φίλε μου παίζει άψογα. Στο θέμα με το HD ERT κάνει καμιά φορά και σε μένα παγώματα αλλά φταίει η ΕΡΤ.Τελικά πιάνει ERT HD, αλλά στην περίπτωσή μου έπρεπε να παίξω με την κεραία. Πάντως στις ίδιες συνθήκες ένας δέκτης XORO HRT 7520 που έχω, πιάνει καλύτερα και χωρίς παγώματα στην εικόνα. Έχεις κανείς άλλος άποψη για τον δέκτη του prodigy?
φίλε μου παίζει άψογα. Στο θέμα με το HD ERT κάνει καμιά φορά και σε μένα παγώματα αλλά φταίει η ΕΡΤ.
Παιδια μια ερωτηση...
Προγραμματισα απο χθεσ το βραδυ το ProdigyBlack μου να γραψει κατι σημερα το πρωι και το εκλεισα.
Το πρωι που το ειδα ηταν ανοιχτο και σκεφτομαι οτι ολα πηγαν καλα. Ομως οταν εψαξα να βρω το γραμμενο αρχειο δεν υπηρχε πουθενα. Οποτε εχω 2 θεματα:
1. Γιατι δεν το εγραψε και
2. (που μαλλον συνδεεται με το 1) γιατι δεν εκλεισε. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν το εγραφε κανονικα μαλλον θα εκλεινε κιολας.
Εχει κανεις εμπειρια σε προγραμματισμενες εγγραφες;
Το fw ειναι το 3.8.
Ευχαριστω!
Νομιζω βρηκα ενα bug...
Το ξανα προγραμματισα να γραψει.
Το εβαλα στις 12:20 να ξεκινησει στις 12:30 και το εκλεισα.
Ανοιξε στις 12:27 αλλα μεχρι να ολοκληρωθει το boot η ωρα πηγε 12:32(!!!) οποτε εχασε την ωρα εναρξης!!! Καλο;
Θα το γραψω στην xtreamer να δω τι θα μου πουν...
Χαχα, πολύ καλό!!! έχεις σκληρό πάνω? κι αν ναι ποιόν?
Είχα έναν Seagate 500αρη sata2 το μηχάνημα ήταν πιο αργό κι από χελώνα σε replay. Βάζω πάνω έναν WD Green 3TB sata3 και πάει σφαίρα, ανοίγει σε 1 λεπτό max!
Ίσως εκεί οφείλεται το οτι αργεί και χάνει τελικά την εγγραφή.
Βγάλτον και δοκίμασε, να δεις οτι σίγουρα θα πηγαίνει πιο γρήγορα! Εδώ είμαστε και περιμένουμε νέα...
Είχα έναν Seagate 500αρη sata2 το μηχάνημα ήταν πιο αργό κι από χελώνα σε replay. Βάζω πάνω έναν WD Green 3TB sata3 και πάει σφαίρα, ανοίγει σε 1 λεπτό max!
Ίσως εκεί οφείλεται το οτι αργεί και χάνει τελικά την εγγραφή.
Ακουστε τωρα τι γινεται...
Το μηχανακι το εχω πανω σε lan και οχι wifi.
Με σκληρο δισκο, χωρις σκληρο δισκο, με ολα τα services και με κανενα απο τα services ανοιγει σε 5:10"!!!
Κατα τη διαρκεια του boot γραφει πανω αριστερα για την περισσοτερη ωρα "WiFi plug-in" και ενα ! μεσα σε ενα τριγωνο. Με εβαλε σε υποψιες και ειπα να το βγαλω απο το lan και να το συνδεσω με το wifi μου. Ξεκινησε με ΟΛΑ τα services και τον δισκο σε 1:00 ακριβως!
Οποτε το προβλημα ειναι στη συνδεση δικτυου.
Τι παπαρουνα ειναι αυτο τωρα;
Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το wifi εντελως παντελως;
Το εχει συναντησει αυτο κανεις;
Δεν με ενδιαφερει γιατι εχω σπιτι lan και το wifi λογω μορφολογιας σπιτιου δεν πιανει καλα.
Θα το πω και στην xtreamer αυριο να δω τι θα μου πουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.