Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το λαθος να παρω xtreamer το εκανα μια φορα. Δεν το ξανακανω.
Για 3D εχω το pc και για τα υπολοιπα το dune. Αυτος ο συνδυασμος να δεις πως τα σπαει.
Καλη τυχη στην αναμονη για firmware που θα λυσει τα προβληματα. Θα την χρειαστειτε με αυτους που μπλεξατε

Αδερφε και εγω εχω και το ultra για 3d εαν θελω αλλα πιστεψε με οτι iso εβαλα το επαιξε.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Αδερφε και εγω εχω και το ultra για 3d εαν θελω αλλα πιστεψε με οτι iso εβαλα το επαιξε.....

το ultra ούτε 1.4 έχει, ούτε HD audio... τι ακριβώς βλέπεις εκεί?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

το ultra ούτε 1.4 έχει, ούτε HD audio... τι ακριβώς βλέπεις εκεί?

Ποιος ειπε οτι το ultra δεν εχει hdmi 1.4 για μαθε.....

Μια χαρα ηχο εχω se openelec που το δουλευω.....

Re: Xtreamer PRODIGY...

Hd audio δεν εχεις με το ultra.Το μια χαρα ειναι σχετικο με τις απιτησεις του καθε ενα απο εμας.

Συμφωνουμε οι απαιτησεις μου αυτες ειναι...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

ούτε frame packing έχεις (πραγματικό 3D). Οσο για 1.4, ναι σου δίνει καλώδιο 1.4 μέσα στην συσκευασία, αλλά η xtreamer ξέχασε να σου πει ότι η nvidia ΙΟΝ δεν υποστηρίζει ούτε πραγματικό 3D, ούτε HD audio...

αρα μόλις "έμαθα", ότι είχα δίκιο παραπάνω... Με το ultra ΔΕΝ βλέπεις και ΔΕΝ ακούς στις μέγιστες δυνατότητες των BRs.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

ούτε frame packing έχεις (πραγματικό 3D). Οσο για 1.4, ναι σου δίνει καλώδιο 1.4 μέσα στην συσκευασία, αλλά η xtreamer ξέχασε να σου πει ότι η nvidia ΙΟΝ δεν υποστηρίζει ούτε πραγματικό 3D, ούτε HD audio...

αρα μόλις "έμαθα", ότι είχα δίκιο παραπάνω... Με το ultra ΔΕΝ βλέπεις και ΔΕΝ ακούς στις μέγιστες δυνατότητες των BRs.

Δηλαδη εγω που ειδα το Conan 3d σε full 3d μεσω powerdvd μαλλον δεν ηξερα τι εβλεπα......

Και δεν μιλαω για sbs

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

ε, τώρα μήν αρχίζουμε ποιός έχει το καλύτερο κτλ και τί γίνεται τί δεν γίνεται!
ΑΥΤΟ είναι το θέμα για το prodigy, καλώς ή κακώς αφορά αυτούς που το έχουν ή που σκέφτονται να το πάρουν.
ΥΠΑΡΧΕΙ για να ανταλλάσουμε απόψεις σχετικά με τον συγκεκριμένο player και να παραθέτουμε προβλήματα και λύσεις που συναντάμε και βρίσκουμε!
Οτιδήποτε παραπάνω είναι άσχετο και υπάρχει σχετικό θέμα περί "Αγοράς Νέου Media Player" στο οποίο μπορεί ο καθένας να πεί την άποψη του.

Ας κρατάμε αυτό το θέμα όσο πιο καθαρό γίνεται, μιάς και το prodigy είναι ακόμα στα σπάργανα και έχει ακόμα θέματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

H nVidia ποτέ δεν είπε για πραγματικό 3D στο ION2... Δεν ξέρω τι είδες, ούτε ειδικός είμαι περί 3D. Είσαι σίγουρος ότι δεν είδες κάποια μετατροπή σε ψευδο3D, από τις αρκετές που υπάρχουν?
Επίσης ούτε για 1.4a μιλάει η nVidia, δες τα χαρακτηριστικά του στην σελίδα του ΙΟΝ2. Αν υποστήριζε, θα το γράφανε με τεράστια bold γράμματα. Αν θυμάμαι και καλά, έχει κυκλοφορήσει και αρκετά νωρίτερα πριν γίνει μόδα το 3D... κάποιοι κατασκευαστές όμως δηλώνουν "1.4"...

edit: έχει δίκιο ο samniotis , είχα όμως απαντήσει πριν δω το μήνυμα του.

