Τελικά δοκίμασε κανείς να συνδέσει USB hub για πάνω απο ένα σκληρό εξωτερικό δίσκο ή στικάκι , γιατι μετα την κεραία μου μένει μόνο μια θύρα ελεύθερη και είναι λίγο σπάσιμο.
Τελικά αφού κανείς δεν απάντησε να σας πω εγω που τελικά το δοκίμασα , δουλεύει άψογα , συνδεσα ένα εξωτερικό σκληρό και δυο στικακια και δούλεψαν όλα.
Thanks onlineN. Το βρήκα το πρόβλημα και εδώ: http://forum.xtreamer.net/topic/26433-bittorrent-client-cant-add-new-torrent-413-error/ . Η απάντηση ενός admin είναι οτι θα το κοιτάξουμε το πρόβλημα, δοκιμάστε android εφαρμογη για torrent... δεν έχω βρεί κάτι να δουλεύει μέχρι τώρα.
μια μικρη βοηθεια για να το βαλω στο δυκτιο!
ειναι κανονικα στο ιντερνετ ασυρματα!
αλλα στο pc μου βγαζει localhost σαν συσκευη! αυτο ειναι?
εχω windows7 τι να κανω?
Τελικά αφού κανείς δεν απάντησε να σας πω εγω που τελικά το δοκίμασα , δουλεύει άψογα , συνδεσα ένα εξωτερικό σκληρό και δυο στικακια και δούλεψαν όλα.
Πρώτη κρυάδα σήμερα με την αναπαραγωγή 3D mkv :bigcry:
H νέα μου τηλεόραση Panasonic ST30 επιτέλους ´´έστρωσε´´ και είπα να βάλω ένα 3d εργάκι.
Βάζω λοιπόν το Avatar half sbs και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. ότι ρυθμίσεις και να κάνω υπάρχει ένα είδωλο γύρω απο τα πρόσωπα και γενικά από τα αντικείμενα το οποίο ειναι κουραστικο και δεν μπορείς να δεις πάνω απο 10 λεπτά.
Δοκίμασα μια, δυο, τρεις ταινίες αλλά ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ο ´´ασθενής´´.
Πάνω που είχα πακετάρει το WD Live Hub για να το δώσω σε ένα φίλο το βγάζω για να μου φύγει η περιέργεια. Οι ίδιες ταινίες με τα ίδια καλώδια και με τις ίδιες ρυθμίσεις στην τηλεόραση έπαιξαν με το live hub χωρίς κάθόλου είδωλο και φυσικά η θέαση τους ήταν ευχάριστη. Ο λόγος που είχα πακετάρει το WD ήταν η σαφώς κατώτερη ποιότητα εικόνας σε αναπαραγωγή mkv 1080p απο το prodigy αλλά και οι ευκολίες γενικά που παρέχει το δεύτερο.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για ρυθμίσεις που μπορεί να μου έχουν ξεφύγει για την αναπαραγωγη 3d.
Αν και σε site του εξωτερικού υπάρχουν αναφορές για παρόμοιο πρόβλημα και με τη σειρά VT30 της Panasonic. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο firmware upgrade :furious3:
Πριν πατησεις το 3d στην st30 και επιλεξεις side by side βεβαιωσου οτι η εικονα δεν εχει καθολου μαυρο περιθωριο δεξια κ αριστερα (underscan νομιζω λεγεται). Αν εχει εστω κ λιγο αυτο εχει σαν αποτελεσμα τη μη σωστη τοποθετηση των 2 εικονων και την εμφανιση crosstalk.Πρώτη κρυάδα σήμερα με την αναπαραγωγή 3D mkv :bigcry:
H νέα μου τηλεόραση Panasonic ST30 επιτέλους ´´έστρωσε´´ και είπα να βάλω ένα 3d εργάκι.
Βάζω λοιπόν το Avatar half sbs και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. ότι ρυθμίσεις και να κάνω υπάρχει ένα είδωλο γύρω απο τα πρόσωπα και γενικά από τα αντικείμενα το οποίο ειναι κουραστικο και δεν μπορείς να δεις πάνω απο 10 λεπτά.
Δοκίμασα μια, δυο, τρεις ταινίες αλλά ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ο ´´ασθενής´´.
Πάνω που είχα πακετάρει το WD Live Hub για να το δώσω σε ένα φίλο το βγάζω για να μου φύγει η περιέργεια. Οι ίδιες ταινίες με τα ίδια καλώδια και με τις ίδιες ρυθμίσεις στην τηλεόραση έπαιξαν με το live hub χωρίς κάθόλου είδωλο και φυσικά η θέαση τους ήταν ευχάριστη. Ο λόγος που είχα πακετάρει το WD ήταν η σαφώς κατώτερη ποιότητα εικόνας σε αναπαραγωγή mkv 1080p απο το prodigy αλλά και οι ευκολίες γενικά που παρέχει το δεύτερο.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για ρυθμίσεις που μπορεί να μου έχουν ξεφύγει για την αναπαραγωγη 3d.
Αν και σε site του εξωτερικού υπάρχουν αναφορές για παρόμοιο πρόβλημα και με τη σειρά VT30 της Panasonic. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο firmware upgrade :furious3:
Πριν πατησεις το 3d στην st30 και επιλεξεις side by side βεβαιωσου οτι η εικονα δεν εχει καθολου μαυρο περιθωριο δεξια κ αριστερα (underscan νομιζω λεγεται). Αν εχει εστω κ λιγο αυτο εχει σαν αποτελεσμα τη μη σωστη τοποθετηση των 2 εικονων και την εμφανιση crosstalk.
Πριν πατησεις το 3d στην st30 και επιλεξεις side by side βεβαιωσου οτι η εικονα δεν εχει καθολου μαυρο περιθωριο δεξια κ αριστερα (underscan νομιζω λεγεται). Αν εχει εστω κ λιγο αυτο εχει σαν αποτελεσμα τη μη σωστη τοποθετηση των 2 εικονων και την εμφανιση crosstalk.
Πάτα το 6 στο prodigy και επέλεξε το 3d sbs από το κομπιούτερ του. Και αυτόματα θα γίνει και στην τηλεόραση, όχι κατευθείαν από την τηλεόραση.είναι θα δεις μην ανησυχείς, αλλού έχει προβλήματα εκεί τα πιάτο μια χαρά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.