Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...
Για να βλέπει τους δίσκους που είναι πάνω στο pc το Xtreamer πρέπει να τους κάνεις κοινόχρηστους, υπάρχουν αναφορές και σε προηγούμενα μηνύματα στο τόπικ, και στο site/forum του Xtreamer. Δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά δουλεύει με αφαιρούμενους δίσκους σε USB, δεν θυμάμαι αν έχω κάνει τέτοια δοκιμή. Το σίγουρο είναι ότι το pc βλέπει τους δίσκους του Xtreamer, εσωτερικό και εξωτερικό σε usb.
Edit. Τώρα που το βλέπω ξανά, είναι λάθος! Πρέπει να συνδέσεις το Xtreamer στο ρούτερ, όχι στο PC με USB!
οι συνδεσεις pc & laptop ειναι με ethernet
laptop---------->router<----------pc
usb & usb host
pc<--------->xtreamer
pc<----usb------1 tb wd
αρα το λαπτοπ θα βλεπει 3 δισκους:1.του pc
2.του χτρεαμερ
3.τον 1tb wd
το ερωτημα ειναι-το χτρεαμερ θα βλεπει 2 σκληρους 1.του pc
2.1 tb wd???????
και θα μπορει να παιζει αρχεια χωρις να αποσυνδεω κανενα καλωδιο(usb host) και απο τους 2 σκληρους με μια συνδεση usb?
to ps3 ξεχαστε το.απλη αναφορα μηχανηματων εγινε.αυτο κανει την δουλεια του μια χαρα...
Για να βλέπει τους δίσκους που είναι πάνω στο pc το Xtreamer πρέπει να τους κάνεις κοινόχρηστους, υπάρχουν αναφορές και σε προηγούμενα μηνύματα στο τόπικ, και στο site/forum του Xtreamer. Δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά δουλεύει με αφαιρούμενους δίσκους σε USB, δεν θυμάμαι αν έχω κάνει τέτοια δοκιμή. Το σίγουρο είναι ότι το pc βλέπει τους δίσκους του Xtreamer, εσωτερικό και εξωτερικό σε usb.
Edit. Τώρα που το βλέπω ξανά, είναι λάθος! Πρέπει να συνδέσεις το Xtreamer στο ρούτερ, όχι στο PC με USB!
Last edited: