Xtreamer Pro

To Jukebox - όπως ανέφερα και πιο πάνω - προφανώς είναι το πρόβλημα λόγω του οποίου καθυστερούν απ'ότι φαίνεται το firmware. Στην φάση του firmware που διέρευσε είναι απελπιστικά αργό στην χρήση του. Οπως λένε πάνω σε αυτό δουλεύουν ενεργοποιώντας διάφορες βελτιώσεις (μεγαλύτερη cache memory κ.α. ) Επίσης ο τρόπος που ψάχνει φαίνεται ότι δεν είναι τόσο λειτουργικός ακόμα. Εγώ έκανα folders για όλες μου τις ταινίες χθες και μου τις βρήκε όλες εκτός από λίγες. Επίσης να αναφερω κάτι για το bitstream περίεργο. Κατ'αρχάς να επιβεβαιώσω ότι δίνει dts hd και true hd. από bd rips. Ομως, ενώ σε άλλα player όπως π.χ. στο HDX BD1 εάν βάλεις το κουμπί του ήχου στο 0 ο hd ήχος δεν επηρρεάζεται και περνάει αυτούσιος και τον διαχειρίζεσαι από τον ενισχυτή μόνο στο XT Pro άμα βάλεις τον ήχο στο 0 δεν ακούς τίποτα!! Ενεργοποιείται όταν το βάλεις στο 1 κανονικά και το αφήσεις εκεί. Αυτό είναι περίεργο . Οχι ότι έχει επιπτώσεις στον ήχο αλλά μου φαίνεται περίεργο.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ομως, ενώ σε άλλα player όπως π.χ. στο HDX BD1 εάν βάλεις το κουμπί του ήχου στο 0 ο hd ήχος δεν επηρρεάζεται και περνάει αυτούσιος και τον διαχειρίζεσαι από τον ενισχυτή μόνο στο XT Pro άμα βάλεις τον ήχο στο 0 δεν ακούς τίποτα!! Ενεργοποιείται όταν το βάλεις στο 1 κανονικά και το αφήσεις εκεί. Αυτό είναι περίεργο . Οχι ότι έχει επιπτώσεις στον ήχο αλλά μου φαίνεται περίεργο.
Το κάνει και σε DTS απλό, αυτό;

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ναί, κανονικά... Ο AV έγραψε τις μαγικές λεξούλες...
icon12.gif
ΣΥΝΤΡΟΦΕ (:grinning-smiley-043 χεχεχεχεχεχε) ...έτσι και αλλιώς αφου δεν ακούς αρκει που το γραφει ο ενυσχητης μια χαρα είσαι βλέπω :) :award:

όπως καταλαβαίνετε και ενόψει θερινών διακοπών δεν μπορώ να περιμένω πλέον τις 6/8....Τι γίνεται ; είναι συνεπεις τουλάχιστον; Ποιά εταιρία courrier χρησιμοποιούν;

Φιλε οχι παραπανω απο μια εβδομαδα πλεον... επισης Ναι DHL απο Γερμανια αλλα η παροδοση Ελλαδα απο Πορτα-Πορτα Ελληνικα ταχυδρομεια μια και DHL στη Γερμανια εστι κλασικο ταχυδρομειο...συνεπωα θα τια προλαβεις τις διακοπες;) -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

ΣΥΝΤΡΟΦΕ (:grinning-smiley-043 χεχεχεχεχεχε) ...έτσι και αλλιώς αφου δεν ακούς αρκει που το γραφει ο ενυσχητης μια χαρα είσαι βλέπω :) :award:

Τώρα που το είδα και ηρέμησα.. πάω να το συνδέσω στην τηλεόραση δικάναλο stereo. :grinning-smiley-043 :award:

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Το κάνει και σε DTS απλό, αυτό;

Ναι το κάνει και σε απλό DTS . Αρκεί να το έχεις στο 1 . Αμα το ανεβάσεις δεν αυξάνεται η ένταση . Αμα το βάλεις στο 0 απενεργοποιεί τον ήχο τελειώς. Ισως προκειται για ρύθμιση του μηχανήματος, τρόπο λειτουργίας του τελικά..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ναι το κάνει και σε απλό DTS . Αρκεί να το έχεις στο 1 . Αμα το ανεβάσεις δεν αυξάνεται η ένταση . Αμα το βάλεις στο 0 απενεργοποιεί τον ήχο τελειώς. Ισως προκειται για ρύθμιση του μηχανήματος, τρόπο λειτουργίας του τελικά..
Θα το δοκιμάσω και στο παλιό.
Κανονικά πρέπει να το κάνει κι εκεί.

Νομίζω μόνο στο PCM - LPCM μπορείς να ανεβάζεις τον ήχο

Ναι σωστά. Απλά ο λόγος που το κάνω θέμα είναι γιατί σε φάση passthrough έπρεπε το volume να είναι απλώς ανενεργό. Τώρα ...μπορεί αυτοί το 0 να το έχουν αντικαταστήσει με το 1 . Τι να πω?

ΥΓ. Στο παλιό απότι θυμαμαι μπορείς να αυξομοιώσεις τον ήχο στο core DTS. Μπορεί να κάνω και λάθος .....

Και στο παλιό, με DTS, το ίδιο κάνει.
Με τον ήχο στο 0, είναι σα να πατάς mute.
Κατά τα άλλα, δεν αυξομειώνεται ο ήχος από το μηχάνημα, όταν είναι DTS ή DD και έχεις επιλέξει 5.1

Στο Xtreamer forum διεξάγεται ψηφοφορία για το εάν πρέπει να δώσουν τα betas στον λαό ή όχι .....Χαμός !

Λέτε να μας πήρανε χαμπάρι ? :D

Στο Xtreamer forum διεξάγεται ψηφοφορία για το εάν πρέπει να δώσουν τα betas στον λαό ή όχι .....Χαμός !

Λέτε να μας πήρανε χαμπάρι ? :D
Σίγουρα θα έπρεπε να δώσουν μια έκδοση με HD Audio και ας κάνουν όσο θέλουν για το Jukebox, αλλά αφού διέρευσε, άστους να τσακώνονται.

έχετε κανένα πρόβλημα; να το βάλω το beta;
Εγώ δεν έχω το Pro, αλλά στο απλό, τόσον καιρό, όλα τα beta περνάω, χωρίς πρόβλημα.
Στο κάτω κάτω, αν δε σου αρέσει, ξαναβάζεις το παλιό.

έχετε κανένα πρόβλημα; να το βάλω το beta;

Eάν έχεις το Pro ....βάλτο. Θα έχεις HD ήχο , επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης ένα πολύ καλό είναι ότι όταν επιλέγεις ένα δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό , σου δείχνει πόσο ελεύθερο χώρο έχεις σ'αυτόν) όμως το Jukebox είναι ακόμα απελπιστικά αργό...

Eάν έχεις το Pro ....βάλτο. Θα έχεις HD ήχο , επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης ένα πολύ καλό είναι ότι όταν επιλέγεις ένα δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό , σου δείχνει πόσο ελεύθερο χώρο έχεις σ'αυτόν) όμως το Jukebox είναι ακόμα απελπιστικά αργό...

Και δεν νομίζω να αλλάξει.Νομίζω ότι θέλουνε CPU αυτά τα πράματα.

Πάντως το επόμενο που θα πάρω αν δεν τρέχει το λιγότερο στα 1500ΜΗΖ δεν το ακουμπάω.

Το jukebox το είχα δοκιμάσει με το Egreat (μέσω του myihome) και ήταν μεγάλο μπέρδεμα.

Τώρα, με τη δυνατότητα που έχει το Xtreamer να κάνει προεπισκόπηση μιας εικόνας που είναι μέσα σε φάκελο, τοποθετώ το εξώφυλλο της ταινίας εκεί και δεν ασχολούμαι άλλο.

Αυτό με το χώρο το κάνει ήδη με το fw που μου ήρθε το pro.

Θα τη βάλω, έχουμε την τελευταία; ή κάποιο λινκ για όποια;

Φιλε οχι παραπανω απο μια εβδομαδα πλεον... επισης Ναι DHL απο Γερμανια αλλα η παροδοση Ελλαδα απο Πορτα-Πορτα Ελληνικα ταχυδρομεια μια και DHL στη Γερμανια εστι κλασικο ταχυδρομειο...συνεπωα θα τια προλαβεις τις διακοπες;) -bye-
20/7 έγινε η παραγγελία αλλά ακόμα αναμενεται το shipping ...είδωμεν...
Εχω πάντως μπει σε σκεψεις...να επαιρνα καλύτερα αυτό Egreat ΝΜΤ - A1080 από futeco;
By the way προγραμμα διαχειρισης movie collection /organizer για το xtreamer είναι το jukebox; ειναι by default περασμένος ο client μέσω του firmware;