Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

για να δουμε αν και εγω το βλεπω οτι πηγαινει για good wines in august(καλα κρασια τον αυγουστο):grandpa:

Τελικά πιάνει ERT HD, αλλά στην περίπτωσή μου έπρεπε να παίξω με την κεραία. Πάντως στις ίδιες συνθήκες ένας δέκτης XORO HRT 7520 που έχω, πιάνει καλύτερα και χωρίς παγώματα στην εικόνα. Έχεις κανείς άλλος άποψη για τον δέκτη του prodigy?

Last edited:

Τελικά πιάνει ERT HD, αλλά στην περίπτωσή μου έπρεπε να παίξω με την κεραία. Πάντως στις ίδιες συνθήκες ένας δέκτης XORO HRT 7520 που έχω, πιάνει καλύτερα και χωρίς παγώματα στην εικόνα. Έχεις κανείς άλλος άποψη για τον δέκτη του prodigy?
φίλε μου παίζει άψογα. Στο θέμα με το HD ERT κάνει καμιά φορά και σε μένα παγώματα αλλά φταίει η ΕΡΤ.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

φίλε μου παίζει άψογα. Στο θέμα με το HD ERT κάνει καμιά φορά και σε μένα παγώματα αλλά φταίει η ΕΡΤ.

και σε μένα κολλάει στο hd! δεν ξέρω αλήθεια τι φταίει, αλλά πιστεύω οτι είναι ο δέκτης.

Παιδια μια ερωτηση...
Προγραμματισα απο χθεσ το βραδυ το ProdigyBlack μου να γραψει κατι σημερα το πρωι και το εκλεισα.
Το πρωι που το ειδα ηταν ανοιχτο και σκεφτομαι οτι ολα πηγαν καλα. Ομως οταν εψαξα να βρω το γραμμενο αρχειο δεν υπηρχε πουθενα. Οποτε εχω 2 θεματα:
1. Γιατι δεν το εγραψε και
2. (που μαλλον συνδεεται με το 1) γιατι δεν εκλεισε. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν το εγραφε κανονικα μαλλον θα εκλεινε κιολας.

Εχει κανεις εμπειρια σε προγραμματισμενες εγγραφες;
Το fw ειναι το 3.8.

Ευχαριστω!

Παιδια μια ερωτηση...
Προγραμματισα απο χθεσ το βραδυ το ProdigyBlack μου να γραψει κατι σημερα το πρωι και το εκλεισα.
Το πρωι που το ειδα ηταν ανοιχτο και σκεφτομαι οτι ολα πηγαν καλα. Ομως οταν εψαξα να βρω το γραμμενο αρχειο δεν υπηρχε πουθενα. Οποτε εχω 2 θεματα:
1. Γιατι δεν το εγραψε και
2. (που μαλλον συνδεεται με το 1) γιατι δεν εκλεισε. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν το εγραφε κανονικα μαλλον θα εκλεινε κιολας.

Εχει κανεις εμπειρια σε προγραμματισμενες εγγραφες;
Το fw ειναι το 3.8.

Ευχαριστω!

Νομιζω βρηκα ενα bug...
Το ξανα προγραμματισα να γραψει.
Το εβαλα στις 12:20 να ξεκινησει στις 12:30 και το εκλεισα.
Ανοιξε στις 12:27 αλλα μεχρι να ολοκληρωθει το boot η ωρα πηγε 12:32(!!!) οποτε εχασε την ωρα εναρξης!!! Καλο;

Θα το γραψω στην xtreamer να δω τι θα μου πουν...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Χαχα, πολύ καλό!!! έχεις σκληρό πάνω? κι αν ναι ποιόν?

Νομιζω βρηκα ενα bug...
Το ξανα προγραμματισα να γραψει.
Το εβαλα στις 12:20 να ξεκινησει στις 12:30 και το εκλεισα.
Ανοιξε στις 12:27 αλλα μεχρι να ολοκληρωθει το boot η ωρα πηγε 12:32(!!!) οποτε εχασε την ωρα εναρξης!!! Καλο;

Θα το γραψω στην xtreamer να δω τι θα μου πουν...

Είχα έναν Seagate 500αρη sata2 το μηχάνημα ήταν πιο αργό κι από χελώνα σε replay. Βάζω πάνω έναν WD Green 3TB sata3 και πάει σφαίρα, ανοίγει σε 1 λεπτό max!
Ίσως εκεί οφείλεται το οτι αργεί και χάνει τελικά την εγγραφή.

Είχα έναν Seagate 500αρη sata2 το μηχάνημα ήταν πιο αργό κι από χελώνα σε replay. Βάζω πάνω έναν WD Green 3TB sata3 και πάει σφαίρα, ανοίγει σε 1 λεπτό max!

Λες να ειναι αυτο;;;
Μη παω να παρω νεο δισκο τσαμπα...!!!
Αν τον βγαλω το δισκο δηλαδη, θα bootαρει πιο γρηγορα;
Η αληθεια ειναι οτι ουτε sata2 δεν πρεπει να ειναι...

