Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

δοκίμασα σήμερα μέσω gigabit lan να κάνω αναπαραγωγή το avatar σε full 3d bluray iso 46.6 gb απο το etrayz άλλα δυστυχώς ενώ έπαιζε κανονικά (χωρίς μενού εννοείται) και τους εξωτερικούς υπότιτλους και κατευθείαν μήνυμα 3D στην τηλεόραση, συνεχώς μου έκανε σπασίματα!
Ο player μου ανέφερε στην αρχή της αναπαραγωγής 40,000 kb/s ταχύτητα δικτύου
prodigy & etrayz με cat6 πάνω σε gigabit switch

τί μπορεί να φταίει? δεν φτάνει αυτή η ταχύτητα για br iso απο το δίκτυο? μόνο απο εσωτερικό σκληρό θα παίξει κανονικά?

Καλά Νέα : Δευτέρα πρωί θα κυκλοφορήσει η πώτη open beta version για το prodigy
https://twitter.com/#!/Xtreamer

40000 είναι λίγα...Εμένα στην αρχή μου δείχνει 79000.....
Κάτι φταίει .....δεν ξέρω τι!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Γεια σου Νικο.Διαβαζοντας το τεστ του Χρηστου εισαι ικανοποιημενος με την επιλογη του PRODIGY;Ποιες ειναι οι σκεψεις που κανεις;Καναμε σωστη επιλογη;Περιμενω με ενδιαφερον την τοποθετηση σου

Η επιλογή είναι κάτι παραπάνω από σωστή.
Κρίμα που δεν έχω καταφέρει να το παρουσιάσω όπως πρέπει ακόμα. Περιμένω αύριο να αρχίσουν τα σχολεία να φύγουν τα παιδιά από την TV , να τελειώσω την παρουσίαση....

Προσωπικά πιστεύω ότι μετά το Pro , Το Prodigy είναι το καλύτερο μηχάνημα της Xtreamer.
Ενώ παλιά έβλεπα διαφορές μεταξύ Sigma και Realtek πρώτη φορά βλέπω ότι η εικόνα είναι κορυφή. Με το 1186 η Realtek κατάφερε να πιάσει την Sigma η οποία πρωτοπόρος έδινε την ποιότητα της εικόνας αυτής 1 χρόνο πριν. Το βάθος χρώματος είναι κατά πάσα πιθανότητα το λιγότερο 10 bit. ( Αρα ...30bit . και για όσους αναρωτιούνται ...10 και 30 στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. Είναι 10 bit encoding για κάθε ένα από τα 3 κανάλια χρώματος 3x10=30)

Ο ήχος είναι μια χαρά. όλα τα φορματ. Επιμένω ότι όσοι δεν έχετε εμπειρία HD ήχου ξαναπεράστε το firmware μέσω emergency procedure. Το πρόβλημα δεν είναι hardware αλλά software. Μ 'άλλα λόγια κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Ξ α ν α π ε ρ ά σ τ ε το .

To firmware που ετοιμάζουν δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να ολοκληρώσει το ημιτελές μηχάνημα το οποίο πληρώσαμε όλοι. Δεν νοείται αυτό που έκαναν.
Το στείλανε γρήγορα - γρήγορα για να μην προκαλέσουν σάλο μεγαλύτερο λόγω της καθυστέρησης να υλοποιήσουν όσα υποσχέθηκαν.
Με την αναβάθμιση αυτή θα του προσθέσουν ότι έπρεπε να είχε μέσα όταν το παραλάβαμε. ( Xtreamering , Jukebox , Subtitle browser , Airplay support από πότε θεωρούνται αναβάθμιση? ????? )

Μετά λοιπόν την προαπαιτούμενη ολοκλήρωσή του ..κι αφού διορθώσουν το real bug : Samba share ....τότε μπορώ να πω ότι κάναμε και @#@##$% τα power buy!!!!
Κι ότι όσοι το έχουν , έχουν ένα από τα καλύτερα players αυτή τη στιγμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

