XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο (π.χ. .srt .ssa. sub .idx κλπ) παίζει, έστω και αν έχει και ενσωματωμένους μέσα στο mkv.

Σε ξεχωριστό αρχείο που βρίσκεται σε διαφορετικό φάκελο από το αρχείο της ταινίας δεν παίζει γιατί δεν έχει ρύθμιση να ψάχνει σε άλλο φάκελο!

@xamurabi<<Με λίγα λόγια, αν έχεις τηλεόραση με υποστήριξη 24p>> συνεπως στην samsung 7000 που εχει αν δεν κανω μεγαλο λαθος τετοια υποστηριξη θα πρεπει να το εχω ενργοποιημενο σωστα?κια ακριβως απο κατω κατι για hdmi color που γραφει αυτο την σημαινει?

Υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο (π.χ. .srt .ssa. sub .idx κλπ) παίζει, έστω και αν έχει και ενσωματωμένους μέσα στο mkv.

Σε ξεχωριστό αρχείο που βρίσκεται σε διαφορετικό φάκελο από το αρχείο της ταινίας δεν παίζει γιατί δεν έχει ρύθμιση να ψάχνει σε άλλο φάκελο!

ωραιος μαν ..θενξ..μια χαρα το βρισκω οπως πρεπει..ολα τα μκβ τα χω με σρτ στον ιδιο φακελο παντα..

@xamurabi<<Με λίγα λόγια, αν έχεις τηλεόραση με υποστήριξη 24p>> συνεπως στην samsung 7000 που εχει αν δεν κανω μεγαλο λαθος τετοια υποστηριξη θα πρεπει να το εχω ενργοποιημενο σωστα?κια ακριβως απο κατω κατι για hdmi color που γραφει αυτο την σημαινει?

Σωστά! Με επιλεγμένη αυτή την ρύθμιση το Xtreamer αντιλαμβάνεται αυτόματα αν η ταινία είναι 24p και αναλόγως στέλνει το video σήμα μέσω της HDMI!

Το HDMI color space είναι μια εξειδικευμένη ρύθμιση της θύρας που δεν πρέπει να μας απασχολεί εκτός και άν έχουμε χρωματικά προβλήματα, δηλαδή δεν την πειράζουμε αν έχουμε σωστά χρώματα!

@online : ΔΕΝ μιλαω για WIFI συνδεση, το μηχανακι το ειχα συνδεδεμενο με Ethernet. Στο tutorial αναφερει πως το πρόβλημα του "θορυβου" επηρεαζει και το WIFI.

@xamurabi : Με HDMI και Ethernet οπως ειπα !!!! και δεν το κανει οταν ειναι standby!! Μόνο οταν το αναβεις και μόνο στο αναλογικό σημα - digital ειναι ΟΚ!

κι εμένα μου έκανε παράσιτα στα κανάλια, κυματάκια
έφταιγε το καλώδιο της κεραίας της TV, χρησιμοποιούσα ένα δικής μου κατασκευής, με το ίδιο καλώδιο που πάει μεχρι την κεραία στη ταράτσα, τπτ ιδιαίτερο,
άλλαξα και πήρα 1 έτοιμο απο κατάστημα ηλεκτρολογικών, τα ίδια, άλλαξα και πήρα ένα με χρυσους (και καλά) ακροδέκτες, στα "ευρεία" πάλι επίπεδα των 4-5 ευρώ (δεν ειχαν κι άλλα), ελάχιστα καλύτερα τα πράγματα, έως τα ίδια.
και τελικά πήρα απο το media markt ένα με 4πλή θωράκιση και είναι JET :a0210: , μου βελτίωσε (για την ακρίβεια, τα εξαφάνισε εντελώς) και κάτι χιονάκια που ειχα στα αναλογικά και νόμιζα πως έφταιγε η κεραία μου

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κοιταζοντας στην ιστοσελιδα του Xtreamer το αξεσουαρ που ψυχει το Xtreamer φοβηθηκα απο τις εικονες και μονο την τοποθετηση του!
Ενω ειναι αρκετα κατατοπιστικη η οδηγια τοποθετησης που δινει το φοβαμαι!
Αν υπηρχε επισημο Service εδω θα το πηγαινα να μου το τοποθετησουν!
Ειναι ο μονος λογος που δεν το παραγγελνω!
αν δεν βρω ακτι τετοιο θα παραμεινω με το ανεμιστηρακι του!
Προς το καλοκαιρι που δυσκολευουν οι συνθηκες....βλεπουμε!
Τι λετε επ'αυτου???

