Άγνωστο !!!
Εγώ ακόμα περιμένω !
2,5 μήνες πέρασαν , ΕΛΕΟΣ !!!!!
Αρα είσαι από αυτούς που το παρείγγειλαν όταν ακόμα γινόταν το countdown ε? Ε!...κι εμένα τόσο έκανε.......
Άγνωστο !!!
Εγώ ακόμα περιμένω !
2,5 μήνες πέρασαν , ΕΛΕΟΣ !!!!!
για το pro και τους χρόνους παράδοσης δε μπορώ να πω κάτι επειδή δεν το έχω και δεν το έχω παραγγείλει.miltosz ακόμα να σου έρθει!? οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι! εγώ το παρήγγειλα 4/5 μου είπαν τοτε σε κανα δυο βδομάδες, μετά οι κανα 2 βδομάδες έγιναν 6 Ιουνίου και η 6 Ιουνίου έγινε 20!. οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές, απορώ με τους συμφορουμίτες που τους χαρακτηρίζουν άψογους...
:smash: Υπομονή Τάσο...... Τα πέρασα κι εγώ αυτά.... Το δούλεμα τόχουν λίγο...αλλά στο τέλος γίνεται η δουλειά.
Εκεί που θα τα πάρω εγώ στο κρανίο (όχι ότι δεν τα έχω πάρει ηδη και ...δεν είμαι ο μόνος -εάν διαβάζεις το official forum τους) και θα ταχυδρομήσω καμμία μολότωφ στα ΗΚ τους είναι άμα δεν ενεργοποιήσουν το DTS-MA. Γιατί λένε ότι το καθυστερούν για να το δώσουν μαζί με το νέο Jukebox. Π@π@ριές δηλ. ....Δεν θέλουν λένε να βγάλουν 2 firmware αλλά 1 και καλό. Και νομίζουν ότι είμαστε τόσο χαιβάνια που το χάβουμε .....Τέλος πάντων.....
Υπομονή........
Τους είχα ποστάρει κάτω από σε σένα onlineN το παρακάτω:
"I'm a cheated customer buying Xtreamer. Before 9 months you giving us full of promise about Hd audio and you are dare to compare with the popcorn A-110 saying "A-110 it's 1 year in the market". Now you have enough experience and you tell us the same things.
So bye-bye Xtreamer Pro...i wanna pay more
I believe the Xtreamer Pro can't passthrough HD AUDIO and that is the reason for telling lies ban people delete post close threads and delaying the orders to contain the damage.
Once again you have to face the angry :evil: customers who trusted you.
Good luck with that."
Φυσικά μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις ήρθε το BAN και διαγράφει του λογαριασμού.
Θυμήστε μου τι επεξεργαστή φοράει το Pro?
Γιατί εάν φορά το Realtek RTD 1283, σας δουλεύουνε κανονικά. Υποστηρίζει TrueHD εδώ και καιρό σε άλλα μηχανάκια.
Θυμήστε μου τι επεξεργαστή φοράει το Pro?
Γιατί εάν φορά το Realtek RTD 1283, σας δουλεύουνε κανονικά. Υποστηρίζει TrueHD εδώ και καιρό σε άλλα μηχανάκια.
Αν γνωρίζεις ποια είναι αυτά που δίνουν passthrough το TrueHD και το DTS-MA με το παλιό 1283, καλό θα είναι να μας τα πεις για να το ψάξουμε.Θυμήστε μου τι επεξεργαστή φοράει το Pro?
Το παρήγγειλα 4/5 και σήμερα το status αλλαξε σε shipped.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.