Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Παιδια εχω ενα προβλημα,βαζω το κλειδι που μου ζηταει απο το ασυρματο ρουτερ που εχω αλλα δεν μπαινει,τι κλειδι το βαζω σωστα.Μηπως παιζει κανα ρολο τα κεφαλαι γραμματα που βαζω?επειδη το κλειδι που εχω στο ρουτερ εχει κεφαλαια και αριθμους.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Παιδια με τις μπαρες δεξια αριστερα τι κανουμε μου το κανει μονο σε 3d iso...

Παιδια εχω ενα προβλημα,βαζω το κλειδι που μου ζηταει απο το ασυρματο ρουτερ που εχω αλλα δεν μπαινει,τι κλειδι το βαζω σωστα.Μηπως παιζει κανα ρολο τα κεφαλαι γραμματα που βαζω?επειδη το κλειδι που εχω στο ρουτερ εχει κεφαλαια και αριθμους.

τα γραμματα πρεπει να ειναι ακριβως

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

το prodigy δεν έχει επιλογή για etrayz;
στα παλιά υπάρχει τέτοια επιλογή και βλέπουν το etrayz κατευθείαν.
Επίσης τα παλιά xtreamer δεν χρειάζονται ορισμό ip address είτε του etrayz είται κάποιου άλλου.
Στα network shares έκανες search και βρίσκουν όλα τα shared folders μόνα τους, είτε SMB είτε NFS.
Ελπίζω στο etrayz να έχεις ενεργοποιήσει το NFS

Για δές την φωτό....δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο, απο το etrayz μόνο αυτή την επιλογή έχει τσεκαρισμένη!

etrayz.jpg

τα γραμματα πρεπει να ειναι ακριβως
Με τα μικρα που εβαλα τελικα το βρηκα το κλειδι,ευχαριστω.Κατι αλλο,οταν το κλεινουμε,γιατι στην αρχη βγαζει το εικονιδιο,για να πατησουμε το παουερ?και δεν κλεινει με την μια?

Με τα μικρα που εβαλα τελικα το βρηκα το κλειδι,ευχαριστω.Κατι αλλο,οταν το κλεινουμε,γιατι στην αρχη βγαζει το εικονιδιο,για να πατησουμε το παουερ?και δεν κλεινει με την μια?
οκ το βρηκα,απλα περιμενεις απλα λιγο και κλεινει.

Last edited:

Παιδιά παρέλαβα σήμερα κι εγώ. Το δοκίμασα κι είναι άψογο . Τα πλαινά της οθόνης τα έφτιαξα από το settings στην επλογή ¨¨οθόνη" .Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μέχρι τώρα είναι ότι η τηλεόραση μου PHILIPS 42PFL7606 δεν αναγνωρίζει το 3D σήμα του prodigy καιδεν μεταφέρεται σε 3D λειτουργία. Αν κάποιος από εσας εχει καμία ιδέα καλοδεχούμενη. :ernaehrung004:

Παιδιά παρέλαβα σήμερα κι εγώ. Το δοκίμασα κι είναι άψογο . Τα πλαινά της οθόνης τα έφτιαξα από το settings στην επλογή ¨¨οθόνη" .Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μέχρι τώρα είναι ότι η τηλεόραση μου PHILIPS 42PFL7606 δεν αναγνωρίζει το 3D σήμα του prodigy καιδεν μεταφέρεται σε 3D λειτουργία. Αν κάποιος από εσας εχει καμία ιδέα καλοδεχούμενη. :ernaehrung004:

Πήγαινε στα settings και απενεργοποιησε την εντολή bd ISO lite βάλε την στο off

Με έναν οδηγό απο δω http://shop.xtreamer.net/Support/ca...dia+Players/Xtreamer+Prodigy+Specific+Guides/
έλυσα το προβλημα με το δικτυο.Πρέπει να γίνουν shared οι δίσκοι και να δώσετε δικαιώματα σε λογαριασμό guest όπως λέει ο οδηγός
Μόλις είδα το 2012 σε 1080p και DTS με μέγεθος 13,6gb μέσω καλωδίου cat5e 10μ χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ ταυτοχρονα χρησιμοποιούνταν ο υπολογιστής.
Και μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν android.Ξέρει κάποιος καμιά καλή εφαρμογή internet radio;

οκ...το άνοιξα και από τις 17:30 του εχω αλλάξει τα φώτα..λίγα κολημματάκια..λιγό το ενα λίγο το άλλο..αλλά γενικές εντυπώσεις πολύ καλές. Μέσω wifi πάντα και HP microserver. Δεν μπορώ να πώ οτι με βόλεψε ιδιαίτερα που πρέπει να κάνω πολλές κινήσεις μέχρι να μπω στα NFS shares κλπ..ψάχνω πως να κάνω favorites τους φακέλους που με ενδιαφέρουν..π.χ HDMOVIES και να μπαίνει αμέσως. Με ενα δυο fw update θα γίνει πολύ καλύτερο. Επίσης το logitech di novo μια χαρά..αν και δεν κατάβα με το mouse τι γίνεται..

