Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

πάντως τελικά και με μεταφορά των αρχείων απο usb, πάλι κάνει κρυφτούλι!!!!
μπαίνω απο το prodigy, ανοίγω φάκελο με ταινία και υπότιτλους, πουθενά η ταινία! μπαίνω απο το pc δικτυακά στο δίσκο του prodigy, μπαίνω στον ίδιο φάκελο, όλα εκεί!!!!!

Re: Xtreamer PRODIGY...

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι γενικα σε ολους τα προβληματα.Αλλος εχει αυτο,Αλλος εχει αλλο.Οι ποιο πολλοι ειναι OK.Αντε να βρεις ακρη

γι αυτο και γω αποφασισα να το στειλω ......το δινω στα 170 ευρα με την κεραια του,αγορασμενο απο pixmania,παρελαβα παραμονη πρωτοχρονιας.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ για οποιον ενδιαφερθει

γι αυτο και γω αποφασισα να το στειλω ......το δινω στα 170 ευρα με την κεραια του,αγορασμενο απο pixmania,παρελαβα παραμονη πρωτοχρονιας.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ για οποιον ενδιαφερθει

Kαλοπουλητο αλλα δεν υπαρχει καλυτερο στα λεφτα του.Δεν υπαρχει απροβληματιστο player

πιστευω πως με το μαυρο για 2 χρονια τουλαχιστων δεν θα ξανασχοληθω με αλλο player και η εταιρεια (με τα οποια λαθη)τα στηριζει τα προιοντα της,και τι αλλο μπορεις να ζητησεις απο ενα τετοιο μηχανακι φυσικα......

ναι δεν ξερω με τι firm θα μου το στειλουνε,ευχομαι να ειναι ευκολοχρηστοκαι εγκατεστημενο και οχι οπως το hd900 που μ εβγαλε το λαδι :) και ακομη προσπαθω να το κανω να δουλεψει

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

περιμενω το black :)

Που το έχεις παραγγείλει και πόσο θα σου κοστίσει?
Εγώ περιμένω τον εδώ αντιπρόσωπο να το φέρει:nounder:

209 ευρα απο τους κοντους .....δεν ξερω αν θα ζητησουν και κατιτις απο το τελωνειο μας ( αν και δεν το νομιζω)

ενα παραξενο που κανει επισης περα απο το κρυφτουλι ειναι οτι αν πας να διαγραψεις αρχειο το διαγραφει αλλα μολις κλεισει και ανοιξει παλι το αρχειο που διεγραψες πριν ειναι ακομα εκει!!!

Το 'ιδιο πρόβλημα σχετικά με τα σπασίματα της εικόνας σε 3D MODE είχα και εγώ. Πριν τρεις ημέρες έβαλα να δώ το AVATAR 3D και 'ηταν αδύνατο να το δώ με τα έντονα σπασίματα που έκανε η εικόνα μέχρι σήμερα που έλυσα το πρόβλημα εντελώς τυχαία . Εκεί που έπαιζε η ταινία με τα σπαίματά της , πάτησα τυχαία το πλήκτρο forward για 5-10 δευτερόλεπτα και μόλις μόλις πάτησα ξανά play έστρωσε η εικόνα και δεν έκανε σπασίματα. :drummer:

Καλησπέρα, υπηρετώντας την πατρίδα, απουσίαζα τόσο καιρό, αλλά παρακολουθούσα τα τεκτενόμενα γύρω από το Prodigy.
Χθες του πέρασα το 3.0.4 και είπα να κάνω mount το σκληρό του στο pc μου (windows7).
Στην αρχή δεν το έβρισκε καν το prodigy (έχω ενεργοποίησει το nas).
Σε κάποια άκυρη φάση και χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο εμφανίστηκε και δούλεψε.
Σήμερα πάλι τπτ... Μέσα από το browser το βλέπω κανονικά με όλα τα αρχεία.
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Δλδ πως να γίνει μόνιμο το mounting?

Καλησπέρα, υπηρετώντας την πατρίδα, απουσίαζα τόσο καιρό, αλλά παρακολουθούσα τα τεκτενόμενα γύρω από το Prodigy.
Χθες του πέρασα το 3.0.4 και είπα να κάνω mount το σκληρό του στο pc μου (windows7).
Στην αρχή δεν το έβρισκε καν το prodigy (έχω ενεργοποίησει το nas).
Σε κάποια άκυρη φάση και χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο εμφανίστηκε και δούλεψε.
Σήμερα πάλι τπτ... Μέσα από το browser το βλέπω κανονικά με όλα τα αρχεία.
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Δλδ πως να γίνει μόνιμο το mounting?

Τελικά μάλλον πρέπει να έχεις ανοιχτό το pc και μετά να ανοίγεις το prodigy, γτ μετά από ένα restart που έκανα το βλέπει κανονικά!

Άλλη μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Δικούς σου σταθμούς μπορείς να ακούσεις μέσα απο το internet radio που έχει στα apps? Κι αν ναι, πώς???

Τελικά μάλλον πρέπει να έχεις ανοιχτό το pc και μετά να ανοίγεις το prodigy, γτ μετά από ένα restart που έκανα το βλέπει κανονικά!

Άλλη μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Δικούς σου σταθμούς μπορείς να ακούσεις μέσα απο το internet radio που έχει στα apps? Κι αν ναι, πώς???

Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσα από το Android το TuneIn. Μήπως φανεί και λιγο χρήσιμο το Αndroid για το Prodigy