υπάρχει καμία λύση με το miniDLNA κ subtitles? αλλιώς είναι άχρηστο...
υπάρχει καμία λύση με το miniDLNA κ subtitles? αλλιώς είναι άχρηστο...
thanx, θα το κοιτάξωθεωρητικά , χωρίς να το έχω δοκιμάσει γίνεται με τον miniproxy (το βρίσκεις στον installer)
επειδή το popcornhour α-110 δεν βλέπει τους εσωτερικούς υπότιτλους στο m2ts παρά μόνο εξωτερικούς (εκτός και αν κάνω κάτι λάθος στο TSMuxer), περνάω τους υπότιτλους στο mkv με το mkvmerge. Για 4 γίγα mkv νομίζω ότι κάνει <5 λεπτά περίπου και μέσω minidnla το popcornhour παίζει και τους υπότιτλους.
Γιατί το τιμημένο popcorn a-110 βλέπει μόνο εξωτερικούς υπότιτλους όταν παίζει m2ts ενώ στα mkv βλέπει και τους εσωτερικούςΓιατί με το mkvmerge? Ανοίγεις το TSMuxer. Κάνεις add την ταινία. Κάνεις add και ττους υπότιτλους .Επιλέγεις output σε m2ts και κάνεις convert. απλά.
ερώτηση: μου ήρθε και ο 2ος 1.5tb ο οποίος θα μπεί στο etrayz.
Χρειάζεται κάτι ή απλα η χωρητικότητα θα διπλασιαστεί?
ποιο δίσκο πήρες;ερώτηση: μου ήρθε και ο 2ος 1.5tb ο οποίος θα μπεί στο etrayz.
Χρειάζεται κάτι ή απλα η χωρητικότητα θα διπλασιαστεί?
ναι, από εδώ http://www.xtreamer.net/downloads/etrayz/firmware/etrayz-software-ver-1-0-5.aspx κατεβάζεις το full installation fileΠαρελήφθη και από εμένα, αφότου είχε προηγηθεί παραγγελία μαζί με το Xtreamer Pro 1 εβδομάδας πριν.
Έκανα το πρώτο installation με το CD και πέρασε το firmware 1.0. Κατόπιν έκανα upgrade σε 1.0.3 και στη συνέχεια 1.0.5.
Υπάρχει τρόπος να περάσω απευθείας την 1.0.5 (δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα που υπάρχουν) και να γίνει clean install εξαρχής?
Παρελήφθη και από εμένα, αφότου είχε προηγηθεί παραγγελία μαζί με το Xtreamer Pro 1 εβδομάδας πριν.
Έκανα το πρώτο installation με το CD και πέρασε το firmware 1.0. Κατόπιν έκανα upgrade σε 1.0.3 και στη συνέχεια 1.0.5.
Υπάρχει τρόπος να περάσω απευθείας την 1.0.5 (δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα που υπάρχουν) και να γίνει clean install εξαρχής?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.