παλληκαρια μου θελω λιγο βοηθεια.λοιπον εχουμε ενα pc(χωρις οθονη)&ενα laptop.αυτα τα δυο σκεφτομαι να συνδεθουν μεταξυ τους με "οικιακο δικτυο".κεντρικος θα ειναι το laptop(windows xp).ολες οι συνδεσεις θα γινουν με ethernet.τωρα αρχιζει το μπαχαλο.....εχω εναν εξωτερικο σκληρο 1tb wd,το χτρεαμερ και θελω να τα παντρεψω ολα αυτα μαζι.....γαμος με πολλους καλεσμενους.εγω σκεφτομαι να βαλω τον 1tb στο pc(το οποιο pc βγαζει και εξοδο HDMI παρεπιπτωντος)και συνεχιζω.το xtreamer να το συνδεσω με το pc(για να το διαχειριζομαι)και το pc με την μια θυρα usb του χτρεαμερ(αλληλενδετη συνδεση).αυτες της σκεφτομαι να μεινουν μονιμες συνδεσεις.και ρωτω:το laptop θα βλεπει το χτρεαμερ μεσω του pc?το χτρεαμερ θα βλεπει το pc και το αντιστροφο?το xτρεαμερ θα βλεπει τον 1tb και τον σκληρο του pc?βγαζετε ακρη?HEEEELLLPPPP
το χτρεαμερ δεν θα ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο....αυτα τα ολιγα

Νομίζω πως η παθητική ψύξη είναι ένα "must" αξεσουάρ! Όχι γιατί το ανεμιστηράκι είναι τόσο ενοχλητικό αλλά γιατί όπως και να το κάνουμε τα 0db είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερα από τα 15-20db ενός ήσυχου ανεμιστήρα, για παράδειγμα, όταν παρακολουθείς μια ταινία το βράδυ.

Το ανεμιστηράκι πάντως έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στην απαγωγή της θερμότητας στην περίπτωση ύπαρξης εσωτερικού δίσκου παρά στην απλή ψύξη του σκέτου (χωρίς δίσκο) Xtreamer! Πρακτικά χωρίς δίσκο και με απλή 2-3 ώρες χρήση ακόμα και με κλειστό το ανεμιστηράκι η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει τόσο πολύ που να δικαιολογεί την ύπαρξη ανεμιστήρα χωρίς βέβαια αυτό να είναι και απόλυτο! Για να τον έχουν κάτι ξέρουν περισσότερο!
Η ύπαρξη όμως μιας τέτοιας ψύκτρας θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την χωρίς ανεμιστήρα ψύξη, σε ένα σύστημα χωρίς εσωτερικό δίσκο κάνοντας πράξη την απολύτως αθόρυβη λειτουργία.

Με εσωτερικό δίσκο και πολύωρη λειτουργία δεν είμαι σίγουρος πως η παθητική ψύξη επαρκεί!

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παλληκαρια μου θελω λιγο βοηθεια.λοιπον εχουμε ενα pc(χωρις οθονη)&ενα laptop.αυτα τα δυο σκεφτομαι να συνδεθουν μεταξυ τους με "οικιακο δικτυο".κεντρικος θα ειναι το laptop(windows xp).ολες οι συνδεσεις θα γινουν με ethernet.τωρα αρχιζει το μπαχαλο.....εχω εναν εξωτερικο σκληρο 1tb wd,το χτρεαμερ και θελω να τα παντρεψω ολα αυτα μαζι.....γαμος με πολλους καλεσμενους.εγω σκεφτομαι να βαλω τον 1tb στο pc(το οποιο pc βγαζει και εξοδο HDMI παρεπιπτωντος)και συνεχιζω.το xtreamer να το συνδεσω με το pc(για να το διαχειριζομαι)και το pc με την μια θυρα usb του χτρεαμερ(αλληλενδετη συνδεση).αυτες της σκεφτομαι να μεινουν μονιμες συνδεσεις.και ρωτω:το laptop θα βλεπει το χτρεαμερ μεσω του pc?το χτρεαμερ θα βλεπει το pc και το αντιστροφο?το xτρεαμερ θα βλεπει τον 1tb και τον σκληρο του pc?βγαζετε ακρη?HEEEELLLPPPP

