Xtreamer Sidewinder 2

οκ ευχαριστώ!
Πάντως ψάχνω ένα μεταχειρ μέχρι 50 E με ethernet να το βάλω στην crt tv να παίζω τις σειρές που έχω σε εξωτερικό σκληρό σε avi-mp4-wmv (όχι HD).
Αν δεν κάνει ούτε για αυτή τη δουλειά το SW2, καήκαμε...
Όποιος έχει κατι άλλο υπόψιν...

Πάρτο φίλε μου. Με 50 ευρώ είναι μια χαρά. Εγώ το ξαναδοκίμασα με τον νέο 3.0.12 firmware και το είδα σταθερό. Οχι ότι αντιλέγω στα προβλήματα h/w που παρουσιάζει σε κάποιους φίλους φυσικά......

εγώ με 50 ευρώ θα έπαιρνα ένα εξωτερικό DVB-T tuner που έχουν και δυνατότητες media player.

Πάρτο φίλε μου. Με 50 ευρώ είναι μια χαρά. Εγώ το ξαναδοκίμασα με τον νέο 3.0.12 firmware και το είδα σταθερό. Οχι ότι αντιλέγω στα προβλήματα h/w που παρουσιάζει σε κάποιους φίλους φυσικά......

Το 3.0.12 είναι διαθέσιμο κάπου; Υπάρχουν release notes;

Το 3.0.12 είναι διαθέσιμο κάπου; Υπάρχουν release notes;

Σωστή ερώτηση! Με έκπληξη είδα ότι δεν υπάρχει στο site της Xtreamer. Εγώ το κατέβασα κάνοντας update από το ίδιο το μηχάνημα....!!! ( :chinscratch:)

Έκανα μια αναζήτηση στο forum της Xtreamer και σε αυτό εδώ το post, υπάρχει και απευθείας link.

Έκανα μια αναζήτηση στο forum της Xtreamer και σε αυτό εδώ το post, υπάρχει και απευθείας link.

Ναι ε? Με αναζήτηση......(Πρέπει να διελευκάνω εάν είμαι ακόμα banned από το forum τους ή όχι.....:flipout:)

Ναι ε? Με αναζήτηση......(Πρέπει να διελευκάνω εάν είμαι ακόμα banned από το forum τους ή όχι.....:flipout:)

Βασικά, το forum τους είναι ότι να ναι. Moderator πρότεινε σε κατόχους SW2 να περάσουν f/w 3.0.5 για να λύσουν το πρόβλημα των restarts που έχουμε πολλοί. Έλα μου ντε που με το 3.0.5 εννοούσε του prodigy. Δηλαδή να το κάνουμε τούβλο μια ώρα αρχύτερα!

Η εποχή του mk1 του Pro και του etrayz πέρασε ανεπιστρεπτί για την Xtreamer, φοβάμαι! Το ultra εξαιρείται μόνο και μόνο γιατί το software είναι κυρίως ξένο.
Ασχολείται με τόσα πολλά πλέον που δεν προλαβαίνει να λύσει το ένα bug και .... τσουπ άλλα δύο!
Θα χάσουν τα αυγά και τα καλάθια αν δεν τα έχασαν ήδη. Μεγάλη έλλειψη σοβαρότητας!
Κρίμα!

Έτσι είναι. Το SW2 εμένα βρίσκεται ήδη 3 εβδομάδες στην αντιπροσωπία και η απάντηση που έχω είναι ότι όλα παίζουν ρολόι (το κατά πόσο δοκιμάστηκε σωστά δεν ξέρω). Μάλλον του βρώμαγε κάτι στο σπίτι μου όταν το είχα κι έκανε restart από το κακό του. Τι να πω, για εμένα, 122 ευρώ πεταμένα. Μακάρι να παίζει σωστά αν και αμφιβάλλω, να το δώσω έστω και κανά 70άρι για να πάρω κανά powerline που χρειάζομαι.

Σήμερα τυχαία είδα οτι το xtreamer βρήκε το 3.0.12. Το κατεβάζει αυτή τη στιγμή. Όταν εγκατασταθεί θα ενημερώσω για την "βελτίωση" των προβλημάτων που θα κληθεί να επιλύσει.

Σημερα απεκτησα και εγω απο σποντα το βασανο και διαβαζοντας το νημα εχω καποιες αποριες .
1) η μαζικη αγορα εγινε και εαν ναι ποσα κομματια πηραμε ?
2) μεχρι σημερα εχει μιλησει κανεις με τον αντιπροσωπο για τα προβληματα που εχει το ρημαδι ?
Μιλησα μαζι του σημερα και ο ανθρωπος δηλωσε αγνοια πως ειναι δυνατον επι τοσους μηνες να διαμαρτυρεστε ολοι και να μην βρεθηκε ενας να μιλησει μαζι του ?
το ξερετε οτι δικαιουστε ολοι οσοι αγορασατε απο Ελλαδα και Ε.Ε το μηχανακι την επιστροφη των χρηματων σας ?
4) Παρακαλω να αναρτηθει μια περιληπτικη λιστα με τα προβληματα που αντιμετωπιζετε και απο που αγορασατε το ριμαδι και εγω αναλαμβανω το Power to the use :rifle:

Καλησπέρα

Εγώ μίλησα μαζί του και το έστειλα πίσω. Αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Επιστροφή χρημάτων δεν δικαιούσαι. Είχες το δικαίωμα να έχεις 30% έκπτωση (ουάου) στην αγορά Prodigy και ΜΟΝΟ μέσω του Online καταστήματος της Xtreamer. Με άλλα λόγια, σου έκανε δώρο η Xtreamer το τελωνείο.

