Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα μου ήρθε κι εμένα το xtreamer.Pro
αλλά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα δεν ξέρω, π.χ. το βάζω στην πρίζα το συνδέω με HDMI έχω βάλει έν hdd 2tb έχω ακόμη συνδέσει με ethernet με το
modem και ανάβει μόνο το πάνω λαμπάκι το power πατάω στο τηλεκοντρόλ το ON αλλά τίποτε μήπως γνωρίετε τι συμβαίνει, Ευχαριστώ.
Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα μου ήρθε κι εμένα το xtreamer.Pro
αλλά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα δεν ξέρω, π.χ. το βάζω στην πρίζα το συνδέω με HDMI έχω βάλει έν hdd 2tb έχω ακόμη συνδέσει με ethernet με το
modem και ανάβει μόνο το πάνω λαμπάκι το power πατάω στο τηλεκοντρόλ το ON αλλά τίποτε μήπως γνωρίετε τι συμβαίνει, Ευχαριστώ.
Δεν νομίζω να είναι το χειριστήριο. Εάν το ΧΤ το ανοίγεις (αφού μόνο έτσι βλέπεις το κόκκινο λαμπάκι ) από το τηλεκοντρόλ είναι σίγουρα Οκ....Κάνε αυτό που σου είπαν όλοι. Βγάλε τα όλα τα καλώδια και τον δίσκο (οπωσδήποτε) Και άνοιξε το ΧΤ με το χειριστήριο. Εάν δεν ανοίξει την πρώτη φορά κράτα πατημένο παρατεταμένα το χειριστήριο γιατί έτσι κάνει power shut down. εάν ακούσει την εντολή λογικά δεν φταίει το τηλεκοντρόλ. Εάν το ξαναπατήσεις και αφού περιμένεις 2-3 λεπτά χωρίς συνδέσεις ιντερνετ ή δίσκων κτλπ. και δεν ανοίξει....το στέλνεις κατευθείαν πίσω για αλλαγή.!!!!
Δυστυχώς δεν έχω το Pro στα χέρια μου αυτή τη στιγμή αλλά οδηγούμενος από την λογική, και λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του φίλου, το τηλεχειριστήριό του ουσιαστικά δεν ανταποκρίνεται σε καμία εντολή!
Το κόκκινο λαμπάκι στο Pro (αναμονή) ανάβει αμέσως μόλις το βάλεις στην πρίζα, έτσι δεν είναι? Μην αποκλείετε τη "βλάβη" του χειριστηρίου τόσο εύκολα! Έχουν δει τα μάτια μου πολλά!
Ας επιβεβαιώσει ο φίλος τα εύκολα (μπαταρίες, λειτουργία τηλεχειριστήριο) και μετά να ψάξει στα δύσκολα (καλώδια sata, firmware κλπ)!
Περιμένουμε νέα!
3 τηλεκοντρόλ έχω αλλά τίποτα μόνο το led power ανάβει δεν δέχεται καμία εντολή ακόμη και τροφοδοτικό άλλαξα τίποτα
3 τηλεκοντρόλ έχω αλλά τίποτα μόνο το led power ανάβει δεν δέχεται καμία εντολή ακόμη και τροφοδοτικό άλλαξα τίποτα
Sorry που σε διορθώνω φίλε xamurabi . Ξέρω ότι οι γνώσεις σου είναι τεκμηριωμένες και πολλές . Απλά επειδή δεν έχεις το συγκεκριμένο...θέλω να σου πω ότι δεν ανάβει το λαμπάκι του σε κατάσταση off. Είναι τελείως κλειστό. Any way....θα μας πει το αποτέλεσμα ο φίλος που μπορώ να καταλάβω πλήρως την απογοήτευση που παίρνει κανείς όταν ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται .
Τελικά τι έκανες φίλε μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.