφιακής εξόδου και ενισχυτή που να έχει αποκωδικοποιητή DTS). AC3 (Dolby Digital) θα σου παίξει.
Ένα μείον ακόμα είναι ότι ο σκληρός δίσκος δεν κλείνει όταν κλείσουμε και το δέκτη από το τηλεκοντρόλ ή από προγραμματισμένη εγγραφή (μόνο από το διακοπτάκι κλείνει και ο σκληρός).
Θα δούμε μπας και βγει κανα firmware που να τα διορθώνει και αυτά.
Στη δική μου περίπτωση, ο σκληρός κλείνει από μόνος του όταν κλείσω τον XORO από το τηλεκοντρόλ.
Δοκίμασα και MKV αρχείο με AC3 ήχο και ενσωματωμένους υπότιτλους. Πολύ καλή εικόνα, αλλά η κάτω σειρά των υποτίτλων χάνεται και πάλι, οπότε εγκαταλείπω την ιδέα των MKV οριστικά. Κρίμα, τζάμπα πάει η NTFS δυνατότητα.

Γεια σε ολους.
Για το θεμα των υποτιτλων, για μενα το προβλημα εχει λυθει στους μεγαλους υποτιτλους μετα την αναβαθμιση-αλλαγη.
Πιο αναλυτικα : Σε τηλ CRT 4:3 με ρυθμιση εικονας και των 2 σε auto αλλα και σε Samsung 40 16:9, το μονο προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι να μου κοβει ελαχιστα απο τη δευτερη σειρα (το ρ φαινεται σαν ο, το μ σαν u κλπ) το οποιο θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα.
Η μετατροπη τελικα ηταν καταπληκτικη λυση. :worshippy: Μπραβο Γιαννη :SFGSFGSF:

υπάρχει κανένα αξιόλογο προγραμματάκι , που να κάνει τα .ts σε .avi, χωρίς να χάνει σε ποιότητα ;

επίσης αν μπορεί να κόβει κομμάτια εντός του βίντεο πχ. διαφημίσεις και χωρίς να αλλάζει την αναλογία της εικόνας στο τελικό αρχείο (το έχω δει και αυτό)

ευχαριστώ

υπάρχει κανένα αξιόλογο προγραμματάκι , που να κάνει τα .ts σε .avi, χωρίς να χάνει σε ποιότητα ;

επίσης αν μπορεί να κόβει κομμάτια εντός του βίντεο πχ. διαφημίσεις και χωρίς να αλλάζει την αναλογία της εικόνας στο τελικό αρχείο (το έχω δει και αυτό)

ευχαριστώ

staxrip
http://sourceforge.net/projects/staxmedia/

Καλησπερα,
εχω τον XORO - 7000 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305
και οχι τον 7600 αλλα ειπα οτι δεν εχει νοημα να ανοιχτει νεο θεμα

Τον εβαλα κανονικα με την κεραια που ειχα,
αλλα βγαζει μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ + το ΡΙΚ.

Κανω κατι λαθος?
:bang:

Καλησπερα,
εχω τον XORO - 7000 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305
και οχι τον 7600 αλλα ειπα οτι δεν εχει νοημα να ανοιχτει νεο θεμα

Τον εβαλα κανονικα με την κεραια που ειχα,
αλλα βγαζει μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ + το ΡΙΚ.

Κανω κατι λαθος?
:bang:

Δε νομίζω να κάνεις κάτι λάθος. Πού είσαι;

Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Παιδιά καλησπέρα , συγνώμη που ανακινώ ένα παλιό θέμα αλλά ενδιαφέρομαι για τον XORO HRT 7000( δεν βρίσκω τον 7600 ).

Α ξέρει κάποιος να μου πει τι αναπαραγωγή αρχείων κάνει ? (πχ avi)
Αν διαβάζει εξωτερικούς υποτίτλους και αν κάνει προγραμματισμένη εγράφη?
Μπέικα στη σελίδα της εταιρίας αλλά δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα.!
Κάθε βοήθεια δεκτή.!
icon7.gif

Να σας αναφέρω κάτι που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.
Τον προγραμμάτισα να αντιγράψει μία εκπομπή που παίζει κάθε σάββατο, οπότε του δήλωσα να γράφει κάθε εβδομάδα την συγκεκριμένη ώρα +- 5 λεπτά.
Μετά δύο εβδομάδες, το κανάλι (Prisma+) έβαλε την εκπομπή να προβάλεται 2 φορές την εβδομάδα (και Κυριακή ίδια ώρα).
Στις προγραμματισμένες μου εκπομπές, εμφανίστηκε από μόνη της εβδομαδιαία εγγραφή και για την Κυριακή!!!
Εντυπωσιάστηκα.

