Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

να συμπληρωσω σε αυτα που ειχε γραψει λιγο πιο πριν ο zilmer
8)δεν γινεται σωστα η μεταφορα ενσυρματα τουλαχιστον απο το pc στο prodigy με αποτελεσμα καποια directory αν και εχουν μεσα αρχεια να τα βγαζει εντελως κενα αν πας μεσα απο το σκληρο αλλα οτι υπαρχουν κανονικα αν πας να δεις το ιδιο σκληρο δισκο απο το prodigy(localhost)
9)καπιες φορεσ χανει το ηχο δηλαδη ειναι μουγο εντελως απο την τηλεοραση μιλαμε παντα σε ταινεια που ηδη εχεις δει και ξερεις οτι εχει ηχο
Αυτο με τον ηχο που λες,απο την τηλεοραση που ακουω δεν μου το κανει,εκτος και αν λες για 5.1 συνδεση.

Re: Xtreamer PRODIGY...

φανταστειτε να μην υπηρχε το site :) αντε να βγαλεις ακρη με τοσα προβληματα και να εχεις σκασει αρκετα ευρα για ενα (διαστημικο) προιον...ισως στην συνεχεια να καταφερουν να το κανουν ο πολλα υποσχομενος player ΑΛΛΑ για την ωρα θα μεινω με το EMTEC MOVIE CUBE K220H ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ANDROID DEN EXEI ΑΛΛΑ οτι και να του βαλεις να παιξει δεν κανει κιχ ρε παιδια τι σπασιματα και τι υποτιτλους και μιλαω για ενα προιον το οποιο κοστιζει γυρω στα 100 ευρα και εδω μεσα δεν γινετε μεγαλη αναφορα (εως καθολου) (εαν υπαρχει αναφορα και μου διεφυγε συγγνωμη) και επειδη δεν ειχα μπει στο power bay το παρειγγειλα απο το πιχ μανια και ακομη το (περιμενω)
(ο θεος να τους κανει εταιρεια αυτους) το θεμα με το οπτικαλ για εμενα ειναι σοβαρο προβλημα,μια,δυο ,στο τελος θα αχριστευτη η θυρα και θα μας μεινει ενα ελατωματικο προιον στα χερια......οσοι εχετε προβλημα καλο ειναι να ζητησετε αντικατασταση οσο ειναι νωρις να τα στειλουν πακετο πισω μηπως και ξυπνησουν λιγο τα κινεζακια γιατι εμεις δεν ειμαστε και ουτε θα γινουμε ποτε ΚΙΝΕΖΟΙ

Στα ξενα φορουμ τι λενε?τους βριζουν και εκει?

και γω πρόβλημα με την οπτική ίνα. Πήγα το pr.. σε μαγαζί με καλώδια δοκιμάσαμε όλες τις οπτικές (3 ήδη είχε) και καμία δεν κούμπωνε σωστά. μάλιστα είχε το γνωστό καλυμα που έφυγε με την πρώτη απόπειρα κουμπώματος...Άρα αυτό το σημείο πρέπει να είναι ελατ. δίχως αμφιβολία

λειτουργία libary jukebox προβλέπεται ;; Γνωρίζει κανείς;; και τι λέτε να κάνουμε τελικά με την οπτική η οποία ναι μεν παίζει αλλά για πόσο αφου δεν κουμπώνει σωστα

@spartan27gr <<για 5.1 συνδεση.>>δυστυχως δεν μιλαμε για κατι τετοιο μιλαμε απλη συνδεση τηλεοραση με prodigy μεσω hdmi ειναι λες και μοθγγενεται δεν εχω εντοπισει ακομα τον λογο βεβαια οταν το κανει αυτο αν ανπιξεις ενισχυτη παιζει κανονικα επισης δεν παιζει να ειναι θεμα αρχειου καποια απλα mkv ειναι και δεν εχουν και προβλημα γιατι τα ιδια τα εχει ξαναπαιξει το prodigy θελω να ελπιζω οτι ειναι επειδη θερμαινεται πολυ?επειδη το ειχα ακουμπησει πανω απο τον pvr της νοβα και ετρωγε θερμοτητα απο κατω και απο αυτον η ουσια ειναι οτι το κανει και η μονη λυση ειναι να το βγαλεις απο το ρευμα.
οπως επισης κανει και το κρυφτουλι με τα αρχεια

