Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

επισης θα δειχνει την χωρητικοτητα και τον ελευθερο χωρο που εχει ο δισκος,οπως και γι αυτον τον ασχημο player που εχει αν γινετε να τον αλλαξουν αλλα δεν εχουν δωσει σαφη απαντηση.........

onlinen αν ξερεις αγγλικα και εχεις χρονο να κανεις μια ερωτηση σ αυτον που εχει αναλαβει το xreamering ( dsapac) μηπως και μπορεσει να βαλει-ενσωματωσει καπως το
e-radio gr :)

Μήνυμα του dsapac σήμερα το πρωί:

Sent Today, 08:08

I will see what can I do OK

Μου ηρθε mail σημερα οτι ανοιξε ευρωπαικο official eshop η xtreamer και πλεον μπορει να κανεις παραγγελια κατευθειαν απο εκει χωρις δασμους κτλ και μεσω paypal.
Δεν ξερω αν ειναι παλιο η οχι αλλα το βαζω μιας και τωρα το ειδα http://eu.xtreamer.net/

...Οπως καταλαβαίνεις το "χωρίς δασμούς" δεν υπάρχει. Απλά όταν μεταφέρεις μεγάλη ποσότητα από Κίνα σε Ολλανδία, οι επιμερισμένοι δασμοί ανά προιόν είναι λιγότεροι από το 1 προιόν. Στην αξία - η οποία είναι διαφορετική από αυτήν του shop της Κινας - έχουν προστεθεί όλοι οι αναλογούντες ανα προιόν φόροι και το μόνο που μένει να προσθέσει κανείς είναι τα 25 ευρώ μεταφορικά. Αρα ένα Ultra 2 αυτήν την στιγμή έρχεται στην πόρτα σου με 400 ευρώ .

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Εντάξει μπορεί να έχουν ενσωματώσει τους δασμούς στην τιμή και στα μεταφορικά, αλλά από την άλλη αν σου ερχόταν κατευθείαν από ταϊβάν είχες κίνδυνο να σου στοιχίσει πολύ περισσότερα.

Ναι χρεωνεσε την αναγραφομενη τιμη +25 fixed cost + ευρωπαικη υποστηριξη/service.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το συγκεκριμένο mail ήρθε και σε μένα , αλλά είδα οτι οι τιμές όντος τσούζουν , 45 + 15 μεταφορικά για το TV TUNER του prodigy ενώ το διαφήμιζαν 30 .
Οπότε αν είναι να τα χώσω , σίγουρα θα πάω στον εδώ αντιπρόσωπο.

<<Ισως να πρέπει να περιγράψουμε ο καθένας από εσάς που έχει το πρόβλημα , αναλυτικά τον τρόπο που το κάνει για να δούμε μήπως η μεθοδολογία από τον ένα στον άλλο διαφέρει .>>
εγω παντως ο τροπος που ακολουθω ειναι ο πιο απλος δηλαδη απο την στιγμη που βλεπω στο δικτυο μου το prodigy τοτε παω μεσα και σε καποιο directory πχ films και στελνω απο τον η/υ το αρχειο που θελω αν παω στο prodigy το βλεπω οτι εχει παει κανονικα αν ομς το κλεισω και το ξαναοιξω με τα απο πχ 2 ωρες το αρχειο απλα δεν υπαρχει
το ιδιο θα συμβει και αν φτιαξω ενα φακελλο απο το πψ και ριξω σε αυτον αρχεια
και αναποδα ομως αν κανεις την ιδια κινηση δηλαδη μεσω του prodigy να παω να κοπιαρω καποιο αρχειο που βρισκεται στον υπολογιστη στον σκληρο δισκο του pordigy μολις κλεισω και ανοιξω παλι εχουν χαθει
ειχα την εντυπωση διαβαζωντας το forum τους οτι ειναι καποιο bug που το μελετανε αλλα ακομα δεν εχει γινει τιποτα
<<δοκιμαστε να περασετε τα αρχεια σας χωρις να εχουν υποστει καμια μετατροπη,ονοματος-θεση,οπως ακριβως αποσυμπιεζεται>> απλο copy κανω δεν πειραζω απολυτως τιποτα
και αν το ιδιο αρχειο ακριβως το ιδιο βαλεις το prodigy στο pc και το βαλεις μεσω usb το βλεπει κανονικα οσες φορες και να ανοιγοκλεισεις το μηχανημα
καποιος φιλος ανεφερε να γινει format στο pc αυτο εχει ηδη γινει τωρα αν πρεπει να φορμαρουμε τον εσωτερικο σκληρο του prodigy στο pc αυτο δεν το ξερω αν πρεπει να γιθνει η θα δημιουργησει καποια προβληματα αλλα η αν θα λυσει αυτα που εχω καθως δεν το εχω δοκιμασει

