Θα είναι στην ουσία το ίδιο με το υπάρχων, με μόνη διαφορά το DVB-T και το wi-fi ?
Τόχω μπροστά μου και το κοιτάω τώρα που σου το λέω......![]()
Του έχεις κάνει test δηλαδή?.......hardware (στο υπάρχων απ' ότι θυμάμαι υπήρχαν κάτι προβληματάκια, όπως το ''κούμπωμα'' της οπτικής), software (ίδιο firmware?).
Δηλαδή για μένα που θέλω έναν player που να παίζει τα πάντα (αν και το 3D δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν), να έχω πληροφορίες για τις ταινίες (IMDB), να παίρνει εσωτερικό δίσκο και νά χει DVB-T είναι ότι καλύτερο?
Α, και δεν έχω ιδιαίτερες δικτυακές απαιτήσεις (απλώς να μπόρω να ''βλέπω'' από το PC τον δίσκο του για να του στέλνω αρχεία κάτι που κάνω τώρα με το WD Live gen 2, που θέλω να αντικαταστήσω).
Για πέστε ρε παιδιά με την 3,0,3 που έβαλα χτες οι υπότιτλοι είναι standart δεν αλλάζεο ούτε το ύψος ούτε το φόντο ούτε τίποτα. Με αποτέλεσμα οι μισοί υπότιτλοι να μην φαίνονται.
3.04?που την βρισκουμε αυτη?υπαρχει καποιο link?εχει καποιες σημαντικες αλλαγες?
τι επιπτωσεις εχουμε αν φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc και οχι απο το prodigy?
cospan αν έβλεπες στις οδηγίες εγκατάστασης του 3.0.4 θα έβλεπες ότι αναφέρει την απαραίτητη ύπαρξη σκληρού όπως επίσης και συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να εγκατασταθεί το πακέτο στον εσωτ.σκληρό και όχι στο usb.
Τις είδα τις οδηγίες εγκατάστασης, οι οποίες λένε να βγάλεις το USB αμέσως μετά το "Installation complete" ώστε να μην εγκατασταθεί το πακέτο στο USB, αλλά στον εσωτερικό δίσκο. Άρα εγώ που δεν έχω εσωτερικό δίσκο καταλαβαίνω ότι μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στον δίσκο USB. Δεν κατάλαβα κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.