Επιστροφή λοιπόν απο ολιγοήμερες διακοπές και επιτέλους η πρώτη επαφή με το prodigy.
Πρώτη κίνηση η τοποθέτηση σκληρού δίσκου. Τοποθέτησα έναν WD 1 TB caviar black SATA3.
Μετά το format όλα ok. Έκανα map το δίσκο και ξεκίνησαν οι δοκιμές μεταφοράς αρχείων απο και προς το prodigy.
Μέσω gigabit δικτύου (Asus RT-N16 router) trasfer rate:10 MB/s

prodigy%2Bnetwork.jpg

Μικρές ταχύτητες σε σύγκριση με το NAS Synology 211j

synology.jpg

Tα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα με σύνδεση USB3

prodigy%2Busb3.jpg

Οι δοκιμές συνεχίζονται με movies και music

Last edited:

Μέσω gigabit δικτύου (Asus RT-N16 router) trasfer rate:10 MB/s
[/QUOTE]

Σιγουρα δεν ειναι gigabit ή δεν δουλευει σωστα η θυρα Ethernet του prodigy

Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει εαν είναι gigabit το Asus RT-N16
http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN16/

Αν δουλεύει σώστα η όχι το prodigy μάλλον οχι με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πληροφοριακά και το WD LIVE HUB που έχω αν και gigabit τα 10 MB/s δεν τα έχει με τίποτα

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

σημερα καταλαβα τι ενοουσατε κρυφτουλι με τα αρχεια ,δεν το ειχα αντιμετωπιση μεχρι ωρας,αρχισε με το που ενσωματωσα τον σκληρο δισκο ,οσο το ειχα εξωτερικο κανενα προβλημα ,επισης πηρα ενα δανεικο πληκτρολογιο ιδιο με αυτο που δινει ,αλλα δεν μπορεσα να το δουλεψω ,υποτιθετε οτι θα εβαζα το στικακι και θα του εβαζα ενα κωδικο να το ζευγαρωνα αλλα δεν το αναγνωριζει ,ενω ενα ασυρματο ποντικι το ειδε αμεσως .επισης εφτιαξα και ενα ερασιτεχνικο βιντεακι με το prodigy,οχι τιποτα σπουδαιο ,αν θελετε σας το βαζω.

@ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. αν πας τωρα να δεισ αυτα τα αρχεια που εχασες μεσω δικτυου στο localhost που ειναι συνηθως ο εσωτερικος δισκος που εχεισ βαλει θα τα βρεις εκει και μετα ολοι οι υπολοιποι κουβεντιαζουμε για high definition ηχο 3d αποδοση κλπ κλπ :BDGBGDB55:

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

@dimosx τα ζω καθημερινα τα προβληματακια του ,αλλα προσπαθω να το τρελανω εγω προτού με τρελανει αυτο ,αντε να βγαλουν την αναβαθμιση γιατι πανω που παω να πω καλα λογια μετα απο λιγο το μετανιωνω

εγω το εχω μετανοιωσει ηδη ακου να μην κανει μια απλη μεταφορα αρχειων χωρισ να δημιουργει προβλημα μετα?ασε που εμενα δυο φορες μουγαθηκε κιολας και επαιζε η ταινει με ηχο αποκλειστικα απο τον ενισχυτη και χρειαστηκε να βγαλω το ρευμα για να ξαναεχω ηχο απο την τηλεοραση!!!!!

Με το δικο μου μηχανημα ολα οκ, τουλαχιστον οτι δοκιμασα εως τωρα, και επισης.. επιτελους συγχρονισμενος ηχος μεσω οπτικης στα 1080p !!

Μετα απο 10 μερες συνυπαρξης με πηρε πρεφα οτι ειμαι βαζελος οποτε για να με ευχαριστησει...τσουπ μου πετα μια πρασινη οθονη το πρωι!!!
Το κλεισα με παρατεταμενο πατημα του κεντρικιου κουμπιου κ απο εκει και επειτα ολα μια χαρα!
Δε ξερω για σας, αλλα εμενα κατι τετοιες χειρονομιες με σκλαβονουν...

Y.Γ Το Logitech K400 (πληκτρολογιο με ενσωματομενο touchpad) το αναγνωριζει χωρις να κανει το δυσκολο...

Με τους δισκους εχουμε τιποτα ιδιαιτερο; Βλεπει υποθετω και 3,5" και 2,5" εεε;

Βρηκα εναν καλο 2,5" στο amazon και λεω να τον χτυπησω (οι 3,5" ειναι πιο θορυβοδεις και εχουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες... νομιζω :FSGSFGS4:)

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Y.Γ Το Logitech K400 (πληκτρολογιο με ενσωματομενο touchpad) το αναγνωριζει χωρις να κανει το δυσκολο...

Καλά που το ανεφερες γτ ενώ ήταν να το πάρω,μου πήραν δώρο το turbo-x.