Re: Xtreamer PRODIGY...
Μόλις το παρέλαβα κι εγώ. Το βασικό στήσιμο ήταν χωρίς προβλήματα, εύχομαι να είναι το ίδιο και οι λεπτομέρειες στη συνέχεια. Προς το παρόν δοκίμασα flac 24/96 και xvid, DVD από το laptop με wifi στο δίκτυο (το οποίο έχει ολίγον δαιδαλώδη δομή) κι από εκεί με ethernet στο xtreamer και από εξωτερικό HD με usb, όλα χωρίς παρατράγουδα.
Τις πρώτες (κι εύχομαι με μετέπειτα) εντυπώσεις ωστόσο μετριάζει η κυριολεκτικά απαράδεκτη συμπεριφορά του οnline store eu.xtreamer. Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να κάνω τέτοιου είδους σχόλια, νομίζω ότι καλό θα ήταν να είναι ενήμεροι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.
Το παράγγειλα στις 2/8, αφού ματαίωσα την παραγγελία ενός sidewinder από ελληνικό e-store, το οποίο κατά την προσφιλή τελευταία τακτική, το είχε διαθέσιμο "σε 2-3 εργάσιμες" που τελικά έγιναν βδομάδες εργάσιμες και με Σ/Κ και αργίες μέσα, κι ερχότανε κι ερχότανε και διόλου δεν φαινότανε.
Στις 2/8 λοιπόν που το παράγγειλα στην "πηγή" ήμουν σίγουρος ότι σε μια βδομάδα θα το έχω. Στις 16 πήρα ένα μήνυμα ότι την προσεχή βδομάδα θα σταλεί. Κατά τις 26 ρωτάω τι γίνεται; Μα, δεν ξέρουμε τι έγινε και κόλλησε το στέλνουμε σήμερα το πολύ αύριο μου λένε και θα σου στέιλουμε tracking number. Στις 3 του μήνα (κι αφού φυσικά τίποτα απ' όσα μου είπαν δεν έγινε) είπα να τους πάρω τηλέφωνο πριν ζητήσω refund. Μόλις έδωσα αριθμό παραγγελίας έκλεισε(

η γραμμή! Στη συνέχεια δεν απαντούσε. Τελικά ήρθε μήνυμα που έλεγε "συγγνώμη, κάτι έπαθε το τηλέφωνό μου, αυτό είναι το tracking #" και κάτι ακόμα σάλια. Εννοείται ότι στο τηλέφωνο ήμουν ευγενέστατος και δεν είπα τίποτε περίεργο, ούτε καν παραπονέθηκα.
Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά τους. Χθες είδα ένα ντοκιμαντέρ για Ολλανδία όπου έλεγε πόσο αρνητικά στέκονται απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, παραμυθιασμένοι όντας από στερεότυπα που τους σερβίρουν. Το βρίσκω ωστόσο εξαιρετικά αντιεπαγγελματικό να το περνάνε και στη δουλειά τους.
Κρίμα πραγματικά ... και μακάρι να μη χρειαστεί ούτε να επικοινωνήσω ούτε (πολύ περισσότερο) να χρειαστεί να τους στείλω το μηχανάκι για σέρβις/αντικατάσταση.
Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ μόνο ο άτυχος ή έχει τύχει και σε κάποιον άλλον. Αν το ήξερα δεν θα ξόδευα ούτε λεπτό όχι κοντά 200 ευρώ ...