Xtreamer Pro

αναλόγως τις ανάγκες σου.
Άμα θέλεις να αποθηκεύσεις πολλά τότε το pro
Αν θέλεις ησυχία τότε το απλό

με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα εικονας και το interface....εχω ηδη ενα εξωτερικο σκληρο 1t και θα παρω και αλλον γιατι γεμισε
εχω δει και αυτο: Mede8er MED500X

Παιδες να το παραγειλω απο πιξμανια τον προ?η απο το επισιμο σαιτ? που ειναι πιο αξιοπιστα?
Και κατι τελευταιο σαν δυνατοτητες ο προ ειναι πιο δυνατος απο τον απλο ξτριμερ?ευχαριστω!!!!

στον xtreamer pro μπορεις να κανεις ρυθμισεις on-the-fly, οπως να αλαξεις εξοδο στον ηχο...η τα hz η οτιδοιποτε αλλο η θα πρεπει να σταματισεις την αναπαραγωγη και να μπεις στο setup?

στον xtreamer pro μπορεις να κανεις ρυθμισεις on-the-fly, οπως να αλαξεις εξοδο στον ηχο...η τα hz η οτιδοιποτε αλλο η θα πρεπει να σταματισεις την αναπαραγωγη και να μπεις στο setup?

Ας το πούμε....semi-fly ! Κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής πατάς 7 και αυτόματα μπαίνει σε pause mode η ταινία (η οποία φαίνεται στο background) κάνεις όποιες ρυθμίσεις θέλεις και ξαναπατώντας 7 συνεχίζεις από εκεί που ήσουνα. Τυχαίο ? Δεν νομίζω ....αφού ανάλογα με τις διάφορες ρυθμίσεις που έχει εάν έπρεπε να είχε και assigned πλήκτρα γι αυτές τότε έπρεπε το τηλεκοντρόλ να είχε την μορφή keyboard.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Πάντως και την αναπαραγωγή να σταματήσεις, έχει άψογο resume (σε όλα τα είδη των αρχείων, ακόμη και iso και folder) και θα σε ξαναπάει στο σημείο που τη σταμάτησες.

απο αλλα που πρεπει να πας στο setup για να αλλαξεις τον ηχο απο την οπτικη στο hdmi και ξανα μανα απο την αρχη...καλο ειναι και το semi-fly
παντος..ξεφυλιζωντας το hitech οκτ επεσα πανω στο philips bdp7500mkII
που οπως λενε και bd εινια και mkv παιζει αψογα και web-tv και web-broswer και usb wi-fi kai dlna 1,5 και ολα αυτα με 270 τιμη αντιπροσωπιας,,,,,

λετε να παω προς τα εκει?

απο αλλα που πρεπει να πας στο setup για να αλλαξεις τον ηχο απο την οπτικη στο hdmi και ξανα μανα απο την αρχη...καλο ειναι και το semi-fly
παντος..ξεφυλιζωντας το hitech οκτ επεσα πανω στο philips bdp7500mkII
που οπως λενε και bd εινια και mkv παιζει αψογα και web-tv και web-broswer και usb wi-fi kai dlna 1,5 και ολα αυτα με 270 τιμη αντιπροσωπιας,,,,,

λετε να παω προς τα εκει?

Αυτό παίζει και 3D και λέγεται 7500s2 στην Ελλάδα νομίζω...Βέβαια πας σε άλλο στυλ. Ταίνίες πια μόνο στον υπολογιστή πρέπει να έχεις και να τις παίζεις streaming. Εδώ μόνο όσοι τόχουν μπορούν να σε βοηθήσουν για την δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών υψηλών απαιτήσεων μέσω DLNA ...

Μετά από 1 μήνα συμβίωσης με το Xtreamer Pro και με το αναβαθμισμένο firmware 2.4.1 να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος....το εχω κουμπώσει μέσω HDMI σε μια Philips 37PFL9604H.
Προβλήματα:
1. ΔΕΝ δουλευει με την καμμία η επιλογή Aναπαραγωγή 1080p 24Hz...πρέπει να είναι ανενεργή για να παίξει οτιδήποτε 1080p εμφανίζοντας το μήνυμα "αδύνατη η αναγνωση του αρχείου" ενώ σε 720p μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και συνεχίζει...μετά από 3-4 δευτερόλεπτα πάλι το ίδιο
Αν δεν μπορεί να γίνει εξομάλυνση της κίνησης στα 24Hz εχω κολλήματα -σπασίματα στην κίνηση,σωστά;;;;
2. ΔΕΝ κάνει υpscale απλά AVI MPEG βιντεάκια (πχ720χ576).. Παιδικές ταινίες τις δείχνει στην κλασσική ανάλυση και μόνο με zoom μεγαλώνει η εικόνα.....
3. Συνχά πυκνά εμφανίζει πιξελιάσματα στην οθόνη . Και στις ταινίες αλλά και στο μενου ...πρέπει να γίνει restart για να εξαφανιστουν.....
4. είναι σχετικά θορυβώδες ακόμα και στο medium

Αν υπάρχουν λύσεις πειτε κάτι ρε παιδιά....Γενικά δεν το θεωρώ πετυχημένη αγορά για μένα....σκέπτομαι να το δώσω και να πάρω κάτι άλλο....

1. Μήπως έχεις θέμα με το καλώδιο HDMI; ή μπορεί να είναι ελαττωματική η συσκευή.
Πάντως το pro, έχοντας ενεργοποιήσει τα 24p από τα settings, βγάζει 1080p@24 άμα το αρχείο είναι σε αυτά τα frames είτε 1080p είτε 720p. Παίζει μια χαρά

2. Δε θυμάμαι τι γίνεται αλλά νομίζω ότι κάνει upscale. Δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν μπορώ να απαντήσω

3. Μάλλον έχει θέμα το καλώδιο ή είναι προβληματικό γιατί πιξελιάσματα και ειδικά στο μενού δεν είδα ποτέ

4. Θόρυβο έχει, συμφωνώ, βάλε low αν δεν έχεις δίσκους μέσα, είναι πιο ήσυχο

Στο info βλεπω 23.976...και όμως...οτιδήποτε βάζω σκαλώνει....
και γω δεν βλέπω αλλο εκτός από το καλώδιο ή ακόμα και την τηλεόραση (HDMI compatibility...)
Προτείνετε κάποιο καλό HDMI;

έχει κάποιες επιλογές για HDMI compatibility. Παίξε με αυτές, ίσως φτιάξει.

που βλέπεις 23.976; στο pro; εκεί καλά τα λέει αλλά αυτό το λέει ακόμα και αν το σετάρεις να βγάζει πάντα 50p

τα HDMI compatibility (1,2,3,4) τα τσέκαρα ήδη.
to 23976 το βλέπω από το mediainfo....γενικά πάντως αν βάλω 1080p 50ΗΖ (η τηλεόραση λέει ότι υποστηρίζει 1080p 60Hz...) και η ταινία είναι 23.976 τι γίνεται; Παίζουν καλά ή εχω πρόβλημα;

Η τηλεόραση σου λογικά υποστηρίζει 50 & 60 frames οπότε άμα ορίσεις στο pro να βγάζει 1080p@50/60 τότε δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Μάλιστα επειδή το pro βγάζει 24 frames και όχι 23.976 frames που έχει η ταινία, σε περίπτωση εξόδου από το pro 24 frames, η τηλεόρασή σου θα δείχνει ένα σπασιματάκι ανά χ δευτερόλεπτα.

αυτό το σπασιματάκι το κάνει σε όλους σας;; για μένα είναι ενοχλητικό...πως τo λύσατε ; σε άλλους players το κάνει;

Last edited: