Xtreamer Pro

Το μηχάνημα σε κατάσταση NAS δεν είναι ανοιχτό . Απλά δουλεύει η δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων . Επίσης οι δίσκοι μπορούν να ρυθμιστούν να πέφτουν σε κατάσταση sleep μετά από κάποια ώρα. Επίσης μια άλλη ιδέα είναι να το βάζεις να κλείνει κάποια στγμή το βράδυ με το timer .

Το μηχάνημα σε κατάσταση ΝΑS στην πράξη είναι ανοικτό εστω και αν οι δίσκοι είναι σε "καταστολή"!
Το κουτί συνεχίζει να καταναλώνει μερικά Watt!
Αν ήταν δυνατή η λειτουργία του σε κατάσταση αναμονής για Wol τότε θα ήταν εντελώς κλειστό, πλήν του υποσυστήματος δικτύου το οποίο και περιμένει κάποιο "μαγικό πακέτο" που θα το ξυπνήσει, καταναλώνοντας κάτι ίσως λιγότερο από 1 watt! .

Σε περίπτωση που το μηχάνημα κλείσει με χρονοδιακόπτη απαιτεί την επανεκίνησή του χειροκίνητα!

Το μηχάνημα σε κατάσταση ΝΑS στην πράξη είναι ανοικτό εστω και αν οι δίσκοι είναι σε "καταστολή"!
Το κουτί συνεχίζει να καταναλώνει μερικά Watt!
Αν ήταν δυνατή η λειτουργία του σε κατάσταση αναμονής για Wol τότε θα ήταν εντελώς κλειστό, πλήν του υποσυστήματος δικτύου το οποίο και περιμένει κάποιο "μαγικό πακέτο" που θα το ξυπνήσει, καταναλώνοντας κάτι ίσως λιγότερο από 1 watt! .

Σε περίπτωση που το μηχάνημα κλείσει με χρονοδιακόπτη απαιτεί την επανεκίνησή του χειροκίνητα!

Συμφωνώ...το μηχάνημα σε κλείνει , ούτε έχει λειτουργία Wol. Ομως η κατανάλωσή του πέφτει δραματικά. Εάν κλείσει , όντως θέλει χειροκίνητη επανεκίνηση.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

έχει τίποτα ουσιαστικό;

Several bug fixes
PHP recompiled with Curl, json, bzip support.
Blu-Ray folder playback improvement.
Issues with not being able to play some HD-Audio files. Fixed.
VCD info OSD modified to provide more accurate information
HDD detection issue after powering up from NAS Mode while HDD is on spin down. Fixed

Κοινώς ....bug fixes
Κάτι είναι κι αυτό ....κινείται το πράγμα...

Παιδιά WARNING !

Εβαλα την 2.5.4 και δεν παίζει τα bluray δομή, μόνο τα σκέτα .m2ts παίζει.

Επίσης δεν παίζει τα .mov

Εννοείται έχω κάνει και Restore Defaults

Για τσεκάρετε και πείτε.

Παιδιά WARNING !

Εβαλα την 2.5.4 και δεν παίζει τα bluray δομή, μόνο τα σκέτα .m2ts παίζει.

Επίσης δεν παίζει τα .mov

Εννοείται έχω κάνει και Restore Defaults

Για τσεκάρετε και πείτε.

Tάσο δεν ξέρω τι να πω...Μήπως κάτι δεν "κάθισε" σωστά ? Εμένα παίζει κανονικά τα blue ray δομή. Δυστυχώς .mov δεν έχω . Δεν περνάς το emergency ?

Παιδιά False Alarm...

Εφταιγε το Login στο NAS.

Είχα κάνει το Bluray folder Add to favorites και τα "έτρεχα" από την επιλογή Favorites και δεν μου έβγαζε το παράθυρο για Login (username-password) και έτρωγα "πόρτα" στο τέλος που πήγαινα να παίξω το βίντε.

Οταν πήγα να μπω όμως στο Bluray Folder από το Network Shares μέσα από το Media Library τότε μου εμφάνισε το παράθυρο του Login και πιά δουλεύουν και τα Favorites.

Με την ευκαιρία μάθαμε ότι τα prompts για Logins βγαίνουν από την "πηγή" και όχι αφού τα κάνουμε Favorites.

Τελικά δεν φταίει το Login. Εχουν κάτι πειράξει στο playback των BD , άλλωστε το αναφέρουν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει full δομή στα Bluray μέσω δικτύου με nfs προτόκολο. Με .smb αναγνωρίζει αλλά γνωστόν κάνει σπασίματα λόγω .smb
Η λύση είναι να κάνεις Browse Folder και να πας να επιλέξεις το .m2ts

Εννοείται ότι το έχουν κι άλλοι το θέμα και μάλιστα με etrayz
http://forum.xtreamer.net/topic/19114-fw-254/

Τι έγινε τώρα;......αφήσαμε το TviX και βρήκαμε άλλους;..

Επειδή το βλέπω πολύ χλωμό να φτιάξουν τέτοιο bug , ξαναγυρνάω στην 2.5.3

Λοιπόν...από την επιλογή ΝΕΤ παίζω blue ray δομή από οποιαδήποτε πηγή του δικτύου μου. (έβαλα τον δίσκο με τα blueray στο WDTV και στο etrayz) Μήπως κάτι φταίει στην επικοινωνία του ΧΤ Pro με το Qnap σου?

όχι από NET . To ΝΕΤ σέρνεται.n
Από Network Shares για να επιλέξεις τα folders με .nfs και όχι με .smb. Πάντα από Network Shares δουλεύω και από εκεί τα επιλέγω και τα κάνω Add to Favorites.

Από NET κάνουν σπασίματα γιατί πιθανολογώ ότι παίζει με samba.

Τι να έχει αλλάξει στο NAS; Του ήρθε τώρα ξαφνικά να αλλάξει; Τόσο καιρό πως επικοινωνούσαν μια χαρά;

Για δοκίμασε από Network Shares.

Last edited:
Εμένα κατά κύριο λόγο το ΝΕΤ είναι αυτό που παίζει χωρίς σπασίματα. Ομως έχεις δίκιο. Από nfs έχουμε πρόβλημα. Εβαλα τον δίσκο (που πριν είχα βάλει στο WDTVlive κι έπαιξε άψογα) στην USB του etrayz για να τον δουλέψω από nfs και δεν έβλεπε τα περιεχόμενα του δίσκου!!!!! Επίσης δοκίμασα να παίξω αρχεία από την επιλογή "etrayz" και διαπίστωσα κολλήματα πολλά. Πάω να κάνω emergency update στο προηγούμενο firmware. Θα μας τρελλάνουν Πρωτοχρονιάτικα.....

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι όταν ξεκινάνε τα bugs σε ένα firmware συνεχίζονται και αναγκαστικά θα τα φάμε στην μάπα όταν βγάλουν κάποιο νέο firmware με μια σημαντική βελτίωση.

Ανοιξε κι εσύ θέμα στο φόρουμ τους να τους πρήξουμε να δώσουν σημασία. ;)

Παιδιά με το θέμα blu-ray iso δικτυακά έχει γίνει τίποτα? Ή ακόμα κολλάει το video μετά από λίγα λεπτά θέασης?

Συμβουλή...με όλο το θάρρος της συμφορουμίτικης ιδιότητας.....: Power Iso > extract > blue ray folder > καθάρισες!!