XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μολις εγινα και εγω κατοχος ενος XTreamer :2thumb22sup:
Το εχω συνδεση στο Pioneer μεσο HDMI και του εχω βαλει εναν usb HD.
Αν εχω το movie file με αλλο ονομα απο το subs file δεν θα μπορεσω να το βαλω manual ?

Γιατί να παιδεύεσαι ? Νομίζω πως όχι πάντως...

Όχι πρέπει να έχει απαραίτητα το ίδιο όνομα!

Ο χρόνος να αλλάξεις το όνομα στα αρχεία σου είναι ανάλογος με τον χρόνο που θα σπαταλούσες κάθε φορά για να επιλέξεις το αρχείο υποτίτλων απο το χειριστήριό σου! Άσε που αυτό θα το έκανες κάθε φορά ενώ την αλλαγή ονόματος αρχείου άπαξ!!!

Όχι πρέπει να έχει απαραίτητα το ίδιο όνομα!

Ο χρόνος να αλλάξεις το όνομα στα αρχεία σου είναι ανάλογος με τον χρόνο που θα σπαταλούσες κάθε φορά για να επιλέξεις το αρχείο υποτίτλων απο το χειριστήριό σου! Άσε που αυτό θα το έκανες κάθε φορά ενώ την αλλαγή ονόματος αρχείου άπαξ!!!

Σωστα τα λες απλως εχω ολα τα seasons του Doctor Who (2005) μαζι με gr subs και πρεπει να τα αλλαξω και βαριεμαι.....:bebored:

Last edited by a moderator:

το αγορασα απο multirama 139.αλλαξα το firm σε 2.1.3,συνδεσα με hdmi στην panasonic 42 plasma και μεσω οπτικης σε εναν yamaha 5.1.το δικτυο ειναι xtreamer-λαπτοπ vista πανω στο ρουτερ linksys wag200g και υπολογιστης xp ασυρματα.ειδε ολους τους κοινοχρηστους φακελους αμεσα και η εμπειρια ειναι καταπληκτικη!!!(βεβαια με εβαλε στην μπριζα για αναβαθμιση του homecinema και η 42αρα φαινεται μικρη...)χρονια πολλα σε ολους!

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας Χριστιανός να με βοηθήσει? Όσο και κουφό να σας φαίνεται ενώ έχω βιδώσει τον σκληρό (2.5") στο πλαστικό καπάκι δεν μπορώ να τον βάλω με τίποτα μέσα. Κάπου βρίσκει και μου στραβώνει τα δοντάκια του σκληρού! Τι στην ευχή κάνω λάθος?

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας Χριστιανός να με βοηθήσει? Όσο και κουφό να σας φαίνεται ενώ έχω βιδώσει τον σκληρό (2.5") στο πλαστικό καπάκι δεν μπορώ να τον βάλω με τίποτα μέσα. Κάπου βρίσκει και μου στραβώνει τα δοντάκια του σκληρού! Τι στην ευχή κάνω λάθος?
To βρήκα. Δεν είναι sata!:bigcry:

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πως δεν έκανες καμιά ζημιά...

Έλα ντε.. Ευτυχώς το κατάλαβα... Άλλο κουλό. Τα έχω συνδέσει όλα αλλά μου εμφανίζει ανάλυση 576p και όχι 1080! Καμιά ιδέα?

στις ρυθμισεις του hdmi τι εχεις βαλει 1080p?
Στις ρυμθίσεις του xtreamer? Στο μενού AV->1080p είναι ΟΝ.
Η TV δεν πρέπει να έχει πρόβλημα μιας και αναγνωρίζει το PS3 κανονικά..

Στις ρυμθίσεις του xtreamer? Στο μενού AV->1080p είναι ΟΝ.
Η TV δεν πρέπει να έχει πρόβλημα μιας και αναγνωρίζει το PS3 κανονικά..
Το άνοιξα το έκλεισα και όλα οκ -bye-

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και αναγκαστηκα να ανοιξω λιγο με μια λιμιτσα τις τρυπες στο πλαστικο που κουμπωνει ο δισκος.Αν δεν θες να το πειραξεις δοκιμασε να βαλεις το δισκο χωρις να τον βιδωσεις στο πλαστικο πρωτα.Απλως κουμπωσε το δισκο μεσα στο xtreamer ΚΑΙ μετα κουμπωσε το πλαστικο.Το εχω δοκιμασει και δεν εχει προβλημα ο δισκος δεν ξεκουμπωνει.

Καλησπέρα. Χρόνια πολλα και καλή Χρονιά. αγόρασα το xtreamer έβαλα και ενα 500αρι δίσκο το σύνδεσα με usb2.0 και το pc με windows 7 το βλέπει κανονικα.Εχω 2 προβλήματα.οταν ειναι συνδεδεμένο με το pc με ethernet πως μπορώ να μπώ στο interface του(ποια IP πρεπει να βάλω στον browser και που θα βρώ ποια είναι?)και δευτερον βάζοντας ενα αρχείο MKV το συνδέω με την tv βρίσκω το αρχείο παταω play ξεκινά αλλα κατόπιν σταματά μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα.τα MP3 τα παίζει κανονικά,
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καποιο νεοτερο απο τα παιδια που εχουν το etrayz ?Νεες εντυπωσεις?