Κατά τα λοιπά, πιστεύω πως είναι το καλύτερο μηχανάκι (με το firmware του ΑΒΕΟ ΑΒ Τ1110) και το είχα πάρει και μόλις 40 ευρώ περίπου!

Cheetos109 σου κλείνει ο σκληρός όταν σταματάει να γράφει μετά από προγραμματισμό; Εμένα δυστυχώς, ενώ το μηχανάκι γυρνάει σε stand by (με το κόκκινο φωτάκι), δεν κλείνει. Και αν σου κλείνει, τί σκληρό δίσκο έχεις; Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Cheetos109 σου κλείνει ο σκληρός όταν σταματάει να γράφει μετά από προγραμματισμό; Εμένα δυστυχώς, ενώ το μηχανάκι γυρνάει σε stand by (με το κόκκινο φωτάκι), δεν κλείνει. Και αν σου κλείνει, τί σκληρό δίσκο έχεις; Ευχαριστώ.
Μου κλείνει ο σκληρός, όποτε έχει ώρα να τον χρησιμοποιήσει. Συγκεκριμένα μετά από προγραμματισμένη εγγραφή, δεν έχω προσέξει, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κλείνει και τότε. Είναι ένας απλός seagate στο 1 GB, με usb σύνδεση.
Γενικά τον πετυχαίνω σχεδόν πάντα σβηστό, ενώ έχω ανοικτό το μηχανάκι, χωρίς να έχει εξωτερικό κουμπί για σβήσιμο.
Κάποιοες φορές, όταν έχω κάνει πρόσφατη χρήση του σκληρού, το φωτάκι του είναι μεν αναμένο, αλλά ο ίδιος φαίνεται να μη λειτουργεί, καθώς εάν τον βάλω να παίζει κάποια ταινία, αμέσως αρχίζει να παίρνει στροφές.

Είναι μάλλον μεγάλος (3.5") και από αυτούς με το πορτοκαλί φως; Ένας φίλος έχει τέτοιους και έχουν σύστημα να κλείνουν μαζί με τον υπολογιστή, συσκευές που το συνδέεις κλπ. Εμένα είναι μικρούλης (2.5") και δεν έχει τέτοιο σύστημα (πηγαίνει συνεχώς ρεύμα από το Xoro και δουλεύει συνέχεια).

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ αλλά μόλις τώρα έκανα την εγγραφή αφού ανακάλυψα (βασικά κάποιοι άλλοι) κάτι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας (μετά από ρίσκο, δεν κρατιόμουν).

