Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI
Σ'ευχαριστώ cheetos109 αλλά άλλοι το ανακάλυψαν πριν από εμένα οπότε τα συγχαρητήρια σ'αυτούς. ;-) Όσο για το πρόβλημά σου, δοκίμασε να ανοίξεις τους υπότιτλους με το notepad και να τους ξανα-αποθηκεύσεις ως UTF-8 αντί για ANSI (στο παράθυρο του "Save as" κάτω κάτω στην επιλογή Encoding). Λογικά πρέπει να δουλέψει γιατί είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε μ'αυτόν τον τρόπο. Αν δε δουλέψει δοκίμασε και τις άλλες επιλογές και πες μου τί έγινε. Γιάννης
johndos το εγκατέστησα και μου λύθηκε το πρόβλημα. Είσαι άψογος και η ανακάλυψη σου πολύ καλή. Τα συγχαρητήριά μου.
Εμένα δεν μου αναγνωρίζει Ελληνικούς υπότιτλους όταν είναι ξεχωριστό αρχείο. Τα βγάζει Κινέζικα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλές δοκιμές. Εσένα στους εμφανίζει κανονικά όταν είναι ξεχριστό αρχείο srt;
Συνεχίζει να εξαφανανίζει την κάτω γραμμή, αλλά τουλάχιστον όταν είναι ενσωματωμένοι φαίνονται κανονικά. Και πάλι μπράβο σου :SFGSFGSF:
Σ'ευχαριστώ cheetos109 αλλά άλλοι το ανακάλυψαν πριν από εμένα οπότε τα συγχαρητήρια σ'αυτούς. ;-) Όσο για το πρόβλημά σου, δοκίμασε να ανοίξεις τους υπότιτλους με το notepad και να τους ξανα-αποθηκεύσεις ως UTF-8 αντί για ANSI (στο παράθυρο του "Save as" κάτω κάτω στην επιλογή Encoding). Λογικά πρέπει να δουλέψει γιατί είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε μ'αυτόν τον τρόπο. Αν δε δουλέψει δοκίμασε και τις άλλες επιλογές και πες μου τί έγινε. Γιάννης