Φαντάσου τώρα ....ότι το ίδιο πράγμα ακριβώς σε μέγεθος και χωρητικότητα είναι και το eTRAYz. ...όπου η μεταξύ τους συνεργασία......είναι απίστευτη!
α) Movie Jukebox έχει?
β) Torrent Client?
:drummer:
α) Οχι
β) Οχι
By the way, το firmware με το οποίο ήρθε είναι το 2.3.4
Στο Quick Start Guide που έχει μέσα, το έχετε δει αυτό; Τι καταλαβαίνετε;
ΥΓ. Στα settings του ήχου ...έχεις επιλογή 7.1 ?
Αν όχι ...αυτό σημαίνει ότι σου λέει ότι είναι σε θέση να το υποστηρίξει . (υποθέτω με το νέο firmware)
Τι θα πει όμως είναι σε θέση; Το γράφει ή δεν το γράφει ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει passthrough; Δεν γράφει "in future firmware".
Θα διαμαρτυρηθώ εντόνως , θα κάνω διάβημα στην πρεσβεία, θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω και μάλιστα θα απαιτήσω και ηθική αποζημίωση για εξαπάτηση![]()
Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα γίνουν αλλιώς θα κάνω παρέα στον Οικονόμου στην πρεσβεία κι εγώ![]()
Λοιπόν παιδιά το σύνδεσα στον Onkyo αλλά πουθενά TrueHD ή DTS-HD
Τα κάνει downmix σε DTS
Αφήστε δε που είδα κι έπαθα να δω εικόνα μέσω του Onkyo. ελεγε συνέχεια No Signal. Ωσπου πατώντας διαδοχικά είχα εικόνα μόνο όταν το output ήταν NTSC ! Στα 1080p60, 1080p50, 1080i50/60 κλπ τίποτα!
Τελικά έφταιγε μια επιλογή που έχει κάτω κάτω που την λέει Hdmi Compatibility Set και ήταν από "μαμά" στο Auto (Στην TV δεν είχε πρόβλημα). Τελικα δούλεψε σωστά στο option 4 . Στα άλλα options έπαιζε και πάλι αλλά έκανε artifacts , κάτι περίεργες οριζόντιες γραμμές στις επιλογές των menu, σαν να μην κλείδωνε σωστά το hdmi.
Φαντάζομαι το έχετε πάρει χαμπάρι αυτό:
Επίσης και στο PC μπορείς νάχεις ένα τέτοιο. ....(και σαν widget ακόμα. Μποιάζει ακριβώς σαν το αληθινό. χε χε )
Μια μικρή απορία. Εχω βάλει κάποια shared folders στο Favorites. ΟΚ;
Πατάω λοιπόν σε κάποιο folder, μπαίνω μεσα, όταν πατάω όμως return με πηγαίνει στην λίστα του Media Files που βέβαια εκεί μέσα δεν υπάρχουν τα shared folders διότι τα έχω μεταφέρει στα Favorites. Για να πάω στα Favorites πρέπει να πατήσω Home να πάω στην κεντρική σελίδα και να μπω στα Favorites απο κει.
Μόνο έτσι πηγαίνω στα Favorites; από την κεντρική σελίδα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.