Βγάλτον και δοκίμασε, να δεις οτι σίγουρα θα πηγαίνει πιο γρήγορα! Εδώ είμαστε και περιμένουμε νέα...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Βγάλτον και δοκίμασε, να δεις οτι σίγουρα θα πηγαίνει πιο γρήγορα! Εδώ είμαστε και περιμένουμε νέα...

Βλέπω στο e-shop έχει ένα WD Green 1TB SATA3 σε προσφορά 91e.
Είναι όμως σε 5400rpm και όχι σε 7200. Αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στις εγγραφές και σε άλλα;

Θενκς!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Λοιπόν, μίλησα με το support και μου είπαν τα εξής:
1. it doesn't matter if the int. HDD is a SATA 2 or SATA 3 model, it will not differ in bootspeed as the int. SATA-connector is SATA 2.
SATA 1 is fast enough for a mediaplayer. also, 5400 Rpm is not slower than a 7200 Rpl-drive..
2. It depends what services you have enabled in the "system-services" in the menu. If you have Android running and you have a large int. HDD like 2 or 3 Gb,
loading will indeed be slow.
3. If you don't use Android, turn it off, it will increase bootspeed by at least 30 seconds or more, especially in your case as the DVB-t tuner will be loaded
first at bootup (επειδή έχει να κάνει με εκκίνηση προγραμματισμένης εγγραφής). The same goes for xTreamering / xLive. In fact, you can turn off all
services that you don't use, like the Transmission torrent-client.
All disabled services will increase bootspeed. You need to remember that it is a mediaplayer, not a htpc, so the cpu has limited power for running multiple services
at the same time.

Θα τα δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας ενημερώσω...

και επίσης... ένα tip!
we have tested RC10 last week which has new ntfs-drivers to solve the rebooting / dissapearing files problems and the good news is,
it looks like it is finally solved. so we hope for a new fw release soon..not v4 yet but 3.5 RC 10 with stable drivers. I'm trying to push for a release
at the end of this week. Doing the best I can but the company decides.

Αυτά!

Είχα την εντύπωση οτι είχε sata3 connector. Όσο για τις υπηρεσίες είχα δοκιμάσει να κλείσω τις "αχρηστες" και δεν άλλαζε κάτι. Anyway, το τελευταίο tip όντως είναι πολύ καλό νέο! Άντε να δούμε...

Ακουστε τωρα τι γινεται...
Το μηχανακι το εχω πανω σε lan και οχι wifi.
Με σκληρο δισκο, χωρις σκληρο δισκο, με ολα τα services και με κανενα απο τα services ανοιγει σε 5:10"!!!
Κατα τη διαρκεια του boot γραφει πανω αριστερα για την περισσοτερη ωρα "WiFi plug-in" και ενα ! μεσα σε ενα τριγωνο. Με εβαλε σε υποψιες και ειπα να το βγαλω απο το lan και να το συνδεσω με το wifi μου. Ξεκινησε με ΟΛΑ τα services και τον δισκο σε 1:00 ακριβως!
Οποτε το προβλημα ειναι στη συνδεση δικτυου.
Τι παπαρουνα ειναι αυτο τωρα;
Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το wifi εντελως παντελως;
Το εχει συναντησει αυτο κανεις;
Δεν με ενδιαφερει γιατι εχω σπιτι lan και το wifi λογω μορφολογιας σπιτιου δεν πιανει καλα.

Θα το πω και στην xtreamer αυριο να δω τι θα μου πουν.

Ακουστε τωρα τι γινεται...
Το μηχανακι το εχω πανω σε lan και οχι wifi.
Με σκληρο δισκο, χωρις σκληρο δισκο, με ολα τα services και με κανενα απο τα services ανοιγει σε 5:10"!!!
Κατα τη διαρκεια του boot γραφει πανω αριστερα για την περισσοτερη ωρα "WiFi plug-in" και ενα ! μεσα σε ενα τριγωνο. Με εβαλε σε υποψιες και ειπα να το βγαλω απο το lan και να το συνδεσω με το wifi μου. Ξεκινησε με ΟΛΑ τα services και τον δισκο σε 1:00 ακριβως!
Οποτε το προβλημα ειναι στη συνδεση δικτυου.
Τι παπαρουνα ειναι αυτο τωρα;
Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το wifi εντελως παντελως;
Το εχει συναντησει αυτο κανεις;
Δεν με ενδιαφερει γιατι εχω σπιτι lan και το wifi λογω μορφολογιας σπιτιου δεν πιανει καλα.

Θα το πω και στην xtreamer αυριο να δω τι θα μου πουν.

Μια ιδέα είναι να απενεργοποιήσεις το DHCP και να δώσεις την IP καρφωτή. Θα λύσεις το πρόβλημά σου ....