Xtreamer Pro

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Δείτε απάντηση για την παραγγελία η οποία έγινε 1η Απριλίου και είναι ακόμα Awaiting Shipment...

Dear Manos,

We are apologizing for your inconvenience .
We are making all efforts that shipments will commence as fast as possible.
Unfortunately we are depending on third party and waiting as well, impatient that the goods will arrive.
We will expect shipment within June 15th and we will keep you updated with your tracking number.
Looking forward to be at your service.
Xtreamer sales team.

:FSGSFGS4:

Καλή υπομονή .... :twoguns:

Αν έχεις το παλιό και μέχρι να δώσουν τον HD ήχο, δε χάνεις και τίποτε.

Δείτε απάντηση για την παραγγελία η οποία έγινε 1η Απριλίου και είναι ακόμα Awaiting Shipment...

Dear Manos,

We are apologizing for your inconvenience .
We are making all efforts that shipments will commence as fast as possible.
Unfortunately we are depending on third party and waiting as well, impatient that the goods will arrive.
We will expect shipment within June 15th and we will keep you updated with your tracking number.
Looking forward to be at your service.
Xtreamer sales team.

:FSGSFGS4:

Εγώ (παρ'όλο που είναι εντελώς ανασταλτικό να περιμένεις τόσο καιρό ) εάν κάτσω να αναλύσω το αποτέλεσμα που μου παραδίδεται σαν προιόν ,τις προωθητικές τους ενέργειες πριν την παράδοση και το σύστημα Logistics που ακολουθούν , τους βγάζω το καπέλλο. Είναι άψογοι, είναι wealthy business and marketing oriented οι άνθρωποι. Προφανώς για διατήρηση χαμηλού κόστους δεν μπορούν να ξεφύγουν από ένα συγκεκριμένο νούμερο batch production. Αυτό το νούμερο άλλοτε "συγκεντρωνεται" γρήγορα - σε αυτό εξυπηρετεί η διαφημιστική του προβολή - κι 'αλλοτε αργά. Δεν μπορούν - ιδιαίτερα στις μέρες μας - να παράγουν στοκ. Δεν το κάνει κανείς αυτό ρε παιδιά. Ιδιαίτερα επίσης για τέτοια προιόντα που η ίδια η τεχνολογία μειώνει το μέσο χρόνο ζωής τους όλο και περισσότερο. Επίσης τα κέρδη των εταιρειών που παράγουν προιόντα τεχνολογίας είναι απίστευτα χαμηλά. Οπότε λάθη στην παραγωγή και επισφάλειες στην εξώφληση .....είναι ρίσκα που δεν παιρνονται πλέον από κανέναν.
Επίσης πιστεύω με την πληθώρα - πια - των media players , που σημειωτέον μόνο εμείς γνωρίζουμε εδώ στο forum γιατί έξω στον κόσμο βλέπουν ταινίες ακόμα από DVD , έχουμε πια την ευκαιρία να "μετρήσουμε" τις ανάγκες μας και να επιλέξουμε το κατάλληλο. Εγώ προσωπικά και συγκεντρωτικά ευχαριστημένος μόνο από το Xtreamer έχω μείνει (από όσα έχουν περάσει απο τα χέρια μου βέβαια).
Συγκρίνοντας το με άλλα έχω βρει αδυναμίες που δεν δημιουργούν όμως argument ικανό να με στρέψουν στην αγορά άλλου. Π.Χ. οι προεπιλογές 0-162 , 162-235 που έχουν τα egreat και HDX μου δίνουν καλύτερο "μαύρο" στην εικόνα. Δεν είναι όμως τόσο καλύτερο ώστε να δημιουργήσει την δαφορά. Επίσης έχω την εντύπωση ότι από το WDTV Live ακούω τον ήχο πιο μεστό από ότι στα άλλα , αλλά πάλι δεν είναι αρκετό να δημιουργήσει την διαφορά να αλλάξω επιλογή. Γιατί το μέτρο των αναγκών μου ( είμαι και ψείρας πρέπει να πω) το καλύπτει απόλυτα το Xtreamer : Δίκτυο ! ( δεν μπόρεσα να δω το Avatar από το δίκτυο χωρίς καθόλου σπασίματα από το WDTV Live) Εικόνα ! Δύναμη chip ! Ηχος !! (και flac ακούω και DTS πολύ καλό έχω και εάν σύντομα έχω και το MA kai to True HD έχω "κλείσει" . ) Και μιας και αναφέρομαι στον ήχο διαβάζω κάποια παιδιά από εδώ μέσα που κόβονται για HD formats και κάπου άλλου αναφέρουν ότι δεν έχουν καν τον ενισχυτή που θα τα υποστηρίξει ....ή τα ηχεία. Πως γίνεται να έχεις κριτήριο χωρίς κριτη? Και μη μου πείτε ότι πρόκειται να τα αποκτήσουν γιατί μιλάμε για ένα κόστος μεγαλύτερο των 4000 ευρώ ενώ παράλληλα ψάχνουμε για media player που να στοιχίζει κάτω από 150 ευρώ!!Και να τα κάνει όλα. !! Ελεος !!
Any way...Εγώ πιστεύω ότι μετράμε τις λειτουργικά υπαρκτές μας ανάγκες πρώτα και μετά ψάχνουμε ό,τι τις καλύπτει. Και συνεχίζω..Λειτουργικότητα!! Δεν υπάρχει άλλο που να υπερκαλύπτει το Xtreamer Pro στην κατηγορία του. Είτε αυτό λέγεται μενού και δυνατότητες ή αποθηκευτικό χώρο ή συνδεσιμότητα. Ολα λοιπόν αυτά "αξίζαν" την αναμονή που είχα εγώ : 2,5 μήνες περίπου από την μέρα της ανακοίνωσης του. Κι όλα αυτά με 150 ευρουλάκια. Εάν ήθελα να δώσω πιο πολλά...θα αγοραζα ένα Dune !!

