XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

εμένα τώρα που το παρατηρώ μόνο το παλίο μου dvd το έκανε και το xtreamer μου χαλάει μόνο το νετ!!δε ξέρω γιατι..

Πιστευω μετα την 1 βδομαδα που το ειχα το μηχανακι, οτι ηταν καλό, με αρκετό functionality,αλλά μάλλον λιγο "φτηνο-φτιαγμένο", από πλευρας πλαστικών-fan και με συνεχή firmware updates (που για μένα σημαινει "βιασυνη" και προχειρότητα πέραν από προσφερόμενες "βελτιώσεις").

Εν πάσει περιπτώσει, αν βγει το PRO και το δω σταθερό , θα το σκεφτω σοβαρά να το δοκιμάσω.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

που μπορώ να βρώ κανα αρχειάκι να δοκιμάσω το 24p?

Θα πρέπει το αρχείο να είναι 24p, μετά θα πρέπει στις ρυθμίσεις του xtreamer να βάλεις το 24p να είναι ενεργό και τρίτο (και όχι λιγότερο σπουδαίο), θα πρέπει και η τηλεόρασή σου να υποστηρίζει 24p.

Για του λόγου το αληθές

•Knowledgebase Home > Troubleshooting Guides & Tutorials > User Tutorials

One thing I did notice that when the Xtreamer is connected through WiFi I'm getting a lower signal level from my router's diagnostic panel than when it's plugged into my laptop. This could be due to settings being dfferent between the Xtreamer's driver and the Windows one. It could also be due to electrical interference from the Xtreamer itself - I sometimes notice interference in some of the lower-frequency analog TV channels when the Xtreamer is turned on - and I have good antenna cables. I'll leave that for Xtreamer to sort out.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

που μπορώ να βρώ κανα αρχειάκι να δοκιμάσω το 24p?
Μπορεί να έχεις ήδη.
Αν είναι .mkv είναι 24p, αν έχεις κάποιο Divx ή Xvid κι αυτό έχει πολλές πιθανότητες να είναι.
Κατέβασε το mediainfo και δες το framerate αν γράφει 23,976.

Για του λόγου το αληθές

•Knowledgebase Home > Troubleshooting Guides & Tutorials > User Tutorials

One thing I did notice that when the Xtreamer is connected through WiFi I'm getting a lower signal level from my router's diagnostic panel than when it's plugged into my laptop. This could be due to settings being dfferent between the Xtreamer's driver and the Windows one. It could also be due to electrical interference from the Xtreamer itself - I sometimes notice interference in some of the lower-frequency analog TV channels when the Xtreamer is turned on - and I have good antenna cables. I'll leave that for Xtreamer to sort out.

Αρα μιλάς για ασύρματη δικτύωση. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο παρατεταμένα....Ισως κάποιος άλλος που το δουλεύει έτσι να μας βοηθήσει.

Θα ήταν καλό ο φίλος που ανέφερε το πρόβλημα να μας πει πως συνδέει το μηχάνημά του επάνω στην τηλεόραση αλλά και με ποιο τρόπο δικτυώνει το ΧT!!

Επίσης δεν κατάλαβα αν το πρόβλημα το παρουσιάζει και σε κατάσταση standby!

Εγώ πάντως που έχω Sony Bravia αλλά και ενσύρματη δικτύωση δεν είχα κανένα απολύτως αντίστοιχο πρόβλημα, και για να είμαι ακριβής κανένα απολύτως πρόβλημα με το Xtreamer!

καλημερα μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζουμε την ψυκτρα στο xtreamer??

@online : ΔΕΝ μιλαω για WIFI συνδεση, το μηχανακι το ειχα συνδεδεμενο με Ethernet. Στο tutorial αναφερει πως το πρόβλημα του "θορυβου" επηρεαζει και το WIFI.

@xamurabi : Με HDMI και Ethernet οπως ειπα !!!! και δεν το κανει οταν ειναι standby!! Μόνο οταν το αναβεις και μόνο στο αναλογικό σημα - digital ειναι ΟΚ!

εχεις δικιο απλα δεν στελνουν πια αυτο που περιγραφει το βιντεακι στελνουν δυο κομματια ενα για καθε πλευρα και αυτκολητη παστα για αυτο ειπα μηπως το εχει παρει καποιος προφατα με αυτα που στελνουν τωρα να μου πει πως γινεται

γεια σας, ειμαι καινουργιος και σημερα μετα απο 3 μερες διαβασμα πηγα στα Mediamarkt (Λαρισα) να παρω η Xtreamer η WD TV Live χωρις να εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο. Στο μαγαζι επαθα πλακα το Xtreamer ειναι προσφορα απο 129 στα 99 ευρο μαζι με την κεραια (το WDTV Live στα 129 ευρο).
Χωρις δευτερη σκεψη πηρα το πρωτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παιζει τα παντα. Ο θορυβος του ανεμιστηρα ειναι απειροελαχιστος (το εχω στο medium). Το μονο που με απασχολει ειναι οτι μεχρι τωρα μου κολλισε 2 φορες στο ανοιγμα (απλα αναβοσβηνε το λαμπακι και δεν εκανε τιμοτα) με το που το εβγαλα απο την πριζα και το ξανασυνδεσα δουλεψε κανονικα. Να ανησυχήσω?

γεια σας, ειμαι καινουργιος και σημερα μετα απο 3 μερες διαβασμα πηγα στα Mediamarkt (Λαρισα) να παρω η Xtreamer η WD TV Live χωρις να εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο. Στο μαγαζι επαθα πλακα το Xtreamer ειναι προσφορα απο 129 στα 99 ευρο μαζι με την κεραια (το WDTV Live στα 129 ευρο).
Χωρις δευτερη σκεψη πηρα το πρωτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παιζει τα παντα. Ο θορυβος του ανεμιστηρα ειναι απειροελαχιστος (το εχω στο medium). Το μονο που με απασχολει ειναι οτι μεχρι τωρα μου κολλισε 2 φορες στο ανοιγμα (απλα αναβοσβηνε το λαμπακι και δεν εκανε τιμοτα) με το που το εβγαλα απο την πριζα και το ξανασυνδεσα δουλεψε κανονικα. Να ανησυχήσω?
Αν έχεις κάνει αναβάθμιση και έχεις βάλει το τελευταίο firmware και συνεχιζει να σου το κάνει θα σου πρότεινα να το πας πίσω. Σε μένα προσωπικά δεν το έχει κάνει ποτέ από τότε που το πήρα.

Κι εγώ το αγόρασα απο το ίντερνετ και ακόμη το περιμένω. Είπαν οτι θα μου το στείλουν στις 19 του μήνα. Σε ζηλεύω.

Εχει κανεις προβλημα με το 2.2?
Εγω εκανα εγκατασταση χθες το 2.2 και οταν ρυθμιζω το xt σε αναλυση 1080p ειτε 50hz ειτε 60hz και ειτε με το 1080p/24 ενεργοποιημενο η όχι μου εμφανιζει σαν κινουμενη ‛χρυσοσκονη’ και στα μενου και στα βιντεο στα περιγραμματα των ηρωων και των κινουμενων συνηθως εικονων.(με λιγα λογια πολύ χαλια)
Σε άλλες αναλυσεις δεν εχει προβλημα(480 ,720p,1080i).
Μετα από ψαξιματα το μονο που βελτιωνει την κατασταση αρκετα αλλα όχι τελειως είναι αν ανεβασω στην τηλεοραση μου την ρυθμιση μειωση θορυβου στο υψηλο.
Γυριζοντας στο προηγουμενο firmware δεν εχω κανενα προβλημα.
Εχει κανεις καποια ιδεα ? μηπως φταιει κατι στο δικο μου setup?

ΥΓ. Καλοδεχουμενος και ο fits79 (που και εγω ειχα νευριασει με την αμεμπτη σταση του) που εδωσε το video στο φιλο για την ψυκτρα.Μπορουμε ηρεμα και ωραια να ανταλλασουμε αποψεις και βοηθεια για τα μηχανακια μας που πραγματικα κανενα δεν είναι τελειο και ας λεμε στο χαβαλε και μονο καμια σποντα ο ενας για το μηχανακι του άλλου.

Εχει κανεις προβλημα με το 2.2?
Εγω εκανα εγκατασταση χθες το 2.2 και οταν ρυθμιζω το xt σε αναλυση 1080p ειτε 50hz ειτε 60hz και ειτε με το 1080p/24 ενεργοποιημενο η όχι μου εμφανιζει σαν κινουμενη ‛χρυσοσκονη’ και στα μενου και στα βιντεο στα περιγραμματα των ηρωων και των κινουμενων συνηθως εικονων.(με λιγα λογια πολύ χαλια)
Σε άλλες αναλυσεις δεν εχει προβλημα(480 ,720p,1080i).
Μετα από ψαξιματα το μονο που βελτιωνει την κατασταση αρκετα αλλα όχι τελειως είναι αν ανεβασω στην τηλεοραση μου την ρυθμιση μειωση θορυβου στο υψηλο.
Γυριζοντας στο προηγουμενο firmware δεν εχω κανενα προβλημα.
Εχει κανεις καποια ιδεα ? μηπως φταιει κατι στο δικο μου setup?

