Θα πρέπει το αρχείο να είναι 24p, μετά θα πρέπει στις ρυθμίσεις του xtreamer να βάλεις το 24p να είναι ενεργό και τρίτο (και όχι λιγότερο σπουδαίο), θα πρέπει και η τηλεόρασή σου να υποστηρίζει 24p.
Μπορεί να έχεις ήδη.που μπορώ να βρώ κανα αρχειάκι να δοκιμάσω το 24p?
Για του λόγου το αληθές
•Knowledgebase Home > Troubleshooting Guides & Tutorials > User Tutorials
One thing I did notice that when the Xtreamer is connected through WiFi I'm getting a lower signal level from my router's diagnostic panel than when it's plugged into my laptop. This could be due to settings being dfferent between the Xtreamer's driver and the Windows one. It could also be due to electrical interference from the Xtreamer itself - I sometimes notice interference in some of the lower-frequency analog TV channels when the Xtreamer is turned on - and I have good antenna cables. I'll leave that for Xtreamer to sort out.
Αν έχεις κάνει αναβάθμιση και έχεις βάλει το τελευταίο firmware και συνεχιζει να σου το κάνει θα σου πρότεινα να το πας πίσω. Σε μένα προσωπικά δεν το έχει κάνει ποτέ από τότε που το πήρα.γεια σας, ειμαι καινουργιος και σημερα μετα απο 3 μερες διαβασμα πηγα στα Mediamarkt (Λαρισα) να παρω η Xtreamer η WD TV Live χωρις να εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο. Στο μαγαζι επαθα πλακα το Xtreamer ειναι προσφορα απο 129 στα 99 ευρο μαζι με την κεραια (το WDTV Live στα 129 ευρο).
Χωρις δευτερη σκεψη πηρα το πρωτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παιζει τα παντα. Ο θορυβος του ανεμιστηρα ειναι απειροελαχιστος (το εχω στο medium). Το μονο που με απασχολει ειναι οτι μεχρι τωρα μου κολλισε 2 φορες στο ανοιγμα (απλα αναβοσβηνε το λαμπακι και δεν εκανε τιμοτα) με το που το εβγαλα απο την πριζα και το ξανασυνδεσα δουλεψε κανονικα. Να ανησυχήσω?
γεια σας, ειμαι καινουργιος και σημερα μετα απο 3 μερες διαβασμα πηγα στα Mediamarkt (Λαρισα) να παρω η Xtreamer η WD TV Live χωρις να εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο. Στο μαγαζι επαθα πλακα το Xtreamer ειναι προσφορα απο 129 στα 99 ευρο μαζι με την κεραια (το WDTV Live στα 129 ευρο).
Χωρις δευτερη σκεψη πηρα το πρωτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παιζει τα παντα. Ο θορυβος του ανεμιστηρα ειναι απειροελαχιστος (το εχω στο medium). Το μονο που με απασχολει ειναι οτι μεχρι τωρα μου κολλισε 2 φορες στο ανοιγμα (απλα αναβοσβηνε το λαμπακι και δεν εκανε τιμοτα) με το που το εβγαλα απο την πριζα και το ξανασυνδεσα δουλεψε κανονικα. Να ανησυχήσω?
Εχει κανεις προβλημα με το 2.2?
Εγω εκανα εγκατασταση χθες το 2.2 και οταν ρυθμιζω το xt σε αναλυση 1080p ειτε 50hz ειτε 60hz και ειτε με το 1080p/24 ενεργοποιημενο η όχι μου εμφανιζει σαν κινουμενη ‛χρυσοσκονη’ και στα μενου και στα βιντεο στα περιγραμματα των ηρωων και των κινουμενων συνηθως εικονων.(με λιγα λογια πολύ χαλια)
Σε άλλες αναλυσεις δεν εχει προβλημα(480 ,720p,1080i).
Μετα από ψαξιματα το μονο που βελτιωνει την κατασταση αρκετα αλλα όχι τελειως είναι αν ανεβασω στην τηλεοραση μου την ρυθμιση μειωση θορυβου στο υψηλο.
Γυριζοντας στο προηγουμενο firmware δεν εχω κανενα προβλημα.
Εχει κανεις καποια ιδεα ? μηπως φταιει κατι στο δικο μου setup?
ΥΓ. Καλοδεχουμενος και ο fits79 (που και εγω ειχα νευριασει με την αμεμπτη σταση του) που εδωσε το video στο φιλο για την ψυκτρα.Μπορουμε ηρεμα και ωραια να ανταλλασουμε αποψεις και βοηθεια για τα μηχανακια μας που πραγματικα κανενα δεν είναι τελειο και ας λεμε στο χαβαλε και μονο καμια σποντα ο ενας για το μηχανακι του άλλου.
γεια σας, ειμαι καινουργιος και σημερα μετα απο 3 μερες διαβασμα πηγα στα Mediamarkt (Λαρισα) να παρω η Xtreamer η WD TV Live χωρις να εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο. Στο μαγαζι επαθα πλακα το Xtreamer ειναι προσφορα απο 129 στα 99 ευρο μαζι με την κεραια (το WDTV Live στα 129 ευρο).
Φιλε μου όπως το βλέπεις στο video το ίδιο κάνεις και από την άλλη πλευρά. Μου ήρθανε εμένα οι ψύκτρες αφού τις παραγγειλα extra και τις πέρασα μια χαρά. Το μόνο όμως που δεν μπόρεσα ήταν να βιδώσω τις μικροσκοπικές μάυρες βίδες. Καθώς κάνανε τρύπα στην ψύκτρα αλλα δεν υπάρχει τρύπα στο σασί. Ετσι ίσως θεωρούν οι τύποι ότι θα βιδώσουν όπως οι ξυλόβιδες χωρίς να γίνει τρύπα στο σασί. Και να πρέπει να γίνει τρύπα δηλαδή πρέπει να εχεις ειδικό εξοπλισμό για να κάνεις τόσο μικρή τρύπα με τρυπάνι. Ελεος αυτή η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.εχεις δικιο απλα δεν στελνουν πια αυτο που περιγραφει το βιντεακι στελνουν δυο κομματια ενα για καθε πλευρα και αυτκολητη παστα για αυτο ειπα μηπως το εχει παρει καποιος προφατα με αυτα που στελνουν τωρα να μου πει πως γινεται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.