Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Οχι δεν είναι ιδέα σου . Οντως έχει καλύτερη εικόνα .

Οσον αφορά το θέμα της MAC address ευτυχώς εντοπίστηκε κι από 2-3 άλλους και τώρα το κοιτάνε .

και γω νομιζα πως ηταν ιδεα μου για την εικονα,εχει σημαντικη βελτιωση κανει διαφορα με την πρωτη.....το ιδιο και γω με την mac...ποσο δυσκολο ηταν να βαλουν και ενα juckbox για τη μουσικη και αυτο ακομη χεοροκινητα να το κανουμε......πειτε καποιο καλο προγραμμα που να τα κανει ολα μονο του,ασ ειναι και επι πληρωμης

Έκαναν καμιά βελτίωση στο EPG του DTV ή πάλι δεν δείχνει περιλήψεις κλπ?
Για Prodigy με TV Tuner βέβαια.

Εκτός βέβαια αν κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τα βλέπω στο RC8...

απο mac adress τα ιδια και σε μενα 00:11:22:33:44:55 παιδια επειδη εχω ξεχασει στην εξοδο hdmi στον ηχο βαζουμε bitstream pcm? και στον πολυκαναλο ηχο υψηλης ευκρινειας hd?και αυτο το mini dlna τι ειναι ακριβως?

απο mac adress τα ιδια και σε μενα 00:11:22:33:44:55 παιδια επειδη εχω ξεχασει στην εξοδο hdmi στον ηχο βαζουμε bitstream pcm? και στον πολυκαναλο ηχο υψηλης ευκρινειας hd?και αυτο το mini dlna τι ειναι ακριβως?

Nαι.HDMI BIT-STREEM και surround sound HD AUDIO.Aναλογα και τον ενισχuτη βεβαια.

Για το dlna βλεπω μεσω ps3 πχ ταινιες απο το prodigy

Last edited:

ευχαριστω theano ο ενισχυτης ειναι harma kardon αλλα ειχα ξεχασει εντελως αυτην την ρυθμιση το dlna kai to minidlna ειναι το ιδιο?

Δωρο αδωρο βεβαια γιατι δεν αναγνωριζει το ps3 τα περισσοτερα αρχεια ουτε τα flac

ευχαριστω theano ο ενισχυτης ειναι harma kardon αλλα ειχα ξεχασει εντελως αυτην την ρυθμιση το dlna kai to minidlna ειναι το ιδιο?

Mε το μινι dlna βλεπεις το prodigy απο ps3 xbox tv ταμπλετες κλπ.Στο upnp βγαζει τον server prodigy-root

Last edited:
Το οτι δεν βγαζει σωστο mac address τι σημαινει;
Εχει να κανει με τη δικτυωση με Η/Υ η με το internet?

<<Στο upnp βγαζει τον server prodigy-root>> ναι αυτο το ειδα αλλα δεν βλεπει το σθνολο των φακελλων που εχω στον σκληρο δισκο

Το οτι δεν βγαζει σωστο mac address τι σημαινει;
Εχει να κανει με τη δικτυωση με Η/Υ η με το internet?

MAC address = Media Access Control. Μοναδικός αριθμός για κάθε συσκευή που συνδέεται σε δίκτυο-ιντερνετ ο οποίος διαφοροποιεί το network interface του ενός από το άλλο.

MAC address = Media Access Control. Μοναδικός αριθμός για κάθε συσκευή που συνδέεται σε δίκτυο-ιντερνετ ο οποίος διαφοροποιεί το network interface του ενός από το άλλο.

Δλδ, θα κάνουν conflict οι συσκευές μας όταν συνδεθούν στο Internet???

Τελικά δουλεύει η 4 να την βάλουμε ? ή να περιμένουμε διορθώσεις και να την βάλουμε μετά?

Εγω θα την περασω διοτι εχω την 3,5 R.C10 που ηταν γεματη καραμπαγκ.Επιτελους την βγαλανε μετα απο τοσους μηνες!!!χαχαχα σαν πρωταπριλιατικο ψεμα μοιαζει.

Aυτη ομως ειναι η καλυτερη απο ολες,και μαλλον εδω ειναι THE END OF GAME.

Παμε για 4Κ μηχανημα.

Last edited:

Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ψαξει ολο το thread αλλα εχω διαβασει οτι το network του xtreamer(prodigy,sidewinder) δεν εχει καλες επιδοσεις..Επειδη σκεφτομαι να το παρω αλλα να το δουλευω με το ΝAS που εχω θα ειναι ικανο να παιζει mkv 3d απο δικτυο?

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η άδεια μου και ανυπομονώ να πάω να το περάσω. Με την RC10 δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα...αλλά και γενικότερα με το μηχάνημα. Μάλλον δεν το ψάχνω πολύ το θέμα ή βοηθάει το γενικότερο στήσιμο μηχανημάτων-δικτύου που θεωρώ λόγω σχετικής πείρας είναι προσεγμένο. Πάμε για fw4 ...εε πόσο χάλια θα είναι δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου! :2thumb22sup: