Xtreamer Pro

Άγνωστο !!!
Εγώ ακόμα περιμένω !
2,5 μήνες πέρασαν , ΕΛΕΟΣ !!!!!

Αρα είσαι από αυτούς που το παρείγγειλαν όταν ακόμα γινόταν το countdown ε? Ε!...κι εμένα τόσο έκανε.......

miltosz ακόμα να σου έρθει!? οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι! εγώ το παρήγγειλα 4/5 μου είπαν τοτε σε κανα δυο βδομάδες, μετά οι κανα 2 βδομάδες έγιναν 6 Ιουνίου και η 6 Ιουνίου έγινε 20!. οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές, απορώ με τους συμφορουμίτες που τους χαρακτηρίζουν άψογους...

miltosz ακόμα να σου έρθει!? οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι! εγώ το παρήγγειλα 4/5 μου είπαν τοτε σε κανα δυο βδομάδες, μετά οι κανα 2 βδομάδες έγιναν 6 Ιουνίου και η 6 Ιουνίου έγινε 20!. οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές, απορώ με τους συμφορουμίτες που τους χαρακτηρίζουν άψογους...
για το pro και τους χρόνους παράδοσης δε μπορώ να πω κάτι επειδή δεν το έχω και δεν το έχω παραγγείλει.

Όμως για το xtreamer και το etrayz επειδή τα έχω αγοράσει από το μαμά site, σε διαφορετικές ημερομηνίες, μπορώ να πω ότι οι χρόνοι ήταν τρομεροί. Η κάθε μία αποστολή έγινε ταχύτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία.

Τώρα τι έπαθαν με το pro και αργούν, μάλλον τους έπεσε περισσότερη ζήτηση και προσπαθούν να τα μπαλώσουν.

Dear Nick,
As you will order the Xtreamer you will receive mail to your account with the shipping date.
Order will commence shipment within 2-3 weeks from purchasing date.
Shipping process will take approx 5-11 business days.

PLEASE NOTE: As we use cross-platform system - please make all correspondence with us regarding any issue about your order or your device within your account at https://shop.xtreamer.net/account.php -and not through normal mail.

Most Sincerely,

Xtreamer Sales Team.

Προς ενημέρωση όλων των φίλων που ενδιαφέρονται...

Ωραίααααααα...."Σκοτωθήκαμε" και στο forum τους , (Xtreamer Official Forum) και το thread για το νέο Jukebox το κάνανε προσωρινά locked.Βλέπεις έχει αρχίσει να κυριαρχεί η υποψία ...ή ....η καχυποψία , ότι χρησιμοποιούν το Jukebox για να καθυστερούν την εκδοση του νέου firmware το οποίο έπρεπε να είχε βγεί ήδη. Οπως με ενημερώσανε μέσω e-mail , έχουν αποφασίσει να εκδόσουν νέο firmware όταν θα τελειώσει το Movie Jukebox για να τα παραδώσουν μαζί. Υπάρχει όμως μια ομάδα η οποία επειμένει ότι το ένα δεν πρέπει να έχει σχέση με το άλλο . Αλλο DTS-MA κι άλλο Movies Jukebox. To ένα είναι unique sales point, το άλλο είναι added value που μπορεί να καθυστερήσει όσο θέλει . ..... Αναμονή...........

Mεινε στα θετικα του και τα αλλα οταν βγουν με το καλο.
Αν μπλεξεις πολυ με το φορουμ τους το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τσαντιστεις.

ΥΓ. Εχεις αλλαξει ενα σκασμο media players και ακομα να πας σε prime 3.0 ? :grinning-smiley-043

Παιδια υπαρχει καποιος που θελει να μου πουλησει το δικο του....? Η πιστωτικη μου ειναι στα ορια της... και θελω να πληρωσω μετρητεις η με εμβασμα κατι που φυσικα δεν δεχεται το μαμα site...! Κανεις που να θελει...!?

Μας δουλεύουν ομαδικώς, κοπανιστό αέρα μου φαίνεται πουλάνε...