ΥΓ. Καλοδεχουμενος και ο fits79 (που και εγω ειχα νευριασει με την αμεμπτη σταση του) που εδωσε το video στο φιλο για την ψυκτρα.Μπορουμε ηρεμα και ωραια να ανταλλασουμε αποψεις και βοηθεια για τα μηχανακια μας που πραγματικα κανενα δεν είναι τελειο και ας λεμε στο χαβαλε και μονο καμια σποντα ο ενας για το μηχανακι του άλλου.

Προσωπικά το έχω ρυθμισμένο στο auto και δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Σκέφτομαι μήπως δεν έκατσε καλά το firmware και έχεις αυτό το πρόβλημα. Ξανακατέβασε το και δοκίμασε να το ξαναπεράσεις και δες αν θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Last edited:

Απο οτι διαβασα το παρουσιαζει και σε αλλους και συμβαινει αυτο μονο στο FW 2.1 και 2.2 αλλα οχι στα ενδιαμεσα.(2.1.1, 2.1.3) και λυνεται μαλλον με αλλαγη
καλωδιου.Περιεργο μεν αλλα ετσι δειχνει.Οποιος ενδιαφερεται
γινεται αναφορα στο παρακατω link (πρεπει να εγγραφειτε για να το διαβασετε)
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=67&t=12093
(v2.2: HDMI White Dots/Flashing Issues )
Οποτε παω για αγορα αλλου καλωδιου και βλεπουμε.

και εμένα το κάνει αυτό με το αναβοσβησμα και προσπαθώ να τους πείσω πως έχει πρόβλημα και να το στείλω πίσω αλλά το χαβά τους αυτοί....

εχεις δικιο απλα δεν στελνουν πια αυτο που περιγραφει το βιντεακι στελνουν δυο κομματια ενα για καθε πλευρα και αυτκολητη παστα για αυτο ειπα μηπως το εχει παρει καποιος προφατα με αυτα που στελνουν τωρα να μου πει πως γινεται
Φιλε μου όπως το βλέπεις στο video το ίδιο κάνεις και από την άλλη πλευρά. Μου ήρθανε εμένα οι ψύκτρες αφού τις παραγγειλα extra και τις πέρασα μια χαρά. Το μόνο όμως που δεν μπόρεσα ήταν να βιδώσω τις μικροσκοπικές μάυρες βίδες. Καθώς κάνανε τρύπα στην ψύκτρα αλλα δεν υπάρχει τρύπα στο σασί. Ετσι ίσως θεωρούν οι τύποι ότι θα βιδώσουν όπως οι ξυλόβιδες χωρίς να γίνει τρύπα στο σασί. Και να πρέπει να γίνει τρύπα δηλαδή πρέπει να εχεις ειδικό εξοπλισμό για να κάνεις τόσο μικρή τρύπα με τρυπάνι. Ελεος αυτή η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.
Αυτο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο τόσος κακός σχεδιασμός στην παραγωγή αυτού του προιόντος. Δηλαδή αυτά πρέπει να τα κάνει ο πελάτης να αλλάζει ψύκτρες να βάζει βίδες και ότι άλλο μας πούνε??? ή έπρεπε να σχεδιαστεί εξ αρχής σωστά. Μάλλον προχειρότητα βλέπω σε αυτήν την εταιρεία στην ποιότητα ειδικά των υλικών. Αλλά και βιασύνη στην έκδοση firmware με πολλά bugs. Tα οποία φυσικά διορθώνουν μετά από λίγο. Μπρος το κέρδος όμως τι είναι η ανοργανωσιά τους??? Κανονικά πρέπει να σταματήσει η παραγωγή έστω ένα εύλογο διάστημα και να βγει ένα προιόν ολοκληρωμένο. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ.:afro:

ειπα σημερα να βαλω ενα εσωτερικο σκληρο 500gb τον hitachi 5k500.τον κουμπωσα ευκολα και πηγα στην διαμορφωση δισκου για να τον φορμαρω,μου αναψε hdd κοκκινο,το πατησα,μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανηλθε το μενου του xtreamer,παω στην διαχειρηση αρχειων προσπαθω να περασω απο δικτυο η δισκο στην usb,τιποτα, τι στο καλο συμβαινει? απο δικτυο στον εξωτερικο δισκο στην usb ολα καλα