XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μπα...μη το λες...εγώ π.χ. στο Pro δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα σπάσιμο.....και δεν έχει gigabit όπως ξέρεις...(με firmware πριν του 2.7 που δεν είχαν αλλάξει το pre buffering )

Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά τι λένε τα νούμερα. Τα όρια του fast ethernet είναι αυτά που γράφω και δεν αλλάζουν.
Προφανώς και δεν αμφισβητώ το γεγονός πως δεν έχεις σπασίματα, αλλά αυτό σημαίνει απλά πως ο ρυθμός streaming των αρχείων που έχεις μέχρι σήμερα παίξει, κινείται εντός τον ορίων του fast ethernet.
Το encoding είναι τέτοιο που βρίσκεται εντός ορίων του δικτύου.
Ακόμη και στις κορυφώσεις του ρυθμού πιθανότατα το buffer καλύπτει τις ανάγκες για απρόσκοπτο streaming.
Από την έκδοση 2.7 πιθανώς χάλασαν το buffer που αποθηκεύει προσωρινά δεδομένα.

Τα λεγόμενά σου πάντως αποδεικνύουν πέρα από πάσα αμφιβολία πως το Xtreamer υπερκαλύπτει ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη σε επίπεδο εκμεταλευσης και διαχείρησης του δικτύου για αναπαραγωγή και των πιο απαιτητικών αρχείων!

Αλήθεια. Έχουμε κανένα νέο για την 3.0? Έχει γίνει μυθική πια αυτή η έκδοση. Από το Αύγουστο υποτίθεται πως δώθηκαν beta εκδόσεις σε χρήστες, ενώ ήδη έχει φτάσει στην έκδοση 3.07 για τα sidewinder II!

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά τι λένε τα νούμερα. Τα όρια του fast ethernet είναι αυτά που γράφω και δεν αλλάζουν.
Προφανώς και δεν αμφισβητώ το γεγονός πως δεν έχεις σπασίματα, αλλά αυτό σημαίνει απλά πως ο ρυθμός streaming των αρχείων που έχεις μέχρι σήμερα παίξει, κινείται εντός τον ορίων του fast ethernet.
Το encoding είναι τέτοιο που βρίσκεται εντός ορίων του δικτύου.
Ακόμη και στις κορυφώσεις του ρυθμού πιθανότατα το buffer καλύπτει τις ανάγκες για απρόσκοπτο streaming.
Από την έκδοση 2.7 πιθανώς χάλασαν το buffer που αποθηκεύει προσωρινά δεδομένα.

Τα λεγόμενά σου πάντως αποδεικνύουν πέρα από πάσα αμφιβολία πως το Xtreamer υπερκαλύπτει ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη σε επίπεδο εκμεταλευσης και διαχείρησης του δικτύου για αναπαραγωγή και των πιο απαιτητικών αρχείων!

Αλήθεια. Έχουμε κανένα νέο για την 3.0? Έχει γίνει μυθική πια αυτή η έκδοση. Από το Αύγουστο υποτίθεται πως δώθηκαν beta εκδόσεις σε χρήστες, ενώ ήδη έχει φτάσει στην έκδοση 3.07 για τα sidewinder II!

Την 3.0 πρέπει να την δώσουν ως τις 15/10 αναγκαστικά αφού θα αρχίσει η διάθεση και του Prodigy τότε.
Την βλέπω τώρα στο Sidewinder II .....και δεν μου λέει πολλά πάντως.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι καινούριο θα φέρνει στο Xtreamer Pro παρά μόνο αλλάγή του GUI. Εκείνο που περιμένει κανείς είναι ένα περισσότερο stable firmware , ώριμο χωρίς προβλήματα και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του chipset και με αρμονική λειτουργία όλων των δυνατοτήτων του . ( όχι φτιάχνουμε το ένα χαλάμε το άλλο.)
Προσωπικά?
Δεν μου αρέσει το νέο GUI. Πεστε με οπισθοδρομικό....αλλά προτιμώ το παλιό.
Θα μου πείτε κι εσείς όταν θα το δοκιμάσετε.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Παιδια καλημερα. Εχω θέμα και χρειαζομαι βοηθεια. Εχω xtreamer media player και μου εμφανιζει τον τελευταιο καιρο καθυστερηση ηχου σέ ολες τις ταινιες. Βοηθειαααααααα..... Ευχαριστω για το χρόνο σας.

Για να ξυπνήσει λίγο η συζήτηση σε αυτό το thread εκείνα που λέγανε για FIRMWARE έκδοση 3 και τα λοιπά τι γίνεται .
Σταματήσαν να το υποστηρίζουν ????
Και με γεια το καινούριο κουστούμι.:ernaehrung004:

Last edited:
Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν εχω δει παντως κατι για νεο firmwire.

Ξέρει κανείς αν θα μπορούσα να εφαρμόσω DVB-T δέκτη στο xtreamer ή λέω κουταμάρες ? Απλά θέλω να αποφύγω μια ακόμη συσκευή στο σαλόνι

Εγω που εχω προβλημα συγχρονισμου στο ηχο υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα tv ή απο το media player? Γιατι το προβλημα ξεκιναει απο update στην 2.70.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ξέρει κανείς αν θα μπορούσα να εφαρμόσω DVB-T δέκτη στο xtreamer ή λέω κουταμάρες ? Απλά θέλω να αποφύγω μια ακόμη συσκευή στο σαλόνι

Οχι δυστυχώς.....

γνωριζουμε τροπο με τον οποιο το xtreamer μπορει να παιξει το επομενο "title" σε blu ray iso. Εξηγουμαι: full blu ray iso του harry potter deathly hallows part 2 και στην αναπαραγωγη το xreamer παιζει το making of και οχι τη κυρια ταινια.
Το ιδιο συμβαινει και στο real vlc πχ οπου επιλεγοντας να παιξω το επομενο title προχωραω στη κυρια ταινια. Στο xtreamer ομως υπαρχει τροπος?

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν καταφερα να κανω κατι με το θεμα του ηχου. Εχει καποιος να προτεινει κατι???

Παιδια καλημερα. Εχω θέμα και χρειαζομαι βοηθεια. Εχω xtreamer media player και μου εμφανιζει τον τελευταιο καιρο καθυστερηση ηχου σέ ολες τις ταινιες. Βοηθειαααααααα.... Ευχαριστω για το χρόνο σας.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

γνωριζουμε τροπο με τον οποιο το xtreamer μπορει να παιξει το επομενο "title" σε blu ray iso. Εξηγουμαι: full blu ray iso του harry potter deathly hallows part 2 και στην αναπαραγωγη το xreamer παιζει το making of και οχι τη κυρια ταινια.
Το ιδιο συμβαινει και στο real vlc πχ οπου επιλεγοντας να παιξω το επομενο title προχωραω στη κυρια ταινια. Στο xtreamer ομως υπαρχει τροπος?
όχι μέσα από το xtreamer.

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Δεν καταφερα να κανω κατι με το θεμα του ηχου. Εχει καποιος να προτεινει κατι???

αν είναι κατευθείαν στην τηλεόραση, μπορεί να φταίει η τηλεόραση. Αν κλείσεις τις διάφορες επιλογές για την επεξεργασία εικόνας ίσως φτιάξει

πάντως με το 2.7.0 δεν μου παρουσιάζει κάποια καθυστέρηση

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

το xtreamer έχει γνωστό πρόβλημα με τον ήχο σε συνδυασμό με samsung & LG το οποίο είναι πασίγνωστο!
βασικά φταίει και το xtreamer και η τηλεόραση (ειδικά οι led) οπότε κλείνεις στην είσοδο που έχεις το xtreamer ότι υποβοήθηση εικόνας έχει η τηλεόραση σου και όπως είχα ξαναπεί, στις ρυθμίσεις εικόνας του xtreamer επιλέγεις ανάλυση 1080i

Καντο λιγο πιο σαφές αν μπορεις γιατι δεν το εχω το αθλημα. Ευχαριστω παντως..

Καλησπερα παιδια.Καποια αλλη αναβαθμιση ξερουμε αν υπαρχει η' αν ετοιμαζεται καμια?Εχουμε την 2,7,0 καιρο που την εχουμε περασει.
Κατι ακουγοταν για την 3

Καλησπερα παιδια.Καποια αλλη αναβαθμιση ξερουμε αν υπαρχει η' αν ετοιμαζεται καμια?Εχουμε την 2,7,0 καιρο που την εχουμε περασει.
Κατι ακουγοταν για την 3

Την έχουν έτοιμη....αλλά δεν ξέρω γιατί την κρατάνε και δεν την δίνουν ακόμα. Λογικά πρέπει εντός των ημερών να βγεί στον αέρα...

Σήμερα το προβλημα του ηχου λυθηκε με την βοηθεια του φιλου samniotis, αλλα μου εκανε το εξης νεο κουλο. Ανοιξα το media player και το μενου του εδειχνε διπλα. Εικονα-γραμματα ολά. Το έβγαλα απο την πριζα αλλά τπτ. Τέλος δοκιμασα να βάλω μια ταινια με δυσκολια αφου δεν μπορουσα να διακρινω καλα την εικονα και δεν εβλεπα καλα τα γραμματα και ολα εφτιαξαν. Φυσικα μετα το ξαναεκανε και παλι τα ιδια. Τι παιζει με το θέμα αυτο? Γνωριζει καποιος κατι σχετικο. Ευχαριστώ.

Σημερα που ειδα μια ταινια οχι υψηλες απαιτησεις ταινια hdrip εκανε κολληματα. Παιζει να θελει ρυθμισεις συγκεκριμένες??

Σημερα που ειδα μια ταινια οχι υψηλες απαιτησεις ταινια hdrip εκανε κολληματα. Παιζει να θελει ρυθμισεις συγκεκριμένες??

Εάν μέχρι πριν την αναβάθμιση σε 2.7 δεν είχες προβλήματα....γύρνα πίσω στην 2.5.2. Είναι αξιόπιστο firmware. To MK1 έχεις ?

Σημερα μετα απο 1 1/2 χρονο που εχω το Xtreamer το ενωσα με lan αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
Ενω αναγνωριζει τη συνδεση και το λεω γιατι βγαζει την IP μου,αναψαν και αλλα συμβολα στο κατω δεξια μερος της πρωτης σελιδας,παιζει και internet σταθμους αλλα μολις παω να μπω στο Xtreamering μου λεει να πατησω το 1 οτι αποδεχομαι και μετα αφου μου βγαλει οτι δεν ειχα καμια εκδοση εκατεστημενη και υπαρχει διαθεσιμη η ταδε παταω enter να προχωρησει και εκει κολλαει.
Μεχρι που βγαζω την τροφοδσια για να ξεκινησει.

Ενω στο ιδο δικτυο ενα WD TV Live Που εχω οι Internet υπηρεσεις του δουλευουν ρολοι.

Τι λετε?