το εχετε κανει το θεμα μην πω......

παλι καλα ειναι ο onlineN και θα μας εχει παρουσιαση γιατι αλλιως εδω μεσα ο κλασικος ελληνας να ψοφήσει η κατσικα του γειτονα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μολις δοκιμασα και DTS master audio,O Pioneer sc lx 83 δεν βγαζει αχνα.
Εστειλα μηνημα στο φορουμ της XTREAMER γινετε χαμος.ΑΝ ειναι δυνατον bug με τα HD FORMAT
Το κυριοτερο μετα την εικονα Τη να το κανουμε τωρα...................

.................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

παιδια τι λετε γιαυτον εδω τον εσωτερικο τον caviar black http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303636

θελω να μου πειτε αν θα εχω προβλημα συμβατοτητας?
αν η τιμη του ειναι καλη η πχ δεν αξιζει να παω σε κατι τοσο ακριβο και ας αφησω τις γρηγορες ταχυτητες εγγραφης?
η να παω στον caviar blue η green?που ειναι και κατα 30 σχεδον ευρω πιο φθηνοι?
εχετε καμια καλυτερη προταση?

Last edited:

Παιδες μια απορια,γιατι οταν εχεις συνδεση εναν εξωτερικο δισκο,η ενα γιουεσμπι στικ στον πλαυερ, και οταν τον αναβεις σου βγαζει ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο μεσα? Απο οτι βλεπω αναφερει αυτη την λεξη wifi plugin,ναι αλλα εγω το wifi στικακι το εχω συνδεση κανονικα στην διπλα θυρα γιατι ομως το γραφει αυτο? λετε να ειναι μπαγκ?ευχαριστω.

Παιδες σας τυχαινει και εσας αυτο?επειδη το κανει μονο με το που αναψεις το μηχανημα,και εχεις συνδεσει μια εξωτερικη μοναδα δισκου,η ενα γιουεσμπι στικ.Οταν ομως δεν εχεις συνδεσει κατι,το μηνυμα αυτο που περιγραφω πανω στο ποστ μου,δεν εμφανιζεται.

Last edited:

<<κεραία prodigy>> μηπως αν αλλαζαμε κεραια να σταματαγαν και τα προβληματα με το ασυρματο δικτυο?γιατι ενταξει με wps κλπ κλπ που ειχα πει πριν κατι γινεται αλλα ποσοι εχουν ρουτερ με δυνατοτητα ενεργοποιησης του wds και μετα να σε περιμενει να το πατησεις και στην κεραια του xtreamer??

<<κεραία prodigy>> μηπως αν αλλαζαμε κεραια να σταματαγαν και τα προβληματα με το ασυρματο δικτυο?γιατι ενταξει με wps κλπ κλπ που ειχα πει πριν κατι γινεται αλλα ποσοι εχουν ρουτερ με δυνατοτητα ενεργοποιησης του wds και μετα να σε περιμενει να το πατησεις και στην κεραια του xtreamer??

Εμενα παντως σε linksys w200g δεν εχω καπιο προβλημα με το γουαιφαι στικ,μου βγαζει και καλο σημα,γυρω στο 80% απο οτι ειδα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

flac 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
flac 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
wav 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
Κάνω κάτι λάθος;Γνωρίζει κάποιος νά μού πεί;[/QUOTE]
Καλημέρα καί χρόνια πολλά
(ξέχασα να το αναφέρω χθές)Ολα τά αρχεία ήχου Hi-Res,24-96,24-192,αναπαράγονται μέν,μέ εκνευριστικά σπασίματα-κολήματα δέ.(ανά 5 sec περίπου)

Λοιπον γενικα ειχα προετομαστει για πιο σκληρες εμπειριες κ μπορω να δηλωσω πως ακομα και με το αρχικο firmware που φοραει τωρα νιωθω πως εκανα μια αρκετη καλη αγορα!
Λιγο (εως αρκετα) το κομματι του Android θελει σουλουπομα (βεβαια αναθεμα ποσοι τωρα κ ακομα περισσοτερο σε κανα μηνα θα ασχολουνται ακομα με αυτο)
Λοιπον η ερωτηση μου εχει να κανει αναφορικα με τη συνδεση με υπολογιστη μεσω καλωδιου usb 3.0:
Βλεπω λοιπον (το ειχα διαβασει κ στο επισημο φορουμ τους οτι ετσι γινεται) οτι οταν ειναι συνδεδεμενο το prodigy με τον υπολογιστη, το prodigy δεν ειναι σε θεση να λειτουργησει κανονικα, μα μπορει μοναχα νακανει μεταφορα αρχειων απο κ προς τον σκληρο του υπολογιστη (παρεπιοπτοντως οι ταχυτητες μεταφορας αρχειων video κυμαινονται μεταξυ 50 κ 60 MB/sec... διπλασιες πανω κατω απο αυτες μεσω usb 2.0, μια χαρα δηλαδη!)
Για να δουλεψει το prodigy ξανα φυσιολογικα θα πρεπει να αποσυνδεθει το καλωδιο.
Επειδη δε το χω ψαξει το θεμα, ειναι φυσιολογικο αυτο ή ειναι ενα bug του prodigy;
Ειναι δυσπροσιτo το πισω μερος του υπολογιστη οπως κ αυτο του prodigy, εχω και κινητικα προβληματα οποτε μου ειναι πακετακι το μπασε-βγαλε της μιας ακρης του καλωδιου!
Βεβαια στα πλαισια μπακαλιστικης επιλυσης του προβληματος θα κανω την ενωση των συσκευων με δυο καλωδια κ θα τα συνδεω-αποσυνδεω απο την ενωση των καλωδιων που θα φροντισω να βρισκεται σε ευκολο σημειο!
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το Dune HD που είναι αντίστοιχος Media Player. Προφανώς έτσι λειτουργούν. Οταν συνδέονται με υπολογιστή είναι για να μεταφέρουν αρχεία. Οταν αποσυνδέονται αναπαράγουν αρχεία.

Καλημέρα,

Εκκληση για βοήθεια - ξανά. Ξέρει κάποιος πως το Prodigy παίζει τους φακέλους BDMV. Στο πλαιό μου Dune HD έπαιζαν κανονικά, σαν Blu-Ray ISO. Ξέρει κάποοιος αν υποστηρίζει τους φακέλους BDMV ή... τσάμπα αγορά?

Ευχαριστώ, καλά Χριστούγεννα

λοιπον δεν ξερω τι συμβαινει με το δικτυο και το μηχανημα οταν μετα απο κοπους καταφερω να μπει στο δικτυο και παρει μια ip (υποψη μονο με wpa με κανενα αλλο τροπο )μετα δεν μπορω να δω κανενα φακελλο καπου ειχε γραψει ο νικος εναν οδηγο αλλα δεν γινεται τιποτα γιατι παροτι δινω την εντολη run kai ip \\192.168.1....\μου βγαζει κωδικο σφαλματος 0χ80070035 η διαδρομη του δικτυου δεν εντοπιστηκε οποτε δεν μπορω να προχωρησω στις υπολοιπες ρυθμισεις αν ξερει καποιος κατι...γιατι δεν γινεται να λειτουργησει μετα ουτε ασυρματη μεταφορα ουτε android ουτε δικτυο
και μαι δευτερη ερωτηση εχω ενα mkv αρχει στο οποιο εχω ενσωματωσει με πτογραμμα υποτιτλο γιατι οταν ξεκιναει δεν μου βγαζει αμεσως τον υποτιτλο αλλα πρεπει να πατησω το κουμπι και να τον επιλεξω?αφου δεν ειναι ξεχωριστο αρχειο αλλα ενσωμματωμενο μεσα στο mkv