οκ...το άνοιξα και από τις 17:30 του εχω αλλάξει τα φώτα..λίγα κολημματάκια..λιγό το ενα λίγο το άλλο..αλλά γενικές εντυπώσεις πολύ καλές. Μέσω wifi πάντα και HP microserver. Δεν μπορώ να πώ οτι με βόλεψε ιδιαίτερα που πρέπει να κάνω πολλές κινήσεις μέχρι να μπω στα NFS shares κλπ..ψάχνω πως να κάνω favorites τους φακέλους που με ενδιαφέρουν..π.χ HDMOVIES και να μπαίνει αμέσως. Με ενα δυο fw update θα γίνει πολύ καλύτερο. Επίσης το logitech di novo μια χαρά..αν και δεν κατάβα με το mouse τι γίνεται..

Δεν βάζεις και συ ένα 10μετρο καλώδιο όπως κι ο φίλος στο από πάνω σου post , .....να βρεις την υγειά σου.....να ξεχάσεις και τα κολλήματα ?

Τελικά...δοκίμασα ενα netgear gigabit router Ν 3500 αν θυμάμαι καλά..οκ πηγαίνει πολύύύύ καλύτερα..σφαίρα πλοηγήση στις λίστες του work group αν και έχω πάρααα πολλούς φακέλους καμιά σχέση με το bautec b/g που δοκίμασα το απόγευμα. Βέβαια όταν βάζω ταινίες full HD 1920x1080 ...κάνει τα αδύνατα δυνατά να αντεπεξέλθει αλλά...ζορίζεται. Βέβαια το Ν είναι μέχρι 270mpbs και οχι 350..οπότε ίσως αν είχα ρουτερ με 350mbps wifi να είχα έναν "αέρα" περισσότερο. Οτιδήποτε άλλο xvid,720p κλπ είναι μαγεία. Θεωρώ πως έχει πολύ πιο ομορφή εικόνα από το m34a που είχα πρίν 2χρόνια :worshippy:

Πρόβλημα με τον ενισχυτή. Sony περσινό μοντέλο με 3D pass ΔΕΝ έχει καθόλου ήχο. τίποτα. Καμιά ιδέα? Οταν πάει κατευθείαν στην τηλεόραση όλα οκ....

Λύση----> Αλλαξα το καλώδιο και όλα οκ. Περνάει DTS-ES. Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το καλώδιο?

Εγω ακομα δε το εχω πολυψαξει,αλλα ενα εχω να πω,εχω εντυπωσιαστη πολυ απο την κατασκευη του μηχσνηματος,αλλα και το*ποσο αθορυβα δουλευει ,παιδες.

@aekdimitris: Για ραδιοφωνο στο android δοκιμασε το tunein! Πιστευω θα σε ικανοποιησει πληρως!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Prodigίτες,

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ (εκτός PowerBuy).
Θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω για τους υπότιτλους, πως μπορούμε, αφού πατήσουμε το κουμπί στο τηλεκοντρόλ, να οδηγηθούμε στα υπόλοιπα μενού υποτίτλου που έχει (π.χ μέγεθος γραμματοσειράς, χρώμα και άλλα). Δοκίμασα με τα βελάκια και δεν πηγαίνει δεξιά ή αριστερά.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Prodigίτες,

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ (εκτός PowerBuy).
Θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω για τους υπότιτλους, πως μπορούμε, αφού πατήσουμε το κουμπί στο τηλεκοντρόλ, να οδηγηθούμε στα υπόλοιπα μενού υποτίτλου που έχει (π.χ μέγεθος γραμματοσειράς, χρώμα και άλλα). Δοκίμασα με τα βελάκια και δεν πηγαίνει δεξιά ή αριστερά.

Καλες θεασεις φιλε.Με τα βελακια και το ENTER,γινετε η δουλεια
Αν δεν εχεις εσωτερικο δισκο,ειναι πιθανο να εχεις και κανα κολλημα

..................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Έχει εγκαταστήσει κανείς WiFi με την κεραία που είχε μέσα; Με έχει κουράσει αρκετά αυτό το test fail...

Το έχω δουλέψει μόνο μέσω wifi με wep,wpa2 και ανοιχτό τελείως. Σε B+G και N. Με σήμα ~60% παίζει άνετα όλα τα αρχεία που δοκίμασα εκτός FULL HD 1920x1080 ακόμα και αν αλλάξω την ανάλυση του prodigy σε 720p.