Για να βγάλεις αποτέλεσμα από την ..."εξίσωση" που μας έδωσες να λύσουμε LOL πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσεις και μερικές σταθερές ακόμη όπως για παράδειγμα την τηλεόρασή σου τελικά θα την συνδέσεις με το PC ή με το Xtreamer μέσω HDMI!

Επειδή μπορεί να ανταλλάξουμε καμιά 10ρία πόστ μέχρι να βγάλουμε άκρη θα σου πως τι θα έκανα εγώ στην θέση σου, προσπαθώντας να ερμηνεύσω όσο μπορώ πιο καλά τα δεδομένα σου.

Πρώτα από όλα θα συνέδεα το Xtreamer μέσω HDMI στην τηλεόρασή μου! Έχε υπόψη σου πως η διαχείριση του Xtreamer γίνεται άριστα μέσω του τηλεχειριστηρίου και τις οθόνης της τηλεόρασης ακόμη και σε επίπεδο αντιγραφής από και προς το XT όλων των αρχείων (υπάρχει ένας μικρός περιορισμός πως μπορείς να διαχειριστείς μόνο 8 αρχεία κάθε φορά)

Συνεχίζοντας θα συνέδεα σε μια από τις πίσω USB τον WD 1Τ σκληρό τον οποίο και θα είχα ανοικτό με αυτό τον τρόπο όταν άνοιγα και το Xtreamer.
Αφού έχεις τη σκέψη να συνέδεες το Xtreamer με την USB host στο PC σου το οποίο θα το δικτύωνες ενσύρματα θα πρότεινα να συνδέσεις το Xtreamer ενσύρματα στο δίκτο και το PC σου αν το θέλεις οπωσδήποτε και αυτό στο δίκτυο να το απομακρύνεις και να το δικτυώσεις σε κάποιο άλλο χώρο. Αυτό μπορείς άνετα να το κάνεις και ασύρματα με την κεραία του XT συνδέοντας το ενσύρματα ή ασύρματα το PC σου επάνω στο modem-router που πιθανολογώ πως έχεις ήδη ή σε κάποιο Access Point-router.

Το Laptop σου μπορείς μπλέον να το έχεις φορητό και ασύρματο με την προϋπόθεση πως έχεις κάποιο ασύρματο Accesss point ή ρούτερ όπως σου είπα παραπάνω.

Τον σκληρό σου δίσκο μπορείς να τον έχεις εναλλακτικά στο PC σου και να "αντλείς" μέσω δικτύου τα αρχεία σου προς το XT.

Υπάρχει και μια άλλη λύση που πιστεύω θα σε κάνει να "βγάλεις σε αχρηστία" το PC σου και δεν είναι άλλη από ένα Ethernet USB κουτί πάνω στο οποίο θα έχεις τον σκληρό σου. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις κλειστά τα Laptop και PC κατά την λειτουργία του Xtreamer και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειάζεται να έχεις ανοικτό το XT όταν κάνεις αντιγραφές από και προς τον δίσκο μέσω του Laptop ή του PC.

Υπάρχουν όπως βλέπεις πολλές εναλλακτικές αλλά νομίζω πως για αρχή πες μας ακριβώς τα μηχανήματα που εμπλέκονται στη δικτύωση καθώς και τις θέσεις ή την δυνατότητα να απομακρύνεις κάποια στοιχεία (ενσύρματα ή ασύρματα) από την τηλεόρασή σου!

Κοινός παρονομαστής όλων αυτών όμως είναι να έχεις το Xtreamer συνδεδεμένο στο δίκτυο πράγμα που εσύ για κάποιο λόγο που δεν αναφέρεις δεν το επιθυμείς!!!