Προβλήματα που είχα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ (κάνοντας το media player ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ): Restarts του player σε μη καθορισμένα σημεία. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας καθώς ο αντιπρόσωπος μου λέει ότι παίζει κανονικά σε αυτόν ενώ και εδώ αλλά και στο επίσημο forum υπάρχουν αρκετοί χρήστες με το ίδιο πρόβλημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ (αλλά σε σχέση με το παραπάνω ανεκτό): UI και αποκρισιμότητα της πλάκας. Ειδικά ο browser είναι για να γελάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αδυναμία να βάλεις static IP όταν έχεις επιλέξει wireless network

Αυτά είναι από εμένα και μόνο μετά από 1,5 μήνα χρήσης.

Χρηματα πισω δικαουσαι καθως συμφωνα με την νομοθεσια οταν αγοραζεις ενα προιον που δεν εχει τις ιδιοτητες που σου υποσχεθηκε ο πωλητης (συνομολογημενες ιδιοτητες) μπορεις μεσα σε 6 μηνες απο την αγορα του να ζητησεις πισω τα χρηματα σου ..
Εσυ δηλαδη εχεις μονο ενα προβλημα σε σχεση με αυτα που σου υποσχεθηκαν το οτι κανει restart και πρεπει για σενα να μου μιλησε το πρωι καθως μου ειπε οτι μονο ενας εχει παραπονεθει .
Restart σου εκανε κατω απο ποιες συνθηκες το ειχες συνδενδεμενο με ασυρματο δικτυο ?
Σε τι αποσταση απο τον router το σημα πως ηταν ?
Τι firmware ειχες πανω ?
Τι αρχεια ετρεχες και απο που ?

Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

Δεν ξέρω για το 6μηνο που λες. DOA δεν υπάρχει για τα Xtreamer.

Restart μου έκανε κατά την αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου (MKV, MP4, DVD ISO). Ξεκίνησε να τα κάνει μετά από 1-1,5 μήνα και τα έκανε στα ίδια αρχεία που χρησιμοποιούσα και πριν όχι απαραίτητα σε νέα. Η αναπαραγωγή γίνονταν από 2 διαφορετικά USB sticks και τα έκανε και με τα δύο. Το ασύρματο ήταν ανεκτό. Απόσταση 8-10μ από το router αλλά δεν έκανα αναπαραγωγή μέσω δικτύου. f/w 3.0.11 από την πρώτη ημέρα. Με την έναρξη του προβλήματος, έκανα μια emergency επανεγκατάσταση του f/w αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Αγόρασα και νέο τροφοδοτικό για να δω αν ήταν θέμα τροφοδοτικού, πάλι τα προβλήματα εξακολουθούσαν.

Το σημειο που το ειχες τοποθετησει που ηταν αεριζοταν καλα μηπως ειχε θεματα με θερμοκρασια ?
Ειχες τοποθετησει σκληρο δισκο ?
Δοκιμασες απο σκληρο δισκο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

Δεν ξέρω για το 6μηνο που λες. DOA δεν υπάρχει για τα Xtreamer.
Νομος 3043 /2002 φυλλο εφημεριδας της κυβερνησεως 192 21/8/2002
Ευθυνη του πωλητη για πραγματικα ελλατωματα και ελλειψη συνομολογημενων ιδιοτητων
Αρθρα 534,535 ,537,540 ξυπνατε αδερφια αρκετα μας μαμησανε 10 χρονια νομος και δεν τον εχετε παρει χαμπαρι
http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5
Το καλο που τους θελω να εχουνε στρωσει τα πραγματα με το νεο firmware

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

Το σημειο που το ειχες τοποθετησει που ηταν αεριζοταν καλα μηπως ειχε θεματα με θερμοκρασια ?
Ειχες τοποθετησει σκληρο δισκο ?
Δοκιμασες απο σκληρο δισκο ?

Ναι. Δούλευε μια χαρά 1,5 μήνα πριν αρχίσουν τα προβλήματα. Όπως είπα, το ίδιο πρόβλημα έχουν και αρκετοί άλλοι από όλο τον κόσμο.

Νομος 3043 /2002 φυλλο εφημεριδας της κυβερνησεως 192 21/8/2002
Ευθυνη του πωλητη για πραγματικα ελλατωματα και ελλειψη συνομολογημενων ιδιοτητων
Αρθρα 534,535 ,537,540 ξυπνατε αδερφια αρκετα μας μαμησανε 10 χρονια νομος και δεν τον εχετε παρει χαμπαρι
http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5
Το καλο που τους θελω να εχουνε στρωσει τα πραγματα με το νεο firmware

Νόμοι υπάρχουν αλλά στην Ελλάδα υπάρχει ασυδοσία. Στον Καναδά θα είχα πάρει αντικατάσταση για το πρόβλημα μου. Εδώ όλα κομπλέ, όλα παίζουν, μόνο στο δικό μου σπίτι δεν παίζει το Xtreamer ενώ το WDTV Live που έχω παίζει.

Παντως ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν εδειξε να ειναι κουκουρουκου το αντιθετο μαλιστα .
Και εαν ενημερωθηκε μολις τωρα για τα προβληματα της συσκευης δεν φταει αυτος αλλα εμεις .
Δειξε καλη διαθεση και πηγαινε απο εκει να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος το μηχανακι σου και να τους δειξεις επι τοπου το προβλημα.
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να δοκιμασουμε το καινουργιο firmware και να καταγραψουμε τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε και εαν ειναι προβληματα της συσκευης να κινηθουμε ομαδικα και να ζητησουμε αντικατασταση απο νεοτερα μοντελα η επιστροφη χρηματων

Κατω απο τι συνθηκες βρε παιδια τι παιζατε και απο που δικτυο ? 1000 100? usb ? υπαρχει πιθανοτητα υπερθερμανσης ? αεριζεται καλα ?