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αν παίρνω κι εγώ εκ των πρωτέρων τα μπικικίνια και παραδίδω σε κάτι μήνες, σου κάνω όσες wealthy business θες.

Παγκόσμια οικονομική κρίση :earmuffs::earmuffs::earmuffs: ....Κάτσε να δεις σε λίγο τι θα γίνει ...
Θα αγοράζουμε το κουτί σκέτο και όλα τα υπόλοιπα θα τα παραγγέλνουμε προπληρωμένα από τους κατασκευαστες . Θες DTS-MA? Αιτησούλα στην dts σε retail license. Θέλεις έξοδους 7,1 αναλογικές? Αλλη πλακετα έπρεπε να παραγγείλεις..και πάει λέγοντας...

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Αν έχεις το παλιό και μέχρι να δώσουν τον HD ήχο, δε χάνεις και τίποτε.

Δεν το χω ρε γμτ!! Με ένα ταπεινό πλην τίμιο WD HD TV βολεύομαι (και για δίκτυο με PS3 μέσω PS3 Media Server για τα πιο ελαφριά αρχεία).

Για να είμαι ειλικρινής βέβαια επειδή χτίζω και έτσι και αλλιώς για τους επόμενους 2 με 3 μήνες δεν θα έχω εξοπλιστεί με το νέο μου home cinema, δεν πολυκαίγομαι. Περισσότερο το θέλω για να εκμεταλλευτώ τα 8TB που θα μου δώσει μαζί με το etrayz (παρέα θα έρθουν) γιατί όλοι οι εξωτερικοί φούλαραν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Δεν το χω ρε γμτ!! Με ένα ταπεινό πλην τίμιο WD HD TV βολεύομαι (και για δίκτυο με PS3 μέσω PS3 Media Server για τα πιο ελαφριά αρχεία).

Για να είμαι ειλικρινής βέβαια επειδή χτίζω και έτσι και αλλιώς για τους επόμενους 2 με 3 μήνες δεν θα έχω εξοπλιστεί με το νέο μου home cinema, δεν πολυκαίγομαι. Περισσότερο το θέλω για να εκμεταλλευτώ τα 8TB που θα μου δώσει μαζί με το etrayz (παρέα θα έρθουν) γιατί όλοι οι εξωτερικοί φούλαραν..

8TB .. για κανά χρόνο την παλεύεις... :2thumb22sup:

Απ'ότι βλέπω....όλοι όσοι το έχουν παραλάβει ..δεν έχουν απορίες. Για πέστε μας ρε παιδια...και εσείς καμμιά άποψη. Λειτουργεί σωστά και ικανοποιητικά σε σας ?

Απλά πιστεύω ό κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες αναλόγως το setup του. Εγώ π.χ. δίνω μεγάλη βαρύτητα στο δικτυακό κομμάτι, άλλος π.χ. δίνει βαρύτητα στο ότι παίρνει μέσα 2 σκληρούς.
Πρέπει να βρεθεί κάποιος που να τυγχαίνει να το έχει τεστάρει απ' όλες τις πλευρές.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Απλά πιστεύω ό κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες αναλόγως το setup του. Εγώ π.χ. δίνω μεγάλη βαρύτητα στο δικτυακό κομμάτι, άλλος π.χ. δίνει βαρύτητα στο ότι παίρνει μέσα 2 σκληρούς.
Πρέπει να βρεθεί κάποιος που να τυγχαίνει να το έχει τεστάρει απ' όλες τις πλευρές.

Εγώ πάντως το έχω τεστάρει νομίζω πια σχεδόν από όλες . Οπως έχω ξαναπεί εάν κάποιος ενδιαφέρεται να το δει πως λειτουργεί και να φέρει δικά του files στο σπίτι μου καλοδεχούμενος , ας στείλει p.m.

Παιδιά...ό,τι βλέπετε εδώ :
http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx

και εδώ: http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/features.aspx

το κάνει !!!

Εκτός από την δυνατότητα DTS-MA και Dolby TrueHD τα οποία αναμένονται στο νέο firmware.
Λεπτομέρειες σε αμφισβητούμενες δυνατότητες οι οποίες ναι μεν αναφέρονται αλλά πολλές φορές δεν υλοποιούνται από τους κατασκευαστές έχουν αποσαφηνιστεί στην αρχή του νήματος.
ΟΤΙ λέει το κάνει !!

Παιδιά...ό,τι βλέπετε εδώ :
http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx

και εδώ: http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/features.aspx

το κάνει !!!

Εκτός από την δυνατότητα DTS-MA και Dolby TrueHD τα οποία αναμένονται στο νέο firmware.
Λεπτομέρειες σε αμφισβητούμενες δυνατότητες οι οποίες ναι μεν αναφέρονται αλλά πολλές φορές δεν υλοποιούνται από τους κατασκευαστές έχουν αποσαφηνιστεί στην αρχή του νήματος.
ΟΤΙ λέει το κάνει !!

Το PCM 5.1 το περνάει κανονικά σαν 5.1?.Το απλό Xtreamer το βλέπει δικάναλο.

Το λέω αυτό γιατί αφενός στο C-200 παίζει κανονικά σε σύστημα με 7.1 όμως οταν παίξεις 5.1 PCM ο ενισχυτής το βλέπει σαν 7.1 με αποτέλεσμα να χάνεις 2 ηχεία.

Να ρωρησω κατι? Πωλειται εδω ελλαδα...? αν το παραγγειλω απο την παραπανω αναφερθησα σελιδα ερχετε απο Αμερικη...? (δηλ. τελωνεια και τετοιες βλακιες...?)

Να ρωρησω κατι? Πωλειται εδω ελλαδα...? αν το παραγγειλω απο την παραπανω αναφερθησα σελιδα ερχετε απο Αμερικη...? (δηλ. τελωνεια και τετοιες βλακιες...?)
από Ευρώπη έρχεται οπότε δεν έχει θέμα με τελωνεία.
Δε νομίζω ότι το πουλάει κανείς εδώ ακόμα

Σε ευχαριστω φιλε θα το παραγγειλω απο το ιντερνετ.... μηπως ξερεις ποσες μερες θα κανει για να ερθει...?

Σε ευχαριστω φιλε θα το παραγγειλω απο το ιντερνετ.... μηπως ξερεις ποσες μερες θα κανει για να ερθει...?

Άγνωστο !!!
Εγώ ακόμα περιμένω !
2,5 μήνες πέρασαν , ΕΛΕΟΣ !!!!!