To firmware που ετοιμάζουν δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να ολοκληρώσει το ημιτελές μηχάνημα το οποίο πληρώσαμε όλοι. Δεν νοείται αυτό που έκαναν.
Το στείλανε γρήγορα - γρήγορα για να μην προκαλέσουν σάλο μεγαλύτερο λόγω της καθυστέρησης να υλοποιήσουν όσα υποσχέθηκαν.
Με την αναβάθμιση αυτή θα του προσθέσουν ότι έπρεπε να είχε μέσα όταν το παραλάβαμε. ( Xtreamering , Jukebox , Subtitle browser , Airplay support από πότε θεωρούνται αναβάθμιση? ????? )

Κάτι ακόμα εξωφρενικό για μένα είναι ότι το ξεκίνησαν με built in κεραία και μόλις ήρθε η ώρα να το στείλουν είπαν ότι λόγω ασυμβατότητας των οδηγών με το android αναγκαστηκά θα έδιναν την κεραία σε usb. Τώρα που το πήραμε προαναγγέλουν τη μαύρη έκδοση με built in κεραία πάλι (έφτιαξαν οι drivers;) και νομίζω το ίδιο λένε και για την silver έκδοση. Αντί να στρώσουν τον κ...λο τους να το φτιάξουν από την αρχή, μας έφαγαν μία usb ελαφρά τη καρδία. Όταν το είχα πει αυτό στο site τους μου είχαν πει " ε, η κεραία δεν χρειάζεται και πολύ, καλύτερα να το συνδέετε με lan".

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

στο δικο μου δυκτυο με το NETGEAR DGN 3500 και με gigabit switch ο player μου αναφερει στην αρχή της αναπαραγωγής 119.000 kb/s ταχύτητα δικτύου

Προσπάθησα να ενώσω την οπτική ίνα και ΔΕΝ ακούγεται το χαρακτηριστικό "κλικ" που κάνει ότα κουμπώνει. Επίσης μόλις κουνηθεί λίγο, φεύγει από τη θέση της.
Το έχει άλλος αυτό στο Prodigy, ή φταίει το δικό μου μηχάνημα;

Εγω παντως περασα το emergency και παλι τα ιδια.Δεν παιζει hd φορματ ηχου.Ποτε βλεπει, Ποτε οχι τα αρχεια στον εσωτερικο δισκο.
Τελος αναβοσβυνει η οθονη οταν παω απο αρχειο σε αρχειο.Να δουμε το νεο firmware τι θα κανει

Προσπάθησα να ενώσω την οπτική ίνα και ΔΕΝ ακούγεται το χαρακτηριστικό "κλικ" που κάνει ότα κουμπώνει. Επίσης μόλις κουνηθεί λίγο, φεύγει από τη θέση της.

Αυτο ειναι γνωστο προβλημα.Δεν κουμπωνει καλα αλλα η δουλεια γινεται.Ειναι σε πολλους αυτο το προβλημα

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

στο δικο μου δυκτυο με το NETGEAR DGN 3500 και με gigabit switch ο player μου αναφερει στην αρχή της αναπαραγωγής 119.000 kb/s ταχύτητα δικτύου
:D .....κι εγώ πάω σε τέτοιες ταχύτητες....( DIR-655) αλλά είπα να μην τον στενοχωρήσω τον φίλο ........:D

Εγω παντως περασα το emergency και παλι τα ιδια.Δεν παιζει hd φορματ ηχου.Ποτε βλεπει, Ποτε οχι τα αρχεια στον εσωτερικο δισκο.
Τελος αναβοσβυνει η οθονη οταν παω απο αρχειο σε αρχειο.Να δουμε το νεο firmware τι θα κανει

Εγώ θα σκάσω με την δική σου την περίπτωση.....( έχεις και τον LX-83 βλέπεις....)
Εσύ πάντως έχεις συνδέσει τον player με τον ενισχυτή....και από τον ενισχυτή σου φεύγει καλώδιο HDMI που πάει στην TV ....σωστά?
Ας πούμε ότι έχεις τον player στην HDMI θέση 1 . Οπότε επιλέγεις στον ενισχυτή HDMI 1 και το ίδιο (HDMI είσοδο) στην TV .
Και ο Prodigy είναι σεταρισμένος στο 5,1.....και παίζεις ταινία η οποία έχει DTS-MA ....και δεν ακούς τίποτα? ? ?

