Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Οκ να το απενεργοποιησω?να το κανω restart και να το ενροποιησω παλι?η οπως χωρις restart?γιατι ετσι το εχω κανει καποια στιγμη που επαιζα χωρις να αλλαξει κατι

Χωρίς restart .

αν και ο εχω κανει θα το ξανακανω και θα ενημερωσω μηπως....

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το εγκατέστησα και ήδη το χαμόγελο έσκασε ....δε έψαξα τπτ δεν είχα προβλήματα ποτέ έτσι και αλλιώς τουλάχιστον στις λειτουργίες που κάνω. Πάντως το info δουλεύει..κατεβάζει πόστερ,περίληψη κλπ...κρίμα που έφαγα 3 μέρες να τα κάνω στο pc και δεν βρήκα πως τα αναγνωρίζει αν τα έχεις ήδη κάνει.

πατριωτη :) για δες σε παρακαλω στο look and feel τις ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα μετα απο ρεσταρτ? εμενα μου το γυρναει στα αγγλικα :(

@onlinen oχι το κολπο με τον nas δεν λειτουργει τα ιδια κανει

οχι δεν την εχω βαλει ακομα μολις μπηκα σπιτι αλλωστε και παρατηρω τι γραφετε για να δω αν θα πρεπει να την βαλλω η να περιμενω την final

οχι δεν την εχω βαλει ακομα μολις μπηκα σπιτι αλλωστε και παρατηρω τι γραφετε για να δω αν θα πρεπει να την βαλλω η να περιμενω την final

Βάλτη! Release Candidate είναι . Αρα δοκιμασμένη - τεσταρισμένη πλήρως από αυτούς.

ok θα την βαλλω και θα την τεσταρω σαββατοκυριακο

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.......οκ φτιαξανε το jukebox απο κει και περα μια η αλλη......σκιν δεν μπορεις να αλλαξεις,o player εμεινε ο ιδιος,το πληκτρο search δεν δουλευει (εμπαινες youtube-facebook-jukebox, και τα καναλια της τιβι δεν μπορεις να τ αλλαξεις θεση ουτε αριθμο,κολληματα αρκετα,το live365 σταματησε να δουλευει,αυτα προσ το παρον

δηλαδη προβληματα lord ετσι?παλι καλα που δεν την εχω βαλλει ακομα δηλαδη οταν λες κολληματα τι ενοεις?και αυτο το θεμα με τα ελληνικα που αναφερθηκε πιο πανω τι ειναι?

την εβαλα και εγω μολις τωρα ,αλλα μου ζηταει κωδικο.Τι πρεπει να κανω;

το μενου της γλωσσας το γυρνουσε στα αγγλικα,αλλα οκ τωρα την εκανα ξανα εγκατασταση.......κολληματα στο μενου αλλα οκ θα διρθωθουνε δεν ειναι κατι το σοβαρο,εσυ να την βαλεις οπωσδηποτε για να δεις τι γινετε με το προβλημα σου......τα οποια προβληματα ειναι ψιλα ,απλα κανουμε αναφορα σε οτι συνανταμε. το jukebox παντως δουλευει μια χαρα και μονο που δεν χρειαζεσαι pc αυτο λεει πολλα ,εδω τους παραδεχομαι....το zoom της εικονας τρωει ασχημο κολλημα και κανει σ εμενα κανενα λεπτο μεχρι να συνελθει :)

papad ,τι κωδικο σου ζηταει?

Last edited:

μου ζηταει κωδικο για να μπω μεσω δικτυου.Τι πρεπει να βαλω;

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

την εβαλα και εγω μολις τωρα ,αλλα μου ζηταει κωδικο.Τι πρεπει να κανω;

Σου ζητάει κωδικό για να δεις κάποια shared του δικτύου....(κουφό..) εγώ έβαλα το όνομα και τον κωδικό του δικτύου και με έβαλε μέσα. Το Jukebox σας λειτουργεί με δικτυακούς δίσκους? Εμένα όχι ....Θα το ψάξω .
Οτι είναι συνδεδεμένο επάνω στο Prodigy , εσωτερικός ή εξωτερικός δίσκος είναι ΟΚ. Δικτυακά δεν βλέπω να δουλεύει το jukebox πάντως....

Αυτό που λέει ο dimosx πάντως ισχύει . Από το πρωί ψάχνω να βρώ γιατί ένα mkv ( SBS 3D) έπαψε να το βλέπει εκεί που τόβλεπε. Μόνο αυτό !!
Ψάχνω να βρώ τι ενέργεια μεσολάβησε και "τόχασε" .
Το κουφό είναι ότι εάν πας στο δίκτυο , - όπου το Prodigy σαν μέρος του δικτύου "βλέπει" τον εαυτό του - και πας επάνω του και πάς να βρεις το χαμένο αρχείο .........δεν είναι πια χαμένο !!! Το βλέπει κανονικά.

Θε τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται....

σβησε αυτα που γραφει και κανε save θα εισαι οκ μετα

δικτυακα τις ταινιες που εχω στο pc το jukebox τις βλεπει

Last edited:

τι να πω ρε παλικαρια.Πρωτη φορα μου ζητησε κωδικους το μηχανημα και ειμαι ΕΞΩ απο τα νερα μου.Ολα τα αρχεια μου τα βλεπω μεσω δυκτυου.Απο σημερα ομως μετα την αναβαθμιση ΚΑΠΟΥΤ.:twoguns:

@onlinen ακριβως ειναι το πρωτο πρωτο προβλημα που ειχα αλλα οχι μονο σε μια ταινεια θα μπορουσε να συμβει και σε αλλες και εχει κουβεντιαστει στο φορουμ τους ειχα βαλει το λινκ πιο πανω ειχαν πει οτι θα το διορθωναν κιολας βεβαια σε μενα εχει εξελιχθει το προβλημα αφου δεν φαινονται οποιοδηποτε αρχειο πηγαινοερχεται μεσω δικτυου