Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

οποια ταινια και να του βαλω να παιξει κανει επανεκινηση συνεχεια το μηχανημα.......πρωτη φορα μου το κανει αυτο

με την RC10?

Re: Xtreamer PRODIGY...

ναι με την rc10... δικτυακα παιζει μια χαρα χωρισ το παραμικρο προβλημα john carter σε 3d

το προβλημα το δημιουργει το τζουκ μποξ μαλλον,την ιδια ταινια ,τρανσφορμερσ 3 σε iso μεσω τζουκ μποξ κανει επανεκινηση,μεσω HDD παιζει μια χαρα....

το προβλημα το δημιουργει το τζουκ μποξ μαλλον,την ιδια ταινια ,τρανσφορμερσ 3 σε iso μεσω τζουκ μποξ κανει επανεκινηση,μεσω HDD παιζει μια χαρα....
Μαλλον μπαγκ της τελευταιας εκδοσης ειναι,παντως παρατηρησα πιο γρηγορη ανταποκριση στο μενου σε θεμα ταχυτητας κιολας σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις.

Δεν μπορώ να πάρω ήχο μέσω COAXIAL όταν παίζει αρχείο MKV με AAC ήχο. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Βρήκε λύση?

Κατ' αρχήν έχω την έκδοση RC9.
Στην θέση SPDIF Output έχω επιλέξει 5.1 CH και τότε έχω ήχο Dolby Digital 5.1 και DTS αλλά όχι AAC.
Όταν επιλέγω 2.1 CH, τότε έχω AAC αλλά δεν έχω Dolby Digital 5.1 και DTS.

παιδια πρεπει να βγαλουμε και τον δισκο για να κανουμε instalation?

Κατ' αρχήν έχω την έκδοση RC9.
Στην θέση SPDIF Output έχω επιλέξει 5.1 CH και τότε έχω ήχο Dolby Digital 5.1 και DTS αλλά όχι AAC.
Όταν επιλέγω 2.1 CH, τότε έχω AAC αλλά δεν έχω Dolby Digital 5.1 και DTS.

mkv+ acc πρέπει ναναι μουσικά βίντεο ε ? Λείπει και το Auto από τις επιλογές...Πρέπει να το ψάξω και να σου πω..

οκ το εβαλα πρωτες εντυπωσεις δεν εχω προβλημα κατα την αναπαραγωγη μεσω του σκληρου δισκου αλλα απο οτι βλεπω παραμενει η αργη αποστολη αρχειων μεσω ενσυρματου δικτυου , powerline devolo και ρουτερ ειναι παλι στα 2,35mb/sec αρα δεν εχουν φτιαξει κατι ιδιατερο στο chip της realtek εκτος και αν δεν το βλεπω εγω δεν εχω δοκιμασει ακομα να στειλω καποιο αρειο να το κλεισω να το ανοιξω παλι να δω αν το κραταει
ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις στον ηχο οταν το εχουμε συνδεδεμενο με εναν harma kardon ενισχυτη μεσω hdmi?και εκει που λεει ηχος το αφηνουμε αγγλικα?

οκ το εβαλα πρωτες εντυπωσεις δεν εχω προβλημα κατα την αναπαραγωγη μεσω του σκληρου δισκου αλλα απο οτι βλεπω παραμενει η αργη αποστολη αρχειων μεσω ενσυρματου δικτυου , powerline devolo και ρουτερ ειναι παλι στα 2,35mb/sec αρα δεν εχουν φτιαξει κατι ιδιατερο στο chip της realtek εκτος και αν δεν το βλεπω εγω δεν εχω δοκιμασει ακομα να στειλω καποιο αρειο να το κλεισω να το ανοιξω παλι να δω αν το κραταει
ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις στον ηχο οταν το εχουμε συνδεδεμενο με εναν harma kardon ενισχυτη μεσω hdmi?και εκει που λεει ηχος το αφηνουμε αγγλικα?

Είπαμε δεν είναι θέμα firmware....:D Εγώ έχω 10mb/s . Δεν είναι gigabit optimised . αλλά έχει περιορισμούς φαντάζομαι για τις άλλες εφαρμογές στον controller.
Δοκίμασε το bitstream να δεις ...

<<Δοκίμασε το bitstream να δεις>> ενοεις στον ηχο του hdmi σωστα?και εκει που λεει ηχος βαζουμε ηχος hd?
<<Είπαμε δεν είναι θέμα firmware>> και ομως ειναι γιατι καποια στιγμη ειχα δοκιμασει να επικονωνησω μαζι τους μεσω μαιλ αλλα και με την devolo η devolo εβγαλε ενα firmware κατι διορθωσε και εφτασε εστω εκει η ταχυτητα μεταφορας η prodigy
ειχαν απαντησει οτι ειναι θεμα του gigabit ethernet controler της realtek και οτι θα συνεργαζονταν με την realtek να το λυσουν σε μελλοντικο firmware η θα προσπαθούσαν και μονοι τουσ φυσικα η realtek δεν ειχε απαντησει τιποτα για αυτο ειπα αφου διορθωσαν πραγματα στο realtek chipset με αυτο το firmware ισως ειαν φτιαξει και αυτο αλλα μπαααααα:damnyou:

Παντως απο οτι διαβαζω ετοιμαζονται και νεες εκπληξεις για το μηχανημα στην πορεια!!!ελπιζω να δουμε ακομα μεγαλυτερη υποστιριξη στο μελλον

mkv+ acc πρέπει ναναι μουσικά βίντεο ε ? Λείπει και το Auto από τις επιλογές...Πρέπει να το ψάξω και να σου πω..

Ακριβώς. Πάντως ψάχνοντας, είδα και ότι άλλα players έχουν το ίδιο πρόβλημα και συστήνουν την μετατροπή του αρχείου σε νέο αρχείο, με ήχο Dolby Digital !!!

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ξέρω οτι κάπου έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αδυνατώ να ψάξω τόσα posts γι αυτό θα ξανακάνω την ερώτηση:

Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό dvd-drive με usb και να αναπαραγάγεις αρχεία από εκεί? Κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να με διαφωτίσει?

Να ξανακάνω μια ερώτηση : Πως μπαινει το Xtreamer live στο prodigy αν είναι δυνατόν με αναλυτικό τρόπο? Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμηση χάθηκε και το συγκεκριμένο μου το τοποθέτησε ο αντιπρόσωπος maz;i me την τοποθέτηση του tuner .

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους που δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές και βρίσκονται εδώ!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς, τι λειτουργικό "τρέχει" το Prodigy και εάν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί σε ένα υπολογιστή´.
Βασικά, αυτό που μου αρέσει είναι η δυνατότητα που παρουσιάζει τις ταινίες σαν video wall.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Κάποια έκδοση linux είναι! Απίθανο να μπορείς να την εγκαταστήσεις σε pc. εκτός αυτού πιστεύω θα υπάρχει κάποια εφαρμογή να τα παρουσιάζει ανάλογα!