Dear Anastasios ,

Due to overwhelming demand , unfortunately our warehouse reported us an expected delay in shipping of your order. We will be able to ship on June 30th . Sorry for the inconvenience.
Please accept our apologies.
shipping your order from HK to your destination country would probably in high rates of tax and paperwork for you. we rather advice you to wait few more days, would probably result.
Best regards ,

--
Thank you
Xtreamer.net team

:smash: Υπομονή Τάσο...... Τα πέρασα κι εγώ αυτά.... Το δούλεμα τόχουν λίγο...αλλά στο τέλος γίνεται η δουλειά.
Εκεί που θα τα πάρω εγώ στο κρανίο (όχι ότι δεν τα έχω πάρει ηδη και ...δεν είμαι ο μόνος -εάν διαβάζεις το official forum τους) και θα ταχυδρομήσω καμμία μολότωφ στα ΗΚ τους είναι άμα δεν ενεργοποιήσουν το DTS-MA. Γιατί λένε ότι το καθυστερούν για να το δώσουν μαζί με το νέο Jukebox. Π@π@ριές δηλ. ....Δεν θέλουν λένε να βγάλουν 2 firmware αλλά 1 και καλό. Και νομίζουν ότι είμαστε τόσο χαιβάνια που το χάβουμε .....Τέλος πάντων.....
Υπομονή........

:smash: Υπομονή Τάσο...... Τα πέρασα κι εγώ αυτά.... Το δούλεμα τόχουν λίγο...αλλά στο τέλος γίνεται η δουλειά.
Εκεί που θα τα πάρω εγώ στο κρανίο (όχι ότι δεν τα έχω πάρει ηδη και ...δεν είμαι ο μόνος -εάν διαβάζεις το official forum τους) και θα ταχυδρομήσω καμμία μολότωφ στα ΗΚ τους είναι άμα δεν ενεργοποιήσουν το DTS-MA. Γιατί λένε ότι το καθυστερούν για να το δώσουν μαζί με το νέο Jukebox. Π@π@ριές δηλ. ....Δεν θέλουν λένε να βγάλουν 2 firmware αλλά 1 και καλό. Και νομίζουν ότι είμαστε τόσο χαιβάνια που το χάβουμε .....Τέλος πάντων.....
Υπομονή........

Διάβασα το Thread και όντος είναι όπως τα λες.Ειδικά στην αρχή γέλασα όταν κάποιος του πόσταρε του τύπου ότι τα ίδια έλεγε και για το παλιό.

Τους είχα ποστάρει κάτω από σε σένα onlineN το παρακάτω:

"I'm a cheated customer buying Xtreamer. Before 9 months you giving us full of promise about Hd audio and you are dare to compare with the popcorn A-110 saying "A-110 it's 1 year in the market". Now you have enough experience and you tell us the same things.

So bye-bye Xtreamer Pro...i wanna pay more

I believe the Xtreamer Pro can't passthrough HD AUDIO and that is the reason for telling lies ban people delete post close threads and delaying the orders to contain the damage.

Once again you have to face the angry :evil: customers who trusted you.

Good luck with that."

Φυσικά μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις ήρθε το BAN και διαγράφει του λογαριασμού.

Τους είχα ποστάρει κάτω από σε σένα onlineN το παρακάτω:

"I'm a cheated customer buying Xtreamer. Before 9 months you giving us full of promise about Hd audio and you are dare to compare with the popcorn A-110 saying "A-110 it's 1 year in the market". Now you have enough experience and you tell us the same things.

So bye-bye Xtreamer Pro...i wanna pay more

I believe the Xtreamer Pro can't passthrough HD AUDIO and that is the reason for telling lies ban people delete post close threads and delaying the orders to contain the damage.

Once again you have to face the angry :evil: customers who trusted you.

Good luck with that."

Φυσικά μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις ήρθε το BAN και διαγράφει του λογαριασμού.

A! Εσύ ήσουν αυτός!! Πολύ καλά τους είπες !! Αλλά σε διέγραψαν ε? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!

Θυμήστε μου τι επεξεργαστή φοράει το Pro?

Γιατί εάν φορά το Realtek RTD 1283, σας δουλεύουνε κανονικά. Υποστηρίζει TrueHD εδώ και καιρό σε άλλα μηχανάκια.

Γιατί εάν φορά το Realtek RTD 1283, σας δουλεύουνε κανονικά. Υποστηρίζει TrueHD εδώ και καιρό σε άλλα μηχανάκια.

Φοράει όντως το Realtek RTD1283 . Επίσης έχει επισημανθεί και μάλιστα από moderator του forum τους για το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και ο άνθρωπος έχει ρωτήσει γιατί κι αυτός. Μετά ......δεν ξαναρώτησε.......Who knows why . .....

bitstream?Δεν νομιζω.
Καποια μηχανακια (νομιζω και το acryan) απλα στο τελος μπορεσαν και εδωσαν lpcm αλλα νομιζω χωρις το ευρος του hd audio.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αν γνωρίζεις ποια είναι αυτά που δίνουν passthrough το TrueHD και το DTS-MA με το παλιό 1283, καλό θα είναι να μας τα πεις για να το ψάξουμε.