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Στο επίσημο φόρουμ της xtreamer μου απαντήσαν "θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε στα μελλοντικά κομμάτια". Ίσως πάρω και τον αντιπρόσωπο αύριο να ρωτήσω αν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Προφανώς δεν το έχουν όλοι το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εγώ θα σκάσω με την δική σου την περίπτωση.....( έχεις και τον LX-83 βλέπεις....)
Εσύ πάντως έχεις συνδέσει τον player με τον ενισχυτή....και από τον ενισχυτή σου φεύγει καλώδιο HDMI που πάει στην TV ....σωστά?
Ας πούμε ότι έχεις τον player στην HDMI θέση 1 . Οπότε επιλέγεις στον ενισχυτή HDMI 1 και το ίδιο (HDMI είσοδο) στην TV .
Και ο Prodigy είναι σεταρισμένος στο 5,1.....και παίζεις ταινία η οποία έχει DTS-MA ....και δεν ακούς τίποτα? ? ?

Τιποτα δεν ακουγεται.Ευτυχως που παιζει τα απλα.....DTS, DOLBY κλπ.Το θεμα ειναι οτι γινετε σε μερικα μοντελα,πολλων ενισχυτων
και αντε να βρεις ακρη.Θελει αγιασμο ο 83

Last edited:

Είδα το post σου στο site της Xreamer. Εάν έχει κάτι νεότερο στείλε ένα PM σε παρακαλώ!

Τί αν πω. Σε άλλους δηλαδή κουμπώνει και σε άλλους όχι;

.....

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Στο επίσημο φόρουμ της xtreamer μου απαντήσαν "θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε στα μελλοντικά κομμάτια". Ίσως πάρω και τον αντιπρόσωπο αύριο να ρωτήσω αν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Προφανώς δεν το έχουν όλοι το συγκεκριμένο πρόβλημα.

παιδια λετε να δοκιμασουμε την beta που βγαζουν και αν ναι να την περασουμε με emergency η να το αφησουμε και να περιμενουμε την κανονικη εκδοση ?

παιδια λετε να δοκιμασουμε την beta που βγαζουν και αν ναι να την περασουμε με emergency η να το αφησουμε και να περιμενουμε την κανονικη εκδοση ?

Mαλλον πρεπει να περιμενουμε να το δοκιμασει καποιος ατρομητος για να μας πει τι γινετε........

Διευκρίνηση : Η beta που έχει ήδη αναρτηθεί δεν είναι της Xtreamer αλλά της Realtek απ 'ότι κατάλαβα.
Της Xtreamer θα ανέβει μέσα στην εβδομάδα.
Εγώ είμαι της γνώμης ότι εφ 'όσον μπορεί κάποιος να γυρίσει στην "stable" δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει την beta.....

οποτε περιμενουμε της xtreamer σωστα και κατεβαζουμε και τις 2 (beta+αρχικη) για να μπορούμε να γυρισουμε ?

Επαναλαμβάνω : http://forum.xtreamer.net/topic/27367-new-xtreamer-prodigy-sdk-firmware/ <--- Αυτή ΔΕΝ είναι η beta της Xtreamer , αλλά το νέο SDK της Realtek.
( Παρ ' όλα αυτά διαβάστε το post....έχει ενδιαφέρον και το βρίσκω αληθοφανές....)

Λογικά , αν όχι μέσα στην μέρα , ίσως αύριο θα ανακοινώσουν την 3.0.3 για να κάνει κανείς σύγκριση - εάν το θέλει φυσικά.

Δεν χρειάζεται download από τώρα.....εκεί θα είναι όλες. Εάν δεν μας αρέσει η beta ξαναβάζουμε το αρχικό firmware μέχρι να ωριμάσει το καινούριο .

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Πάντως απορώ, παρακολουθώ την πορεία του prodigy τόσους μήνες....
Δεν σας την σπάει ακόμα να μην έχει φύγει η μυρωδιά της καινουργίλας και να ψάχνετε για firmware;

Τόσο πιά έχετε "τυφλωθεί" από το "Αγιο δισκοπότηρο" ;

Εδώ ένα xtreamer Pro αγόρασα και αμέσως μπήκα στο νόημα του τι εστί xtreamer.....