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό:
Μόλις χθες και αφού διάβασα πολλά πράγματα (και μου βγήκαν τα μάτια σε online μεταφραστές) σε ένα σλοβένικο (!!!) forum για τον αποκωδικοποιητή μας και τους άλλους κλώνους, μετέτρεψα μέσω upgrade τον Xoro HRT-7600 σε ΑΒΕΟ ΑΒ Τ1110 (επίσης κλώνος).
Τί κέρδισα; Υποστήριξη σε δίσκους με σύστημα NTFS μέσω της θύρας USB του και σωστή εναλλαγή του κάδρου, του εκάστοτε καναλιού ή αρχείου βίντεο.
Τί έχασα; Τα ελληνικά μενού στο δέκτη (υποστηρίζει όμως αγγλικά στα μενού), και για ένα παράξενο λόγο, μου βγάζει μόνο αγγλικά στο EPG στα κανάλια της DIGEA (Tα κρατικά της ΕΡΤ μου τα βγάζει στο EPG κανονικά στα ελληνικά, δεν ξέρω για τα + αφού δε μπορώ να τα πιάσω λόγω της πολύ κακής λήψης που έχω).
Τώρα, για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, δοκιμάστε τη μετατροπή με δική σας ευθύνη. Πάντως σε εμένα δούλεψαν κανονικά εγγραφές και αναπαραγωγή σε δίσκο NTFS (320 GB), ο δέκτης και η λήψη των καναλιών
και ενδεχομένως μου φάνηκε ότι είναι λίγο πιο γρήγορος στις εναλλαγές καναλιών (χωρίς όμως να είμαι σίγουρος).
Για να εγκαταστήσουμε το firmware αποσυμπιέζουμε πρώτα το αρχείο MTC_MSD7828_DH2836.AP που βρίσκεται στο συμπιεσμένο αρχείο που έχουμε κατεβάσει προηγουμένως και το βάζουμε σε ένα στικ ή δίσκο (με FAT ή FAT32 σύστημα εννοείται). Μετά επιλέγουμε να παίξουμε μουσική και το
τρέχουμε. Ακολουθούμε τις οδηγίες και μέχρι η μπαρα να πάει στο 100% και να μας βγάλει το μήνυμα "SOFTWARE UPDATE COMPLETE - PLEASE RESTART" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μόλις λοιπόν μας βγάλει αυτό το μήνυμα κλείνουμε από το διακόπτη της συσκευής κι όχι από το τηλεκοντρολ τον XORO (ή μάλλον τον ΑΒ πλέον :2thumb22sup: ) και τον ξανανοίγουμε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι επίσημες οδηγίες λένε ότι (για καλύτερα) κάνουμε και ένα FACTORY DEFAULTS από το μενού SYSTEM και όταν μας ζητηθεί ο κωδικός δίνουμε 000000.
Τα links:
το firmware http://www.abeodigital.com/da/produkter/details/102/50/billede/ab-t1110---digital-set-top-boks (κλικ στη δισκέτα)
τo εν λόγω forum http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=9308&postdays=0&postorder=asc&start=0
και http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=9398&postdays=0&postorder=asc&start=0
σλοβένικος μεταφραστής http://freetranslation.translation-services-usa.com/Slovenian/
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση και δοκιμή. Ελπίζω να βοήθησα.

Φίλε καλημέρα.

Νομίζεις ότι μπορώ να βάλω το firmware του ΑΒΕΟ στον IQ 750 HD που έχω.

Σε ευχαριστώ

Φίλε καλημέρα.

Νομίζεις ότι μπορώ να βάλω το firmware του ΑΒΕΟ στον IQ 750 HD που έχω.

Σε ευχαριστώ

Φίλε μου δυστυχώς δεν ξέρω. Πάντως μή δοκιμάζεις στην τύχη γιατί μπορεί να αχρηστευθεί εντελώς ο δέκτης σου. Αν βρω κάτι θα ποστάρω.

Να σας αναφέρω κάτι που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.
Τον προγραμμάτισα να αντιγράψει μία εκπομπή που παίζει κάθε σάββατο, οπότε του δήλωσα να γράφει κάθε εβδομάδα την συγκεκριμένη ώρα +- 5 λεπτά.
Μετά δύο εβδομάδες, το κανάλι (Prisma+) έβαλε την εκπομπή να προβάλεται 2 φορές την εβδομάδα (και Κυριακή ίδια ώρα).
Στις προγραμματισμένες μου εκπομπές, εμφανίστηκε από μόνη της εβδομαδιαία εγγραφή και για την Κυριακή!!!
Εντυπωσιάστηκα.

Κατά τα λοιπά, πιστεύω πως είναι το καλύτερο μηχανάκι (με το firmware του ΑΒΕΟ ΑΒ Τ1110) και το είχα πάρει και μόλις 40 ευρώ περίπου!
Γεια σου φίλε μου! 4 DVB-T δέκτες μου έχουν κάνει κλικ εμένα.

Πρώτος και καλύτερος, από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ο XORO 7600 που τα έχει όλα και συμφέρει!
Δεύτερος ο Edision Mini T. Δεν παίζει τίποτα από αρχεία, αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και είναι γνωστής μάρκας στα δορυφορικά.
Τρίτος ο ΚΑΟΝ 660. Και αυτός δεν παίζει τίποτα από αρχεία, αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και είναι γνωστής μάρκας στα δορυφορικά.
Τέταρτος ο KONKA ZDT-630HD ο οποίος έχει και Ethernet! Το θέμα είναι πως δεν τον έχω δει να τον έχει πάρει κανένας. :damnyou: