Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Να ξανακάνω μια ερώτηση : Πως μπαινει το Xtreamer live στο prodigy αν είναι δυνατόν με αναλυτικό τρόπο? Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμηση χάθηκε και το συγκεκριμένο μου το τοποθέτησε ο αντιπρόσωπος maz;i me την τοποθέτηση του tuner .

οταν σου εμφανισει το μυνημα στην τηλεοραση install finish τοτε βγαζεις το usb απο το prodigy και αρχιζει η εγτατασταση του xtreamer live στον δισκο σου.....ο αλλος τροπος ειναι να το κανεις χειροκινητα αλλα ειναι πολλα τ αρχεια και θα μπερδευτεις....

Καλημερα παοιδες

Λοιπον εχω περασε και εγω την 3.5RC10 και παρατηρω οτι οταν παιζω ταινια απο τον ενσ. σκληρο εχει μια ταση να κανει εποανεκκινησεις. Ειδα οτι πιο πανω και καποιος αλλος το αντιμετωπιζε!
Υπαρχει λυση ή πισω ολοταχως στην 3.5RC8?

Καλημερα στο κοινο
επειδη 20 Ιουλιου βγαζει η crystal audio ενα μηχανακι ( appstreamer ) σα το prodigy black.
ξερουμε σε χαρακτηριστικα ποιο ειναι πιο δυνατο ;
γτ φαινεται να κανει την ιδια δουλεια.
απο οτι καταλαβα το prodigy θα παιζει και 3d ενω το αλλο οχι ;

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

πιο δυνατό είναι το prodigy. το άλλο που λες βασίζεται σε παλιότερο chip.

Σίγουρα το chip είναι πιο καινούργιο, γιαυτό άλλωστε παίζει και 3d.
Ωστόσο στη σελίδα της crystal audio δε λέει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. πχ δε λεει ποση ραμ έχει

για το black ενδιαφερομαι εγω λογω του ενσωματωμενου tv tuner

edit : παντα αναφερομαι σε σχεση με το appstreamer TV που θα βγει απο 20/7

Last edited:

35 είναι η διαφορά του prodigy black με το appstreamer της crystal audio

Ξέρω οτι κάπου έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αδυνατώ να ψάξω τόσα posts γι αυτό θα ξανακάνω την ερώτηση:

Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό dvd-drive με usb και να αναπαραγάγεις αρχεία από εκεί? Κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να με διαφωτίσει?

Τελικά το δοκίμασα και παίζει κομπλέ. Στο μενού το εμφανίζει ως dvd!

Καλημερα παοιδες

Λοιπον εχω περασε και εγω την 3.5RC10 και παρατηρω οτι οταν παιζω ταινια απο τον ενσ. σκληρο εχει μια ταση να κανει εποανεκκινησεις. Ειδα οτι πιο πανω και καποιος αλλος το αντιμετωπιζε!
Υπαρχει λυση ή πισω ολοταχως στην 3.5RC8?

μεσω τζουκ μποξ μου το κανει συνεχεια,δεν εχω δει ταινια ακομη........αν ξερεισ αγγλικα και εχεις χρονο κανε ενα ποστ στο σαιτ τους με το προβλημα μηπως και το διορθωσουνε

Επιβεβεβαιώνω το πρόβλημα....Απίστευτο. Εάν επιλέξεις ταινία από το Jukebox μετά από λίγο σου κάνει επανεκκίνηση...Θα το γράψω εγώ.

Kαι απο το σκληρο σε μενα κανει επανεκκινηση.Χαλανε αντι να διορθωνουνε οι ΜΑ....Σ

Καλησπέρα.
Έχω το Prodigy Silver και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο μέσω coaxial ή optical εξόδου (spdif). Έχει αισθητή καθυστέρηση (latency) με αποτέλεσμα να φαίνεται ασυγχρόνιστος. Ο ήχος αναπαράγεται μέσω coaxial καλωδίου (το δοκίμασα και με optical) από τα ηχεία Logitech Z5500. Όταν ακούγεται μέσω hdmi απευθείας στην τηλεόραση δεν υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον τόσο έντονο).
Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Με τα ίδια ακριβώς ηχεία και με optical πάνω σε hub δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα! Σε όλες τις ταινίες στο παρουσιάζει?

Καλησπέρα.
Έχω το Prodigy Silver και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο μέσω coaxial ή optical εξόδου (spdif). Έχει αισθητή καθυστέρηση (latency) με αποτέλεσμα να φαίνεται ασυγχρόνιστος. Ο ήχος αναπαράγεται μέσω coaxial καλωδίου (το δοκίμασα και με optical) από τα ηχεία Logitech Z5500. Όταν ακούγεται μέσω hdmi απευθείας στην τηλεόραση δεν υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον τόσο έντονο).
Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Το παρατήρησα πριν από λίγο σε ένα επεισόδιο Criminal Minds σε ανάλυση 720p και ήχο dolby digital αν και νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και σε αντίστοιχο σε standard deifinition και ήχο mp3.

δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! τι ρυθμίσεις έχεις?

Στο hdmi έχω 2ch (εφόσον καταλήγει στην τηλεόραση), στο spdif 5.1ch και στο surround sound δοκίμασα και τις τρεις επιλογές αλλά δεν είχε διαφορά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το μήκος των καλωδίων, είτε του coax είτε των ηχείων;

οχι δεν παίζει ρόλο το μήκος. ποιά έκδοση firmware έχεις?