Last edited:

το χτρεαμερ το θεωρω "αχρηστο" να ειναι στο δικτυο,εκτος και αν εξυπηρετει στο να μπορω να του λειτουργω τον σκληρο του,ομως δεν ξερω αν το ιδιο κανει και αν το εχω μονιμα με το pc.για να τα ξαναπαρουμε απο την αρχη θα σας αναλυσω την σκεψη μου.ως κεντρικο υπολογιστη θελω να λειτουργω το laptop,το οποιο θελω να διαχειριζετα:1. to pc,2. to xtreamer,3. ton 1tb wd εξωτερικο σκληρο που εχω.λογω θεσεως των πραγματων(σαλονι,γαμος,παιδι)ολες οι συσκευες βρισκονται μαζι κατω απο την tv,εκτος του λαπτοπ(διπλα στον καναπε).σκεφτομαι λοιπον να τα λειτουργω ολα αυτα απο το λαπτοπ και να ειναι καπως κρυμμενα ολα τα αλλα μηχανηματα γιατι η γυναικα μου εχει φριξει και θα με χωρισει......το παιδι σκεφτομαι!!
συνεχιζω λοιπον.θελω το λαπτοπ να μπορει να περνα αρχεια απο το pc-στον σκληρο 1tb,το pc να διαχειριζεται τα αρχεια του χτρεαμερ και το ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ δλδ το χτρεαμερ να "βλεπει"και να μπορει να αναπαραγει αρχεια και απο το pc και απο τον σκληρο 1tb.το λαπτοπ θελω απλα να κουμανταρει της συσκευες(μεσω του pc,μεσω του δικτυου)για να αποφευγεται το βαλε βγαλε των καλωδιων.τωρα τα μηχανηματα και πως συνδεονται:
1.PANASONIC TX-P42V10E ,οπτικη με το sony home cinema
2. PS3 (συνδεδεμενο με HDMI στην tv και συνδεδεμενο και στο internet,οπτικη με το sony home cinema)
3 . SONY DVD (συνδεση με scart)
4.xtreamer συνδεση με HDMI με την tv,οπτικη με το sony home cinema
σκεφτομαι να συνδεσω
5.το pc με HDMI με την tv

οουυυφφφφ εσκασα....αυτα τα ολιγα......

σημειωση :ολα ειναι συνδεδεμενα στο δικτυο με ethernet.δεν εχει ασυρματη το laptop.

ΑΠΟ HAMOURABI
Υπάρχει και μια άλλη λύση που πιστεύω θα σε κάνει να "βγάλεις σε αχρηστία" το PC σου και δεν είναι άλλη από ένα Ethernet USB κουτί πάνω στο οποίο θα έχεις τον σκληρό σου. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις κλειστά τα Laptop και PC κατά την λειτουργία του Xtreamer και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειάζεται να έχεις ανοικτό το XT όταν κάνεις αντιγραφές από και προς τον δίσκο μέσω του Laptop ή του PC.
----------------------------------------------------------------------------------------------
αυτο πραγματι ακουγεται ενδιαφερον........το pc το θελω ως e-trayz(κατα μια εννοια)για το χτρεαμερ και να παιζει και αυτο καμια ταινια.χωρια οτι δεχεται πιο ευκολα αναβαθμιση και εχει μαλλον καλυτερο επεξεργαστη και HDMI.δουλευει και καλυτερα το internet,ειναι και δωρο......

δεν σας βλεπω ομως προθυμους να λυσετε τον γριφο και βλεπω να παιρνω καμια φωτια κι εγω και τα μηχανηματα......σε κανα 2 μερες θα αρχισω την μ.λ..ια που μου εχει κατεβει στο κεφαλι......HEEEEELP

Η σύνθεση που περιγράφεις πιστεύω πως είναι, θα μου επιτρέψεις να πω, λάθος τόσο από ποσοτικής όσο και από πρακτικής πλευράς, αλλά "περι ορέξεως ...κολοκυθόπιτα"!!! Εσύ επιλέγεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Χρησιμοποιείς πολλά μηχανήματα κάτω από την τηλεόρασή σου που πρακτικά κάνουν το ίδιο πράγμα (PC με HDMI και ΧΤ με HDMI). Μάλιστα το XT είναι πολύ πρακτικότερο από ένα HTPC όπως το περιγράφεις! Το PC για να λειτουργήσει σαν media player θα σου βγάλει την ψυχή για να μη σου πως πως μπορεί και να είνμαι ανεπαρκές και μπορεί να παραληφθεί αν δεν έχει άλλη χρήση απο αυτή του file server, torrent client, κλπ server!!! Το να έχεις από την άλλη μια κεντρική μονάδα συνεχώς ανοικτή κάτω από την τηλεόραση, όσο αθόρυβη και να είναι, κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο από όσο πιστεύεις!

