Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν ρισκαρω με τιποτα,τωρα που πανε ολα καλα.Μπορει να ψαχνω τα HD format ηχου.Και για τη 3.5 θα το σκεφτω πολυ........

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Θα είναι στην ουσία το ίδιο με το υπάρχων, με μόνη διαφορά το DVB-T και το wi-fi ?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Θα είναι στην ουσία το ίδιο με το υπάρχων, με μόνη διαφορά το DVB-T και το wi-fi ?

Τα οποία είναι ενσωματωμένα.......Ακριβώς!!

Τόχω μπροστά μου και το κοιτάω τώρα που σου το λέω......:D

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Στην 3.0.4 διορθώθηκε το bug που δεν μπορούσες να γράψεις την IP κάνωντας shortcut. Επιτέλους συνδέθηκα με τον υπολογιστή μου μέσω δικτύου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τόχω μπροστά μου και το κοιτάω τώρα που σου το λέω......:D

Του έχεις κάνει test δηλαδή?.......hardware (στο υπάρχων απ' ότι θυμάμαι υπήρχαν κάτι προβληματάκια, όπως το ''κούμπωμα'' της οπτικής), software (ίδιο firmware?).
Δηλαδή για μένα που θέλω έναν player που να παίζει τα πάντα (αν και το 3D δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν), να έχω πληροφορίες για τις ταινίες (IMDB), να παίρνει εσωτερικό δίσκο και νά χει DVB-T είναι ότι καλύτερο?
Α, και δεν έχω ιδιαίτερες δικτυακές απαιτήσεις (απλώς να μπόρω να ''βλέπω'' από το PC τον δίσκο του για να του στέλνω αρχεία κάτι που κάνω τώρα με το WD Live gen 2, που θέλω να αντικαταστήσω).

Last edited:

Για πέστε ρε παιδιά με την 3,0,3 που έβαλα χτες οι υπότιτλοι είναι standart δεν αλλάζεο ούτε το ύψος ούτε το φόντο ούτε τίποτα. Με αποτέλεσμα οι μισοί υπότιτλοι να μην φαίνονται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Του έχεις κάνει test δηλαδή?.......hardware (στο υπάρχων απ' ότι θυμάμαι υπήρχαν κάτι προβληματάκια, όπως το ''κούμπωμα'' της οπτικής), software (ίδιο firmware?).
Δηλαδή για μένα που θέλω έναν player που να παίζει τα πάντα (αν και το 3D δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν), να έχω πληροφορίες για τις ταινίες (IMDB), να παίρνει εσωτερικό δίσκο και νά χει DVB-T είναι ότι καλύτερο?
Α, και δεν έχω ιδιαίτερες δικτυακές απαιτήσεις (απλώς να μπόρω να ''βλέπω'' από το PC τον δίσκο του για να του στέλνω αρχεία κάτι που κάνω τώρα με το WD Live gen 2, που θέλω να αντικαταστήσω).

Κοίτα τις πληροφορίες από IMDB ακόμα δεν τις παίρνει αφού δεν έχουν βάλει μέσα το Jukebox . Το περιμένουμε . Εχουν ανακοινώσει ότι οι ταινίες θα ενημερώνονται αυτόματα από αυτή την βάση .
Οσο για τα υπόλοιπα που θέλεις είσαι μέσα. Είναι ( τώρα πια, μετά τις αναβαθμίσεις) μια ολοκληρωμένη αγορά , για τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές σου επιθυμίες.

Για πέστε ρε παιδιά με την 3,0,3 που έβαλα χτες οι υπότιτλοι είναι standart δεν αλλάζεο ούτε το ύψος ούτε το φόντο ούτε τίποτα. Με αποτέλεσμα οι μισοί υπότιτλοι να μην φαίνονται.

Φίλε Swisstec κάποιο λάθος κάνεις στα κουμπιά που πατάς ίσως .
Any way ......σου προτείνω να βάλεις την 3.0.4 στην οποία - επιτέλους - διορθώσανε το edit στους υπότιτλους ....και πια όταν το κάνεις δεν σταματάει η ταινία.
Επίσης πια.....ξεκινάει η ταινία με τους υπότιτλους αυτόματα και δεν χρειάζεται να το κάνεις χειροκίνητα όπως στην 3,0.....

Αντε ένα- ένα να διορθώνονται .....γιατί κάνανε τα δύσκολα....και είχαν πρόβλημα τα απλά.

3.04?που την βρισκουμε αυτη?υπαρχει καποιο link?εχει καποιες σημαντικες αλλαγες?

Last edited:

Μα που είναι αυτό το live και δεν το βρίσκω; Στο site λέει ότι είναι στα apps αλλά δεν βλέπω τίποτα. Μήπως πρέπει να έχεις εσωτερικό δίσκο για να γίνει η εγκατάσταση του live;

cospan αν έβλεπες στις οδηγίες εγκατάστασης του 3.0.4 θα έβλεπες ότι αναφέρει την απαραίτητη ύπαρξη σκληρού όπως επίσης και συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να εγκατασταθεί το πακέτο στον εσωτ.σκληρό και όχι στο usb.

λοιπόν....εγώ εχω το εξής θέμα

είχα έναν σκληρό 1T μέσα στο etrayz και αποφάσισα να τον βάλω στο prodigy. Έχω πάρει backup τον σκληρό άλλα βάζοντας τον στο prodigy δεν μπορώ να του κάνω format απο εκεί.
έχω laptop και δεν έχω εξωτερική θήκη για 3,5άρι - το prodigy φορματ δεν κάνει....μπορώ να συνδέσω το prodigy στο laptop μέσω usb και να κάνω απο εκεί format?

Δοκιμασε πολλες φορες.Τελικα θα κανει Format.Σε μενα εκανε μετα απο πολλες προσπαθειες Και απο το pc πρεπει να γινετε

τι επιπτωσεις εχουμε αν φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc και οχι απο το prodigy?

τι επιπτωσεις εχουμε αν φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc και οχι απο το prodigy?

Στο φορουμ της XTREAMER ειχαν πει καλυτερα απο το Prodigy.Γιατι δεν ξερω,αλλα δεν πιστευω να εχει διαφορα

cospan αν έβλεπες στις οδηγίες εγκατάστασης του 3.0.4 θα έβλεπες ότι αναφέρει την απαραίτητη ύπαρξη σκληρού όπως επίσης και συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να εγκατασταθεί το πακέτο στον εσωτ.σκληρό και όχι στο usb.

Τις είδα τις οδηγίες εγκατάστασης, οι οποίες λένε να βγάλεις το USB αμέσως μετά το "Installation complete" ώστε να μην εγκατασταθεί το πακέτο στο USB, αλλά στον εσωτερικό δίσκο. Άρα εγώ που δεν έχω εσωτερικό δίσκο καταλαβαίνω ότι μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στον δίσκο USB. Δεν κατάλαβα κάτι;

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Τις είδα τις οδηγίες εγκατάστασης, οι οποίες λένε να βγάλεις το USB αμέσως μετά το "Installation complete" ώστε να μην εγκατασταθεί το πακέτο στο USB, αλλά στον εσωτερικό δίσκο. Άρα εγώ που δεν έχω εσωτερικό δίσκο καταλαβαίνω ότι μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στον δίσκο USB. Δεν κατάλαβα κάτι;

Για κάνε μια δοκιμή......:D