ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Τους έκανα μια critical ερώτηση: τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση ιντερνετ ; θα σβηστούν όλες οι πληροφορίες από τις ταινίες μέχρι να ξαναβρεί σύνδεση ή θα παραμείνουν ανέπαφες;
Α!!!Εριξα τα χαρτιά....και μου τόπανε![]()
Γιατί;Τους έκανα μια critical ερώτηση: τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση ιντερνετ ; θα σβηστούν όλες οι πληροφορίες από τις ταινίες μέχρι να ξαναβρεί σύνδεση ή θα παραμείνουν ανέπαφες;
Έτσι ακριβώς!Αμεση απάντηση:
The things is - JukeBox creates an internal database. So onces you set it up you don't need Internet connection. Everything is stored locally.
Αρα τι καταλαβαίνετε κι εσείς; λογικά αν δεν υπάρχει σύνδεση θα εξακολουθεί να δείχει τα infos έτσι δεν είναι;
Το ρώτησε και κάποιος άλλο αυτό και απάντησαν ότι θα το φτιάξουν να δουλεύει και με στικάκι, αλλά για γρήγορη απόκριση προτείνει χρήση εσωτερικού σκληρού.
Τότε πάλι έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν οι ίδιοι.Άσχετο αλλά κάπου διάβασα ότι νέα promo προσφορά δε θα βγάλουν
Τι έλεγαν;Τότε πάλι έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν οι ίδιοι.
Λογικά με το stickάκι θα πρέπει να είναι πιο responsive, αλλά άγνωσται αι βουλαί...
Ότι όταν θα κυκλοφορήσει το firmware με τον HD ήχο θα ξαναδώσουν προσφορά για τους παλαιούς κατόχους.Τι έλεγαν;
+1Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ταλαιπωρείστε με το να περιμένετε προσφορές και καλά...
αν ήμουν στην θέση σας και είχα το απλό, θα το πούλαγα (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που τους είναι αδιάφορο οι HD ήχοι) και θα αγόραζα το pro.
Λες και μιλάμε για τίποτα χιλιάρικα.
Μην περιμένετε να δώσουν σημασία σε παλιό προϊόν πλέον. Τώρα θα κοιτάξουν να μοσχοπουλήσουν το Pro, μέχρι να βγει το επόμενο βέβαια...
δε θέλω να πουλήσω το παλιό αλλά να πάρω μόνο το νέο. Στην τελική παίρνω το απλό με το cooler και τελείωσε αλλά περιμένω μπας και.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ταλαιπωρείστε με το να περιμένετε προσφορές και καλά...
αν ήμουν στην θέση σας και είχα το απλό, θα το πούλαγα (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που τους είναι αδιάφορο οι HD ήχοι) και θα αγόραζα το pro.
Λες και μιλάμε για τίποτα χιλιάρικα.
Μην περιμένετε να δώσουν σημασία σε παλιό προϊόν πλέον. Τώρα θα κοιτάξουν να μοσχοπουλήσουν το Pro, μέχρι να βγει το επόμενο βέβαια...
Τώρα περί κοροϊδίας, έχω να πω ότι έμπορας χωρίς ψέματα ΔΕΝ υπάρχει και αν υπάρξει θα σταματήσει να είναι έμπορας ... μην την ψάχνετε.
+1
Απ'ότι διαβασα κι εγώ τα δεδομένα δεν θα χάνονται (των infos)
Επίσης διάβασα ότι κατηγορηματικά δεν θα υπάρξουν νέες προσφορές ...
δε θέλω να πουλήσω το παλιό αλλά να πάρω μόνο το νέο. Στην τελική παίρνω το απλό με το cooler και τελείωσε αλλά περιμένω μπας και.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.