Η διαχείριση των μηχανημάτων από το Laptop έχει πρακτικό νόημα μόνο για το PC. Tο Xtreamer δεν μπορεί να ελεγθεί από το Laptop μέσω του PC, μέσω του ethenet, όπως περιγράφεις. Το ΧT ελέγχεται μόνο μέσω δικτύου ή τηλεχειριστηρίου. Η USB συνδέει το XT στο PC μόνο ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο!!! Με άλλα λόγια γι´αυτό που θες η σύνδεση του Xtreamer με το δίκτυο είναι φοβάμαι μονόδρομος!

Υ.Γ.
Η σύνδεση μέσω ethernet μεταξύ PS3 - PC - Laptop απαιτεί απαραιτήτως router, στην περίπτωσή σου ενσύρματο. Αν το έχεις τότε με ένα Utp καλωδιάκι συνδέεις και το XT και τα έχεις όλα!
Ξαναδες την περίπτωση της χρήσης ενός Ethernet USB κουτιού που θα φορέσει τον εξωτερικό σκληρό. Είναι πολύ πρακτικότερο από το PC. Όσο αφορά στο PC "δώρο", βάλε το κάτω από την TV κα στο δίκτυο για να κατεβάζεις κανένα αρχείο και για να έχεις όπως σου είπα PC στο σαλόνι :) ή απλούστατα..... αγόρασε ένα NAS (π.χ. eTRAYz) να κάνεις την δουλειά σου σας βασιλιάς!!!

Last edited:

Σήμερα ήρθε και το δικό μου το μηχάνημα. Πρέπει να διακρίνω κάτι σε σχέση με του Πλαίσιο που πήρα. Το ανεμηστηράκι είναι σα να μην έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Δεν ακούγεται καθόλου. Τέλειο. Το μηχάνημα λειτουργεί καλά. Το 24Ρ επίσης και όλα μια χαρά μέχρι στιγμής. Το ραδιόφωνο λειτουργεί επίσης καλά αλλά όσον αφορά τα δικτυακά θέματα είναι λίγο αργό. Συνδέεται προσωρινά με την κεραία στο ασύρματο αλλά είναι αργό. Προσπάθησα μήπως μπορέσω να δω κανένα βίντεο αλλά δεν το ξεκινάει καν. Δικτυακές συσκευές τις βλέπει μια χαρά και όλα εντάξει αλλά και πάλι έχει ένα θέμα σοτ να παίζει λόγω δικτύου. Γενικότερα όμως απο συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω όλα μια χαρά. Τώρα να βρώ πως θα προσθέσω καινούργιους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θέλω κάποιους.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Η σύνθεση που περιγράφεις πιστεύω πως είναι, θα μου επιτρέψεις να πω, λάθος τόσο από ποσοτικής όσο και από πρακτικής πλευράς, αλλά "περι ορέξεως ...κολοκυθόπιτα"!!! Εσύ επιλέγεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Χρησιμοποιείς πολλά μηχανήματα κάτω από την τηλεόρασή σου που πρακτικά κάνουν το ίδιο πράγμα (PC με HDMI και ΧΤ με HDMI). Μάλιστα το XT είναι πολύ πρακτικότερο από ένα HTPC όπως το περιγράφεις! Το PC για να λειτουργήσει σαν media player θα σου βγάλει την ψυχή για να μη σου πως πως μπορεί και να είνμαι ανεπαρκές και μπορεί να παραληφθεί αν δεν έχει άλλη χρήση απο αυτή του file server, torrent client, κλπ server!!! Το να έχεις από την άλλη μια κεντρική μονάδα συνεχώς ανοικτή κάτω από την τηλεόραση, όσο αθόρυβη και να είναι, κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο από όσο πιστεύεις!

