Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Κοίτα, τα ΝΜΤ πρώτης γενεάς, όπως το Μ34Α το κάνουν (109 Ευρώ νομίζω).

ρε παιδια αν παρω αυτο μετα τι να το κανω το xtreamer pro??ελεος δλδ δν μπορουσαν να την ειχαν βαλει αυτη τη λειτουργια στο προ?δν μπορεις τλκ ποτε να τα βρεις ολα σε ενα..φανταζομαι το συγκεκριμενο μειωνεκτει σε δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων και σε υποστηριξη...εχω μπερδευτει ειλικρινα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

ρε παιδια αν παρω αυτο μετα τι να το κανω το xtreamer pro??ελεος δλδ δν μπορουσαν να την ειχαν βαλει αυτη τη λειτουργια στο προ?δν μπορεις τλκ ποτε να τα βρεις ολα σε ενα..φανταζομαι το συγκεκριμενο μειωνεκτει σε δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων και σε υποστηριξη...εχω μπερδευτει ειλικρινα...
Άμα τα είχαν όλα σε ένα, πως θα τα πουλούσαν όλα;
Πάντως, όπως σου είπα, έχουν ένα τρόπο και κατεβάζουν τορρεντς και στο Xtreamer.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Κανα νεο απο τον HD ηχο???

Η μλκια της υπόθεσης είναι ότι τον είχαν υποσχεθεί και για το πρώτο Xtreamer όταν πρωτοβγήκε...
οπότε δεν θα τους χαρακτήριζα και πολύ συνεπείς στο συγκεκριμένο θέμα..

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Η μλκια της υπόθεσης είναι ότι τον είχαν υποσχεθεί και για το πρώτο Xtreamer όταν πρωτοβγήκε...
οπότε δεν θα τους χαρακτήριζα και πολύ συνεπείς στο συγκεκριμένο θέμα..

Δεν έχεις άδικο. Κάνοντας λογικούς υπολογισμούς...: Εχουμε ένα SDK που είναι "καμμένο". Δεν χωράει άλλες μετατροπές. = Πάμε σε νέο SDK. = 3.0 . Το οποίο λογικά εάν εγώ ήμουν Xtreamer δεν θα το έβγαζα μόνο για το Pro γιαν να μην στενοχωρήσω τους νέους αγοραστές...αλλά και για το απλό. Εδώ είναι το θέμα...Το firmware 3.0 βασισμένο σε νέο SDK το παλεύουν πολύ καιρό τώρα. Μη φάμε φοβάμαι κανα μήνα ακόμα στο περίμενε....(Δεν φημίζονται οι Κινέζοι για την γρηγοράδα τους......)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Δεν έχεις άδικο. Κάνοντας λογικούς υπολογισμούς...: Εχουμε ένα SDK που είναι "καμμένο". Δεν χωράει άλλες μετατροπές. = Πάμε σε νέο SDK. = 3.0 . Το οποίο λογικά εάν εγώ ήμουν Xtreamer δεν θα το έβγαζα μόνο για το Pro γιαν να μην στενοχωρήσω τους νέους αγοραστές...αλλά και για το απλό. Εδώ είναι το θέμα...Το firmware 3.0 βασισμένο σε νέο SDK το παλεύουν πολύ καιρό τώρα. Μη φάμε φοβάμαι κανα μήνα ακόμα στο περίμενε....(Δεν φημίζονται οι Κινέζοι για την γρηγοράδα τους......)

Εκεί ακριβώς είναι που υπερτερούν κατά πολύ τα PCH ... ταχύτητα έκδοσης των firmware.... και ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν και τα παλαιά τους μοντέλα...
Άντε να δούμε και αυτό το περίφημο Jukebox στο Xtreamer πότε θα βγεί...
(όταν από την άλλη τα PCH υπόσχονται Flash GUI...και κάπου διάβασα και σε μελλοντικό fw και 3D)...

Από ανακοινώσεις δε λέω τα δύο στρατόπεδα καλά πάνε... να δούμε το χρόνο υλοποίησής τους όμως...:twoguns:

Θα ελεγα τιποτε για τα pch και τα fw που βγαζουν αλλα θα πρεπει να χρησιμοποιησω ασχημες λεξεις και δεν μπορω να το κανω.
Το θεμα με το πρωτο xtreamer και το hd audio δεν ηταν τελικα υποθεση της xtreamer αλλα της realtek.Κανενα realtek player δεν υποστηριξε hd audio.Δεν ηταν θεμα fw.
Υποτιθεται οτι τα νεα 1283+ θα μπορουν να δωσουν hd audio.
Το xtreamer εδινε πολυ συχνα νεα fw και με πολλες μαλιστα αλλαγες.
Σε πολλα θεματα ειναι μπροστα απο τα sigma chip ,ειδικα στην οικονομικη κατηγορια (100-170ε) ...
Πιστευω οτι το xtreamer δεν θα δωσει ποτε hd audio , σε αντιθεση με το xtreamer pro (αλλο chip, πληρωμενη licence).

Θα ελεγα τιποτε για τα pch και τα fw που βγαζουν αλλα θα πρεπει να χρησιμοποιησω ασχημες λεξεις και δεν μπορω να το κανω.
Το θεμα με το πρωτο xtreamer και το hd audio δεν ηταν τελικα υποθεση της xtreamer αλλα της realtek.Κανενα realtek player δεν υποστηριξε hd audio.Δεν ηταν θεμα fw.
Σε πολλα θεματα ειναι μπροστα απο τα sigma chip ,ειδικα στην οικονομικη κατηγορια (100-170ε) ...
Πιστευω οτι το xtreamer δεν θα δωσει ποτε hd audio , σε αντιθεση με το xtreamer pro (αλλο chip, πληρωμενη licence).
Δεν είχαν πει ότι τα Xtreamer που θα παράγονται από μια ημερομηνία και μετά θα έχουν και αυτά το νέο chipset 1283+ και θα έχουν δυνατότητα για HD ήχο;

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο ήταν.. και γι αυτό φάγανε ΤΡΕΛΟ κράξιμο KAI από το Mpc club .. ΚΑΙ διέγραφαν από το επίσημο forum τους (xtreamer.net) όσους αναφέραμε το θέμα HD ήχου, ότι διαφήμιζαν HD Audio για το 1ο Xtreamer...

Λόγω movie jukebox έχω αγοράσει 1 Α100, 2 Α200 (με την silent θήκη, γιατί το πλαστικό κουτί και ο ανεμιστήρας του ήταν ΑΙΣΧΟΣ)..
και ο κουνιάδος μου έχει το Xtreamer (με την silent ψύκτρα) (το οποίο αγόρασε μετά από δική μου παρότρυνση γιατί με 99 + έξτρα ψύκτρα που πήρε μετά, πραγματικά δεν συγκρίνεται δυνατότητες - τιμή).. και ο οποίος περιμένει ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ το νεο fw...

Όμως αυτό είναι thread για το Pro... οπότε θα το σταματήσω εδώ... :SFGSFGSF:

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο ήταν.. και γι αυτό φάγανε ΤΡΕΛΟ κράξιμο KAI από το Mpc club .. ΚΑΙ διέγραφαν από το επίσημο forum τους (xtreamer.net) όσους αναφέραμε το θέμα HD ήχου, ότι διαφήμιζαν HD Audio για το 1ο Xtreamer...

Ακριβώς αυτά λένε κι εδώ: http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22879

Ισχυουν αυτα, δεν το συζηταω, αλλα για παραδειγμα με το acryan οι τυποι του mpcclub το εκαναν γαργαρα το hd audio (που και αυτοι ειχαν υποσχεθει).
Το mpcclub δεν τα εσπασε με το xtreamer λογω hd audio...

Εμένα πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι - όπως έγραψα και πριν - ότι το Xtreamer Pro έχει πάρει το license για το HD Audio. Απλά το Software Development Kit (SDK) που χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το στηρίξει. Αρα....περιμένουμε νέο SDK. Γι'αυτό και άκουσα ότι ετοιμάζονται να ανανεώσουν την προσφορά η οποία έληξε στις 30/4.

Last edited:

Εμένα πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι - όπως έγραψα και πριν - ότι το Xtreamer Pro έχει πάρει το license για το HD Audio. Απλά το Software Development Kit (SDK) που χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το στηρίξει. Αρα....περιμένουμε νέο SDK. Γι'αυτό και άκουσα ότι ετοιμάζονται να ανανεώσουν την προσφορά η οποία έληξε στις 30/4.
Ανανέωση της προσφοράς (για όσους είχαν πάρει το απλό) χωρίς να έχουν δώσει το firmware με τον HD ήχο, δεν μου ακούγεται καλά.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ανανέωση της προσφοράς (για όσους είχαν πάρει το απλό) χωρίς να έχουν δώσει το firmware με τον HD ήχο, δεν μου ακούγεται καλά.

Αφού το δώσουν .

Δες εδώ:

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=181&t=15140

ολα αυτα ομως δν παιζει να προκαλεσουν καποια δυσλειτουργεια?τα εχει δοκιμασει κανενας?δουλευουν και στο προ?επειδη μεσα αναφερονται μονο στο απλο xtreamer

Δείτε απάντηση για την παραγγελία η οποία έγινε 1η Απριλίου και είναι ακόμα Awaiting Shipment...

Dear Manos,

We are apologizing for your inconvenience .
We are making all efforts that shipments will commence as fast as possible.
Unfortunately we are depending on third party and waiting as well, impatient that the goods will arrive.
We will expect shipment within June 15th and we will keep you updated with your tracking number.
Looking forward to be at your service.
Xtreamer sales team.

:FSGSFGS4: