Xtreamer Pro

Τους έκανα μια critical ερώτηση: τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση ιντερνετ ; θα σβηστούν όλες οι πληροφορίες από τις ταινίες μέχρι να ξαναβρεί σύνδεση ή θα παραμείνουν ανέπαφες;

Τους έκανα μια critical ερώτηση: τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση ιντερνετ ; θα σβηστούν όλες οι πληροφορίες από τις ταινίες μέχρι να ξαναβρεί σύνδεση ή θα παραμείνουν ανέπαφες;
Γιατί;
Δεν τις αποθηκεύει κάπου;

Αμεση απάντηση:
The things is - JukeBox creates an internal database. So onces you set it up you don't need Internet connection. Everything is stored locally.

Αρα τι καταλαβαίνετε κι εσείς; λογικά αν δεν υπάρχει σύνδεση θα εξακολουθεί να δείχει τα infos έτσι δεν είναι;

Αμεση απάντηση:
The things is - JukeBox creates an internal database. So onces you set it up you don't need Internet connection. Everything is stored locally.

Αρα τι καταλαβαίνετε κι εσείς; λογικά αν δεν υπάρχει σύνδεση θα εξακολουθεί να δείχει τα infos έτσι δεν είναι;
Έτσι ακριβώς!

Υποθέτω το locally σημαίνει σε δίσκο ή flash stick εκτός και αν μπορεί να γράφεται στη μνήμη του xtreamer

Το ρώτησε και κάποιος άλλο αυτό και απάντησαν ότι θα το φτιάξουν να δουλεύει και με στικάκι, αλλά για γρήγορη απόκριση προτείνει χρήση εσωτερικού σκληρού.

Άσχετο αλλά κάπου διάβασα ότι νέα promo προσφορά δε θα βγάλουν

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Το ρώτησε και κάποιος άλλο αυτό και απάντησαν ότι θα το φτιάξουν να δουλεύει και με στικάκι, αλλά για γρήγορη απόκριση προτείνει χρήση εσωτερικού σκληρού.

Λογικά με το stickάκι θα πρέπει να είναι πιο responsive, αλλά άγνωσται αι βουλαί...

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Άσχετο αλλά κάπου διάβασα ότι νέα promo προσφορά δε θα βγάλουν
Τότε πάλι έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν οι ίδιοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Λογικά με το stickάκι θα πρέπει να είναι πιο responsive, αλλά άγνωσται αι βουλαί...

Πάντως ο τύπος που ανέβασε και το βίντεο στο youtube με το demo που είδατε πριν λέει αυτό:
it is targetted to work on USB stick too.. but for optimal usage i recommend using an internal hdd

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Τι έλεγαν;
Ότι όταν θα κυκλοφορήσει το firmware με τον HD ήχο θα ξαναδώσουν προσφορά για τους παλαιούς κατόχους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ταλαιπωρείστε με το να περιμένετε προσφορές και καλά...

αν ήμουν στην θέση σας και είχα το απλό, θα το πούλαγα (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που τους είναι αδιάφορο οι HD ήχοι) και θα αγόραζα το pro.
Λες και μιλάμε για τίποτα χιλιάρικα.

Μην περιμένετε να δώσουν σημασία σε παλιό προϊόν πλέον. Τώρα θα κοιτάξουν να μοσχοπουλήσουν το Pro, μέχρι να βγει το επόμενο βέβαια...

Τώρα περί κοροϊδίας, έχω να πω ότι έμπορας χωρίς ψέματα ΔΕΝ υπάρχει και αν υπάρξει θα σταματήσει να είναι έμπορας ... μην την ψάχνετε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ταλαιπωρείστε με το να περιμένετε προσφορές και καλά...

αν ήμουν στην θέση σας και είχα το απλό, θα το πούλαγα (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που τους είναι αδιάφορο οι HD ήχοι) και θα αγόραζα το pro.

Μην περιμένετε να δώσουν σημασία σε παλιό προϊόν πλέον. Τώρα θα κοιτάξουν να μοσχοπουλήσουν το Pro, μέχρι να βγει το επόμενο βέβαια...
+1
Απ'ότι διαβασα κι εγώ τα δεδομένα δεν θα χάνονται (των infos)
Επίσης διάβασα ότι κατηγορηματικά δεν θα υπάρξουν νέες προσφορές ...