Η διαχείριση των μηχανημάτων από το Laptop έχει πρακτικό νόημα μόνο για το PC. Tο Xtreamer δεν μπορεί να ελεγθεί από το Laptop μέσω του PC, μέσω του ethenet, όπως περιγράφεις. Το ΧT ελέγχεται μόνο μέσω δικτύου ή τηλεχειριστηρίου. Η USB συνδέει το XT στο PC μόνο ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο!!! Με άλλα λόγια γι´αυτό που θες η σύνδεση του Xtreamer με το δίκτυο είναι φοβάμαι μονόδρομος!

Υ.Γ.
Η σύνδεση μέσω ethernet μεταξύ PS3 - PC - Laptop απαιτεί απαραιτήτως router, στην περίπτωσή σου ενσύρματο. Αν το έχεις τότε με ένα Utp καλωδιάκι συνδέεις και το XT και τα έχεις όλα!
Ξαναδες την περίπτωση της χρήσης ενός Ethernet USB κουτιού που θα φορέσει τον εξωτερικό σκληρό. Είναι πολύ πρακτικότερο από το PC. Όσο αφορά στο PC "δώρο", βάλε το κάτω από την TV κα στο δίκτυο για να κατεβάζεις κανένα αρχείο και για να έχεις όπως σου είπα PC στο σαλόνι :) ή απλούστατα..... αγόρασε ένα NAS (π.χ. eTRAYz) να κάνεις την δουλειά σου σας βασιλιάς!!!

σε ευχαριστω καταρχην για την προσπαθεια που εχεις κανει να δωσεις μια απαντηση στην "τρελα"μου.το κυριοτερο ζητημα μου ειναι αν θα μπερδευτει το χτρεαμερ να¨ναι ταυτοχρονα συνδεδεμενο στο pc και το pc στο χτρεαμερ και αν θα βλεπει τον 1 tb στο pc για να αναπαραγει αρχεια απο εκει.ταυτοχρονα αυτο(1tb να δουλευει με το pc).to pc θα ειναι δεδομενο οτι θα το δει το λαπτοπ μεσω δικτυου και αρα και το χτρεαμερ αν θα ειναι συνδεδεμενο!παντως πραγματι ειναι μπαχαλο......

Code:
PC<--->router (ethernet)<---->Xtreamer
                       ^
                       |
                     PS3

Αν αυτό είναι που έχεις στο μυαλό σου (με μετακίνηση αρχείων από και προς το Xtreamer και το PC), θα δουλέψει (λίγο αργές μεταφορές, αλλά γενικά μέσω ethernet 100Mbps δεν μπορείς να περιμένεις και μεγάλες ταχύτητες), εξάλλου κι εγώ κάπως έτσι τα έχω. Το PS3 δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς, για σύνδεση μόνο στο internet (δεν έχω PS3); Αν εννοείς να συνδέσεις το Xtreamer μέσω USB (μέσω της mini USB port) στο PC, δεν θα δουλέψει, διότι το Xtreamer δεν θα δουλεύει ως Media Player αλλά ως συσκευή αποθήκευσης δικτύου (NAS).

Last edited:

εχεις δικιο απλα δεν στελνουν πια αυτο που περιγραφει το βιντεακι στελνουν δυο κομματια ενα για καθε πλευρα και αυτκολητη παστα για αυτο ειπα μηπως το εχει παρει καποιος προφατα με αυτα που στελνουν τωρα να μου πει πως γινεται

Γεια σου φίλε μου. Δεν ξέρω αν σου απαντήσανε την απορία σου αλλά θα σου το κάνω κι εγώ αν έχει ήδη δωθεί απάντηση. Ο τρόπος εγκατάστασης και των δύο είναι ίδιος. ΟΛΟΪΔΙΟΣ όμως. Μου το φέρανε εμένα σήμερα και τα εγκατέστησα. Δεν έχει καμία διαφορά με αυτό που βλέπεις στο βίντεο. Απλα απο την πλευρά την οποία δείχνει και το βίντεο πλέον, βάζεις μια ταινία αντί για αυτό το υγρό ενώ απο την άλλη τίποτα.Αυτό είναι όλο.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για τον Republic αντέγραψε τα παρακάτω σε ένα αρχείο κειμένου (χρησιμοποιώντας το notepad πχ) και σώσε τα με όνομα αρχείου που έχει επέκταση .plsx (πχ Republic100.3.plsx). Χρησιμοποιείς το αρχείο όπως περιγράφεται στο λινκ που έχω βάλει πιο πάνω