Καλησπέρα. Χρόνια πολλα και καλή Χρονιά. αγόρασα το xtreamer έβαλα και ενα 500αρι δίσκο το σύνδεσα με usb2.0 και το pc με windows 7 το βλέπει κανονικα.Εχω 2 προβλήματα.οταν ειναι συνδεδεμένο με το pc με ethernet πως μπορώ να μπώ στο interface του(ποια IP πρεπει να βάλω στον browser και που θα βρώ ποια είναι?)και δευτερον βάζοντας ενα αρχείο MKV το συνδέω με την tv βρίσκω το αρχείο παταω play ξεκινά αλλα κατόπιν σταματά μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα.τα MP3 τα παίζει κανονικά,
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
δεν το συνδέεις μέσω ρούτερ καλύτερα?από το pc μπορείς να δεις με ποιον adapter είναι συνδεδεμενο κ στο cmd να βάλεις ipconfig/all. Αυτό με το mkv δεν το καταλαβαίνω, μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο?

Καποιο νεοτερο απο τα παιδια που εχουν το etrayz ?Νεες εντυπωσεις?

Μετά από 2 εβδομάδες παρέα με το δίδυμο Xtreamer-eTRAYz μπορώ να πω με σιγουριά πια πως είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!

Το eTRAYz διανύει την "Βρεφική" του ηλικία σε σχέση με το software που το συνοδεύει και χωρίς αμφιβολία δεν λείπουν προβληματάκια όπως η κακή διαχείριση του NFS server (που πάντως μπορεί να ρυθμιστεί με λίγη προσπάθεια) το προς το παρόν ανύπαρκτο UPnP server και τη γενικότερη υστέρηση σε ρυθμίσεις στο ftp, το υποτυπώδες e-torrent client, και το άχρηστο (προς το παρόν) syncfolder!!!

Αν πάντως κρίνουμε από την πολύ καλή υποστήριξη που έχει προσφέρει μέχρι τώρα το Xtreamer πρέπει να περιμένουμε αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες που θα λύσουν τα όποια προβλήματα! Προσωπικά πιστεύω πως εκεί που πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη προσοχή είναι στην καλύτερη συνεργασία των δύο μηχανημάτων μέσω της επιλογής eTRAYz στον Χtreamer, πράγμα που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι οπαδοί του plug & play παρά οι "ψαγμένοι" που μπορούν ήδη να πάρουν τα μέγιστα από τα δύο μηχανήματα!

Πάντως με λίγη δουλειά το eTRAYz μπορεί να ενσωματώσει το Transmission ή το rutorrent ενώ με την προσθήκη του optware πακέτου έχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για προσθήκες εφαρμογών που έχουν γίνει compiled για ΝAS linux boxes, όπως επίσης και δυνατότητα εγκατάστασης δεκάδων εφαρμογων server όπως , http, newsreaders, ftp, Squeezeserver, pop3, και πολλά άλλα!

Σε επίπεδο λειτουργιάς το eTRAYz μέχρι σήμερα είναι πολύ σταθερό ενώ παρά τη λειτουργία του νύχτα μέρα με συχνό διάβασμα και γράψιμο σε ένα RAID1 που αποτελείται από 2Χ1Τb WDC WD10EVDS HDD's οι δίσκοι παραμένουν δροσεροί σε μια θερμοκρασία μεταξύ 31-34oC!!!

Από την άλλη το Χtreamer "ρουφάει" άνετα τα δεδομένα μέσω δικτύου που παρότι "στραγγαλίζεται" από το fast ethenet που έχει (ενώ το eTRAYz έχει Gigabit) δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ στο streaming HD υλικού, ούτε σε σύνδεση μέσω samba (CIFS/SMB) αλλά ούτε και μέσω του "πειραγμένου" NFS, !!

Συνίσταται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν RAID NAS media tank με torrent client και όχι μόνο, σε τιμή .... σκέτου κουτιού!!!

Last edited:

δουλεύω με το hanewin nfs server κανονικά
αλλα δεν μπορώ με τίποτα να κανω nfs share το dvd player που έχω στο pc μου
ξέρει κανείς αν θελει κόλπο ή τρόπο;

ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το xtreamer,το μονο προβλημα ειναι σε αναπαραγωγη ταινιας μεσα απο το network δεν βλεπει τους εξωτερικους υποτιτλους.τουλαχιστον εκανα την ταινια πχ mymovie και mymovie.srt και δεν τους ειδε.δεν ξερω αν υπαρχει λυση η ειναι θεμα αναβαθμισης?

δοκίμασες με το κουμπακι subtitle του remote control? κατω αριστερα ειναι, επέλεξε external subs

ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το xtreamer,το μονο προβλημα ειναι σε αναπαραγωγη ταινιας μεσα απο το network δεν βλεπει τους εξωτερικους υποτιτλους.τουλαχιστον εκανα την ταινια πχ mymovie και mymovie.srt και δεν τους ειδε.δεν ξερω αν υπαρχει λυση η ειναι θεμα αναβαθμισης?

Κάτι..κάπου...δεν κάνεις σωστά φίλε. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα - πρόβλημα με το Xtreamer. Καλύτερο είναι όταν ονομάζεις μια ταινία να κάνεις copy-paste το όνομα στον υπότιτλο. ( ακόμα και ένα space κάπου φτάνει για να δηλώσει διαφορετικό "όνομα" )

Last edited: