Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

τι να πω ρε παλικαρια.Πρωτη φορα μου ζητησε κωδικους το μηχανημα και ειμαι ΕΞΩ απο τα νερα μου.Ολα τα αρχεια μου τα βλεπω μεσω δυκτυου.Απο σημερα ομως μετα την αναβαθμιση ΚΑΠΟΥΤ.:twoguns:

το ιδιο προβλημα
μου δουλεψε βαζοντας
admin
admin

Re: Xtreamer PRODIGY...

εμενα μου ζηταει συνεχεια να βαζω τον κωδικο,δεν τον αποθηκευει.και σ εσας το ιδιο κανει?

Βγηκε?πως το παθανε?ουτε εγγλεζοι να ηντουσαν!!!!την περναμε με τον γνωστο τροπο????????????

Τι ακριβως αντιγραφουμε στο usb.Εγω κατεβασα ενα αρχειο rar, αλλα η xtreamer μιλαει για ενα img.Ακομη και οταν ξεζιπαρω το αρχειο δεν μου βγαζει img

@onlinen ακριβως ειναι το πρωτο πρωτο προβλημα που ειχα αλλα οχι μονο σε μια ταινεια θα μπορουσε να συμβει και σε αλλες και εχει κουβεντιαστει στο φορουμ τους ειχα βαλει το λινκ πιο πανω ειχαν πει οτι θα το διορθωναν κιολας βεβαια σε μενα εχει εξελιχθει το προβλημα αφου δεν φαινονται οποιοδηποτε αρχειο πηγαινοερχεται μεσω δικτυου

Ακου τώρα πως το είδε !!
Μέσα στον φάκελλο της ταινίας υπήρχαν πολλά αρχεία. Φωτογραφίες από scrapping που είχα κάνει μέσω MCM (για να το βλέπει το NTV550) , extrafanarts από xbmc + αρχεία info , tag κτλπ. Σύνολο....15-20 διαφορετικά αρχεία.
Εσβησα τις περισσότερες φωτογραφίες και άφησα μέσα 2 . Το εξωφυλλο "folder" και το "fanart" που το βλέπουν όλα μου τα players με τον ίδιο τρόπο. Με αυτήν την ενέργεια , άφησα στον φάκελο της ταινίας 5 αρχεία. Την ταινία, τους υπότιτλους(idx+sub) και τις 2 φωτογραφίες. Και......ως εκ θαύματος .....επανήλθε το αρχείο.
Μην με ρωτήσετε πως έγινε αυτό.......Δεν ξέρω.
Απλά μεταφέρω τις ενέργειες που έκανα και επανήλθε.

Τι ακριβως αντιγραφουμε στο usb.Εγω κατεβασα ενα αρχειο rar, αλλα η xtreamer μιλαει για ενα img.Ακομη και οταν ξεζιπαρω το αρχειο δεν μου βγαζει img

Ξεζιπάρισε το αρχείο.
Ανοιξε τον φακελο μετά και ψάξε τον φακελο που λέει USB
Ανοιξέ τον και μεσα θα βρεις ένα αρχείο μόνο με κατάληξη .img
Κάνε copy ...και paste στο USB stick σου.
Αυτό ήταν

Οκ κατι αλλο τις ταινιες απο το jucebox εαν θελω πως τις σβηνω???

Εγω (δεν αντιμετωπιζα βεβαια και καποι προβλημα) ικανοποιημενος μπορω να δηλωσω. Βεβαιως δεν εχω δοκιμασει ακομα μεταφορα αρχειων μεσω δικτυου (ενσυρματο) μα δε πιστευω να στραβωσει κατι εκει. Εφτιαξαν κ το θεματακι που υπηρχε με τους υποτιτλους (ελλειψη σκιας με αποτελεσμα οταν η εικονα ηταν ασπρη εκει που εμφανιζοταν οι λευκοοι υποτιτλοι να ζοριζει ιδιαιτερως η αναγνωση τους!). Τωρα πια στο μενου ρυθμισης υποτιτλων υπαρχει μια προσθετη επιλογη που μπορεις να διαλεξεις το επιπεδο της σκιας/contrast (δε ξερω την ... επιστημονικη ορολογια!) που να εχουν οι χαρακκτηρες των υποτιτλων με την εικονα.
Ενα παραπονακι που εχω (ετσι ανευχαρτος ...για να τιμησω και την εθνικη μας ταυτοτητα!!!) ειναι πως (παροτι δεν εχω καποιο προβλημα ορασης) η γραμματοσειρα που υπαρχει στις πληροφοριες της ταινιας (jukebox) μου φαινεται υπερβολικα μικρη! (βλεπω σε tv 42" απο αποσταση 2 και κατι μετρων. Τοσο μικρη γραμματοσειρα σε βαθμο που λες.. 'απο το να μου βγει η παναγια για να διαβασω την υποθεση, καλυτερα να κατσω να δω τη ταινια δυο ωριτσες και τη μαθαινω στο ετσι!!!'

Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν ξεγκαβωθηκα;

@orangeboy οταν λες λυθηκε τι ενοεισ εντελλως?
@onlinen ισως σε εσενα να το εκανε γιατι σε ενα folder ειχες πολλα αρχεια σε μενα παλι το εκανε ετσι και αλλιως ειτε ενα αρχειο ειχα ειτε δεκα παντως εστω και για ψυχολογικους λογους θα δοκιμασω την 3.5 παρναει με το τροπο της 3.05 δηλαδη remove usb after installation complete?

@orangeboy οταν λες λυθηκε τι ενοεισ εντελλως?
@onlinen ισως σε εσενα να το εκανε γιατι σε ενα folder ειχες πολλα αρχεια σε μενα παλι το εκανε ετσι και αλλιως ειτε ενα αρχειο ειχα ειτε δεκα παντως εστω και για ψυχολογικους λογους θα δοκιμασω την 3.5 παρναει με το τροπο της 3.05 δηλαδη remove usb after installation complete?

Ακριβώς! Μην αφήσεις το μηχάνημα να κάνεις reboot με το στικ επάνω.

Dimosx, αναβαθμισα απο gui και μετα απο μερικα λεπτα bootαρε σε 3.5.
Το usb με το img το εβγαλα μετα τη αναβαθμιση, οταν εκανα power off.

Με την 3.5 μου λυθηκαν τα παρακατω bugs
1. Εξαφανιση αρχειων που εχουν μεταφερθει απο δικτυο
2. Reboot του prodigy οταν απο airplay παιζω high bit rate recorded videos (παλι δεν τα παιζει , αλλα δεν κανει reboot)
3. Εξαφανιση των favourites μετα απο reboot
4. 5 στις 10 φορες ξεκινουσε χωρις να μπορει να μπορει να δει το ssid του wlan

Χωρις να εχω το χρονο για πληρη εικονα της 3.5, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες.

Ξεζιπάρισε το αρχείο.
Ανοιξε τον φακελο μετά και ψάξε τον φακελο που λέει USB
Ανοιξέ τον και μεσα θα βρεις ένα αρχείο μόνο με κατάληξη .img
Κάνε copy ...και paste στο USB stick σου.
Αυτό ήταν

Σε ευχαριστω πολυ

Παιδιά την έβαλα και εγώ την 3.5 άλλα έχω 2 προβλήματα πρώτο όταν πατάω το κουμπί 4 όταν παίζει η ταινία τρώει τρελό κόλλημα και δεν μπορώ να ζουμάρω 100% και το δεύτερο δεν κλείνει το prodigy πατάω το κουμπί να κλείσει και γράφει shutting down μαυρίζει η οθόνη και το μηχάνημα μένει κολλημένο και ανοιχτό και δεν μπορώ από το χειριστήριο ούτε να το ανοίξω πάλι ούτε να το κλείσω παρά μόνο από το κουμπί πάνω στο πλαηερ που το κρατάς καμιά 5 δευτερόλεπτα και κλείνει!

Επίσης να αναφέρω ότι όταν έβαλα την 3.5 άφησα το στικακι μέσα και άνοιξε και μετά το έβγαλα ξεχάστηκα άνοιξε κάτι φακέλους μέσα, ελπίζω να μην επιρρεασε σε τίποτα την εγκατάσταση;

Παιδιά την έβαλα και εγώ την 3.5 άλλα έχω 2 προβλήματα πρώτο όταν πατάω το κουμπί 4 όταν παίζει η ταινία τρώει τρελό κόλλημα και δεν μπορώ να ζουμάρω 100% και το δεύτερο δεν κλείνει το prodigy πατάω το κουμπί να κλείσει και γράφει shutting down μαυρίζει η οθόνη και το μηχάνημα μένει κολλημένο και ανοιχτό και δεν μπορώ από το χειριστήριο ούτε να το ανοίξω πάλι ούτε να το κλείσω παρά μόνο από το κουμπί πάνω στο πλαηερ που το κρατάς καμιά 5 δευτερόλεπτα και κλείνει!

Επίσης να αναφέρω ότι όταν έβαλα την 3.5 άφησα το στικακι μέσα και άνοιξε και μετά το έβγαλα ξεχάστηκα άνοιξε κάτι φακέλους μέσα, ελπίζω να μην επιρρεασε σε τίποτα την εγκατάσταση;

Σου συνιστώ να ξανακάνεις εγκατάσταση ! Είναι απαραίτητο να γίνει σωστά. (Δεν είναι τίποτα ....5 λεπτά δουλειά είναι ...)

λογικα εσεις που αφησατε το στικακι μεσα και μπουταρε το prodigy δεν θα σας δουλευει το xtreamering,η δεν εχετε ολες της υπηρεσιες που προσφερει,ξανακαντε εγκατασταση και οταν στην οθονη εμφανισει instal complete βγαλτε to usb

<< αναβαθμισα απο gui>> αυτο ενοουμε μεσα απο interface που υπαρχει εκει που λεει αναβαθμιση?και ποιος ειναι ο ποιοσ σωστος τροπος αυτος η τo μπουταρισμα με το usb?

κρατωντας πατημενω το κουμπι που ειναι πανω στο prodigy ,ειναι καιι ο πιο ασφαλης τροπος (ετσι εχει πει και ο onlinen)

οκ το περασα ολα καλα αλλα ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ εστειλα απο τον υπολογιστη τιποτα τα ιδια επισης οταν παω να κατεβασω το xtreamer live παταω το κουμπι 1 και απλα κανει reboot μαλλον δεν θελει να του περασω αρχεια μεσω δικτυου