Code:
[playlist]
File1=http://89.149.244.47:8500
Title1= (REPUBLIC 100.3)
Length1=-1
NumberOfEntries=1
Version=2
Ουσιαστικά αν θέλεις να φτιάξεις κι άλλα, ανοίγεις τον ραδιοφωνικό σταθμό με το winamp (αν δίνεται αυτή η δυνατότητα), και με Control+S σώζεις μία νέα playlist διαλέγοντας επέκταση pls με το όνομα που θέλεις. Στο τέλος απλά αλλάζεις την επέκταση του αρχείου από .pls σε .plsx για να είναι συμβατό με το Xtreamer.

attachment.php

Ρε συ φίλε μου. Έχω ένα θέμα. 'Εχω το Winamp 5.572 και όταν αποθηκεύω το σταθμό μου τον αποθηκεύει σαν .pls, όταν όμως πάω εγώ να τον αλλάξω απο .pls να τον κάνω .plsx δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάω στο όνομα, επιλέγω μετονομασία και το μόνο που καταφέρνω εν τέλη είναι να γίνεται το αρχείο κάπως έτσι offradio.plsx.pls και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει για να τα περάσω στον Xtreamer. Και να πάρει, είναι οι σταθμοί που θέλω να ακούω.

Code:
PC<--->router (ethernet)<---->Xtreamer
                       ^

PS3

Αν αυτό είναι που έχεις στο μυαλό σου (με μετακίνηση αρχείων από και προς το Xtreamer και το PC), θα δουλέψει (λίγο αργές μεταφορές, αλλά γενικά μέσω ethernet 100Mbps δεν μπορείς να περιμένεις και μεγάλες ταχύτητες), εξάλλου κι εγώ κάπως έτσι τα έχω. Το PS3 δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς, για σύνδεση μόνο στο internet (δεν έχω PS3); Αν εννοείς να συνδέσεις το Xtreamer μέσω USB (μέσω της mini USB port) στο PC, δεν θα δουλέψει, διότι το Xtreamer δεν θα δουλεύει ως Media Player αλλά ως συσκευή αποθήκευσης δικτύου (NAS).

οι συνδεσεις pc & laptop ειναι με ethernet

laptop---------->router<----------pc

usb & usb host
pc<--------->xtreamer

pc<----usb------1 tb wd

αρα το λαπτοπ θα βλεπει 3 δισκους:1.του pc
2.του χτρεαμερ
3.τον 1tb wd
το ερωτημα ειναι-το χτρεαμερ θα βλεπει 2 σκληρους 1.του pc
2.1 tb wd???????

και θα μπορει να παιζει αρχεια χωρις να αποσυνδεω κανενα καλωδιο(usb host) και απο τους 2 σκληρους με μια συνδεση usb?

to ps3 ξεχαστε το.απλη αναφορα μηχανηματων εγινε.αυτο κανει την δουλεια του μια χαρα...

Last edited:

Ρε συ φίλε μου. Έχω ένα θέμα. 'Εχω το Winamp 5.572 και όταν αποθηκεύω το σταθμό μου τον αποθηκεύει σαν .pls, όταν όμως πάω εγώ να τον αλλάξω απο .pls να τον κάνω .plsx δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάω στο όνομα, επιλέγω μετονομασία και το μόνο που καταφέρνω εν τέλη είναι να γίνεται το αρχείο κάπως έτσι offradio.plsx.pls και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει για να τα περάσω στον Xtreamer. Και να πάρει, είναι οι σταθμοί που θέλω να ακούω.

Στα windows πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή να φαίνονται οι επεκτάσεις των αρχείων. Στον Explorer > Εργαλεία > Επιλογές φακέλων > Προβολή --> ξετσεκάρεις το κουτάκι "απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων".

attachment.php

Attachments

• fold1.jpg
    fold1.jpg
    106.2 KB · Views: 125