Last edited:

<<Ισως να πρέπει να περιγράψουμε ο καθένας από εσάς που έχει το πρόβλημα , αναλυτικά τον τρόπο που το κάνει για να δούμε μήπως η μεθοδολογία από τον ένα στον άλλο διαφέρει .>>
εγω παντως ο τροπος που ακολουθω ειναι ο πιο απλος δηλαδη απο την στιγμη που βλεπω στο δικτυο μου το prodigy τοτε παω μεσα και σε καποιο directory πχ films και στελνω απο τον η/υ το αρχειο που θελω αν παω στο prodigy το βλεπω οτι εχει παει κανονικα αν ομς το κλεισω και το ξαναοιξω με τα απο πχ 2 ωρες το αρχειο απλα δεν υπαρχει
το ιδιο θα συμβει και αν φτιαξω ενα φακελλο απο το πψ και ριξω σε αυτον αρχεια
και αναποδα ομως αν κανεις την ιδια κινηση δηλαδη μεσω του prodigy να παω να κοπιαρω καποιο αρχειο που βρισκεται στον υπολογιστη στον σκληρο δισκο του pordigy μολις κλεισω και ανοιξω παλι εχουν χαθει
ειχα την εντυπωση διαβαζωντας το forum τους οτι ειναι καποιο bug που το μελετανε αλλα ακομα δεν εχει γινει τιποτα
καποος φιλος ανεφερε να γινει format στο pc αυτο εχει ηδη γινει τωρα αν πρεπει να φορμαρουμε τον εσωτερικο σκληρο του prodigy στο pc αυτο δεν το ξερω αν πρεπει να γιθνει η θα δημιουργησει καποια προβληματα αλλα η αν θα λυσει αυτα που εχω καθως δεν το εχω δοκιμασει

1) Ποιο firmware έχεις ?
2) α)Εάν δεν έχεις το 3.0.5 βάλτο. β) Κάνε - πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο - restore defaults. γ) κάνε μετά format τον δίσκο σου μέσω του Prodigy δ) restart ε) δοκίμασε πάλι την διαδικασία.
3) Ασύρματα ή ενσύρματα κάνεις την μεταφορά.?
4) Είναι στο ίδιο δίκτυο τα μηχανήματα? ( PC , Prodigy)
5) Τα share folders του Prodigy έχουν full rights ?

2) α)Εάν δεν έχεις το 3.0.5 βάλτο. β) Κάνε - πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο - restore defaults. γ) κάνε μετά format τον δίσκο σου μέσω του Prodigy δ) restart ε) δοκίμασε πάλι την διαδικασία.=ενοιτε το 3.05 και φυσικα restore defaults εχω κανει
και φορματ τον δισκο μεσω του prodigy οπως ειπα και πριν το αναποδο δεν εχω κανει δηλαδη φορματ τον δισκο μεσω του υπολογιστη
3) Ασύρματα ή ενσύρματα κάνεις την μεταφορά.? =φυσικα ενσυρματα
4) Είναι στο ίδιο δίκτυο τα μηχανήματα? ( PC , Prodigy)=ενοειτε στο ιδιο δικτυο
5) Τα share folders του Prodigy έχουν full rights ?=αυτο δεν εχω καταλαβει μονο τι εννοεις αλλα αν δεν ειχα κανει εδω κατι σωστα δεν θα μπορουσα να μεταφερω καν εδω τα μεταφερω και μολις κλεισει απλα εξαφανιζονται

Last edited:

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γώ με 3.0.5 (δεν εχω δοκιμάσει προηγούμενη έκδοση).
Εκανα emergency firmware, φορματ απο PC ...και οτι άλλο ηταν recommended στο xtreamer support forum.
...απλά δέχτηκα ότι ειναι κάποιο bug και πρεπει να χρησιμοποιώ USB , ελπίζοντας οτι η 3.5 beta που ετοιμάζεται (εδω και μήνες) θα λύσει το πρόβλημα.

2) α)Εάν δεν έχεις το 3.0.5 βάλτο. β) Κάνε - πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο - restore defaults. γ) κάνε μετά format τον δίσκο σου μέσω του Prodigy δ) restart ε) δοκίμασε πάλι την διαδικασία.=ενοιτε το 3.05 και φυσικα restore defaults εχω κανει
και φορματ τον δισκο μεσω του prodigy οπως ειπα και πριν το αναποδο δεν εχω κανει δηλαδη φορματ τον δισκο μεσω του υπολογιστη
3) Ασύρματα ή ενσύρματα κάνεις την μεταφορά.? =φυσικα ενσυρματα
4) Είναι στο ίδιο δίκτυο τα μηχανήματα? ( PC , Prodigy)=ενοειτε στο ιδιο δικτυο
5) Τα share folders του Prodigy έχουν full rights ?=αυτο δεν εχω καταλαβει μονο τι εννοεις αλλα αν δεν ειχα κανει εδω κατι σωστα δεν θα μπορουσα να μεταφερω καν εδω τα μεταφερω και μολις κλεισει απλα εξαφανιζονται

Δεν ξέρω dimosx. Προσπαθώ να εντοπίσω μια λύση για σένα ...αλλά οι παράμετροι είναι τόσες πολλές που μόνο από κοντά μπορούν να διαπιστωθούν . Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς ?

Εγώ για να είμαι σίγουρος (αφού δεν χρησιμοποιώ ποτέ σχεδόν αυτή την μεθοδο, στέλνω πάντα από το PC αρχεία στον εσωτερικό δίσκο και...μάλιστα την πρώτη φορά έκανα χωρίς να γνωρίζω ότι υπάρχει σε άλλους τέτοιο πρόβλημα cut and paste από usb δισκο στον εσωτερικό του Prodigy 300 γιγα αρχεία video...) πήγα στο Prodigy και επέλεξα να κάνω copy από το PC μου στον εσωτερικό του δίσκο ένα αρχείο βίντεο . Μόλις τέλειωσε η μεταφορά , έκλεισα τα Prodigy , μετά το άνοιξα πάλι και το αρχείο ήταν εκεί......

φορματ απο PC?τον δισκο ενοεις?δεν ειχες μετα καποιο προβλημα?γιατι ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει αυτο καιεαυτο που δεν εχω καταλαβει για το shared που ειπωθηκε πριν

σε ευχαριστω πολυ onlinen που ασχολισαι με το προβλημα γιατι ειλικρινα κοντευει να με τρελλανει ετοιμος ειμαι να το πουλησω και βρω κατι αλλο να κανω την δουλεια μου
λειτουργικο χρησιμοποιω windows 7 ultimate 64 bit αλλα εγω κανω copy and paste απο εσωτερικο δισκο του pc και οχι απο εξωτερικο usb δισκο αν φορμαρα το εσωτερικο δισκο του prodigy στο pc?θα δημιουργουσα προβλημα?σε αλλεσ διαδικασιες ειναι η μονη λυση που δεν εχω δοκιμασει βεβαια βλεπω οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα και εδω και στο φορουμ τους αλλιως θα σκεφτομουν μηπως εχει προβλημα ο δισκος του prodigy αν και καινουργιος και ισως τον αλλαζα
και τα αρχεια που μεταφερω ειναι εκσερετικα απλα κατι mkv ειναι 720 κιολας ουτε 3d ουτε καν 1080

Last edited:

σε ευχαριστω πολυ onlinen που ασχολισαι με το προβλημα γιατι ειλικρινα κοντευει να με τρελλανει ετοιμος ειμαι να το πουλησω και βρω κατι αλλο να κανω την δουλεια μου
λειτουργικο χρησιμοποιω windows 7 ultimate 64 bit αλλα εγω κανω copy and paste απο εσωτερικο δισκο του pc και οχι απο εξωτερικο usb δισκο αν φορμαρα το εσωτερικο δισκο του prodigy στο pc?θα δημιουργουσα προβλημα?σε αλλεσ διαδικασιες ειναι η μονη λυση που δεν εχω δοκιμασει βεβαια βλεπω οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα και εδω και στο φορουμ τους αλλιως θα σκεφτομουν μηπως εχει προβλημα ο δισκος του prodigy αν και καινουργιος και ισως τον αλλαζα
και τα αρχεια που μεταφερω ειναι εκσερετικα απλα κατι mkv ειναι 720 κιολας ουτε 3d ουτε καν 1080

Win 7 64 bit έχω κι εγώ. Copy + paste κάνω κι εγώ από εσωτερικό δίσκο > Prodigy. Τον δίσκο του Prodigy τον έκανα φορματ στο ιδιο το μηχάνημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....

μα για αυτο εχω τρελαθει εντωμεταξυ σε απλο xtreamer στο ιδιο δικτυο εστειλα αρχεια τα πηγε μια χαρα τα αποθηκευσε το εκλεισα το ανοιξα ολα καλα με αυτο δεν γινεται τιποτα να φορμαρα λες το δισκο του στο pc μηπως εχει καποιο θεμα καποιο malfunction με τα ntfs και fat32 γιατι αλλη λυση δεν μπορω να σκεφτω και απο οτι ειδα το εχουν και αλλοι το ιδιο θεμα απο διαφορετικες χωρες αρα ουτε η παρτιδα που ηρθε εχει θεμα και δεν ξερω καν αν με το 3,5 το διορθωσουν αν και κατι τετοιο εχουν υποσχεθει

μα για αυτο εχω τρελαθει εντωμεταξυ σε απλο xtreamer στο ιδιο δικτυο εστειλα αρχεια τα πηγε μια χαρα τα αποθηκευσε το εκλεισα το ανοιξα ολα καλα με αυτο δεν γινεται τιποτα να φορμαρα λες το δισκο του στο pc μηπως εχει καποιο θεμα καποιο malfunction με τα ntfs και fat32 γιατι αλλη λυση δεν μπορω να σκεφτω και απο οτι ειδα το εχουν και αλλοι το ιδιο θεμα απο διαφορετικες χωρες αρα ουτε η παρτιδα που ηρθε εχει θεμα και δεν ξερω καν αν με το 3,5 το διορθωσουν αν και κατι τετοιο εχουν υποσχεθει

O δίσκος σου είναι φορμαρισμένος fat32 ?

ειναι φορμαρισμενος απο το prodigy οποτε δεν ξερω πως το φορμαρει για αυτο ελεγα να τον φορμαρω στο pc οταν τον ψιλοαδειασω μηπως για να στειλεις απο το pc πρεπει να εχει ακριβως την ίδια μορφή φορμαρίσματος που χρησιμοποιει το pc αλλα φοβαμαι μηπως δημιοθργησω καποιο προβλημα στο μηχανημα

ειναι φορμαρισμενος απο το prodigy οποτε δεν ξερω πως το φορμαρει για αυτο ελεγα να τον φορμαρω στο pc οταν τον ψιλοαδειασω μηπως για να στειλεις απο το pc πρεπει να εχει ακριβως την ίδια μορφή φορμαρίσματος που χρησιμοποιει το pc αλλα φοβαμαι μηπως δημιοθργησω καποιο προβλημα στο μηχανημα

Οχι βέβαια....Πρόβλημα δεν θα δημιουργήσεις....