Τώρα περί κοροϊδίας, έχω να πω ότι έμπορας χωρίς ψέματα ΔΕΝ υπάρχει και αν υπάρξει θα σταματήσει να είναι έμπορας ... μην την ψάχνετε.
δε θέλω να πουλήσω το παλιό αλλά να πάρω μόνο το νέο. Στην τελική παίρνω το απλό με το cooler και τελείωσε αλλά περιμένω μπας και.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

+1
Απ'ότι διαβασα κι εγώ τα δεδομένα δεν θα χάνονται (των infos)
Επίσης διάβασα ότι κατηγορηματικά δεν θα υπάρξουν νέες προσφορές ...

Σε παρόμοια ερώτηση-παράπονο κάποιου μέλους, έριξε πριν από λίγο ένα hint ο Chief Admin:

Well, there was a time limit but don't worry - there will be new offers.

δε θέλω να πουλήσω το παλιό αλλά να πάρω μόνο το νέο. Στην τελική παίρνω το απλό με το cooler και τελείωσε αλλά περιμένω μπας και.

Και καλά θα κάνεις να μην το πουλήσεις.Τελικά χρειάζονται 2 player.Ένα στο ενισχυτή και το άλλο κατευθείαν στην TV.Έτσι τα έχω εγώ.Το Xtreamer στην ΤV και το C-200 pass through.

Το MovieJukebox που πρόκειται να ενσωματωθεί στα Xtreamer δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια εφαρμογή που ψαχουλέυει την συλλογή που έχουμε στους δίσκους μας και ψάχνει σε γνωστές ιντερνετικές βάσεις δεδομένων ταινιών τίτλους, poster, και όσες πληροφορίες υπάρχουν για κάθε ταινία τις τοποθετεί σε αρχεία που δημιουργεί είτε τοπικά είτε στο σημείο από όπου βρίσκεται η κάθε ταινία.

Η εφαρμογή αυτή υπήρχε σε beta μορφή αλλά έτρεχε μόνο μέσω του PC.
Την χρησιμοποίησα στο παρελθόν αλλά δεν την βρήκα τόσο καλή ως προς το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την σταθερότητά της. Δημιουργούσε μια σειρά αρχείων png, info, και μπορούσε κάποιος να έχει μια χοντροκομμένη έκδοση του MovieJukebox μέσω του preview.

Εννοείται πως το επερχόμενο MovieJukebox θα προσθέτει εκτός από την εφαρμογή και ένα νέο Interface, όπως έχουμε δει κατά καιρούς, το οποίο θα παρουσιάζει όλες τις ταινίες με μορφή preview των cover και επιπλέον πολλές πληροφορίες που τις αφορούν. Όπως είναι επόμενο τα στοιχεία κάθε ταινίας αποθηκεύονται τοπικά, μετά από την αρχική αναζήτηση, και ανακαλούνται πάντα από τα τοπικά αρχεία.

Εδω να πούμε πως το MovieJukebox αποτελεί ένα από τα νέα στοιχεία που θα δούμε. Το MusicJukebox νομίζω πως θα αποτελούσε εξίσου σημαντική προσθήκη μιας και το Xtreamer έχει και άλλες χάρες πέραν του video player!
Η συλλογή μου από mp3 και flac περιμένει χρόνια να βρει ένα σωστό media player που δε θα έχει ανάγκη να χρησιμοποιώ τους διάφορους media server τύπου Twonky ή MiniDLNA για να οργανώνω να ψάχνω και να αναπαραγάγω τα αρχεία μου, έστω και αν αυτά τρέχουν στο eTRAYz!

Δώστε τα Jukebox στο λαό!!!

Και μιας και το ανέφερες ...καλό θα ήταν αφού σε πολύ λίγο θα τόχουμε (το Jukebox) καλό θα ήτανε όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια "τακτοποίηση" στις ονομασίες των files είτε πρόκειται για ταινίες ή μουσική έτσι ώστε η αναζήτηση από τις βάσεις δεδομένων που θα χρησιμοποιήσει το Jukebox να είναι εύκολη για εσάς και γρήγορη. Π.χ. Percy_Jackson_and_the_Olympians.DTS.25.dvix.Sexir.Wiki , ίσως αργήσει να βρει αυτό που θέλετε και να καταλήξει κάθε φορά να σας προτείνει ένα πλήθος από πιθανά εξώφυλα και εικόνες και δεδομένα για να διαλέξετε εσέις πιο θέλετε..πράγμα πολυ χρονοβόρο εάν κανείς έχει σαν και μένα 350 ταινιες (μην προσθέσω και τα παιδικά...) καμμιά 500 άλμπουμ μουσικά και 5000 mp3. Ομως το : Percy Jackson & The Olympians είναι σίγουρο ότι θα βρει κατά 99% το εξώφυλλο και όλα τα παρελκόμενα σε εικόνες και πληροφορίες.