Xtreamer Sidewinder 2

Αυτή τη στιγμή που γράφω ενεργοποίησα το scannαρισμα όλων των αρχείων δικτυακά βάσει της παραπάνω παραμέτρου που έμαθα απο εσένα. Δυστυχώς έιναι αργή η διαδικασία γιατι περα απο τα 4 Τεραμπαιτ που καλειται να σκαναρει έιναι και μέσω wifi και οχι ενσύρματα διοτι η τελευταία διασύνδεση απέτυχε παταγωδώς όπως ανέφερα σε προηγούμενο post. Εκτός αυτού το έβαλα να ψάχνει και για εξώφυλλα μέσω της διαδικτυακής βάσης δεδομένων και να τα κατεβάζει. Νεότερα μόλις τελειώσει η όλη επεξεργασία.

Χα χα. Όχι ρε σύ. Ήδη τα "έφαγε" τα μισά... Ανεξάρτητες εφαρμογές τρίτων παίρνει το ρημάδι μας? Όπως π.χ. το pop corn, egreat?

Αυτό ήταν, το πούλησα σήμερα το απόγευμα...Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό "παίδεμα" στα παιδιά που επιμένουν στους "why pay more?"...Κρίμα την 3μηνη και βάλε αναμονή...

spyrako πολύ καλά έκανες. Μας κρέμασε η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι λιγο πολύ ψάχνουμε να το σπρώξουμε σε κάποιον που έχει ελάχιστες απαιτήσεις απο την θέαση ταινιών. Αν πας σε κάτι άλλο ενημέρωσε μας και εμάς για τις μελλοντικές μας επιλογές.

spyrako πολύ καλά έκανες. Μας κρέμασε η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι λιγο πολύ ψάχνουμε να το σπρώξουμε σε κάποιον που έχει ελάχιστες απαιτήσεις απο την θέαση ταινιών. Αν πας σε κάτι άλλο ενημέρωσε μας και εμάς για τις μελλοντικές μας επιλογές.

Το ψάχνω, μέχρι την Παρασκευή θα ήθελα να έχω αποφασίσει. Σ'αυτό θα ήθελα τη βοήθεια του Νίκου ;-)

Κατέληξες κάπου Σπύρο? Το έβαλα και εγώ αγγελία και ψάχνομαι...

Παρήγγειλα το wd tv live 3 από amazon.fr κ αναμένω...Θα το έχω γύρω στις 30, για να δούμε...

Από σήμερα είμαι και επισήμως banned από το forum της Xtreamer! Μέχρι σήμερα μπορούσα να διαβάζω posts αλλά όχι να σχολιάζω, από σήμερα δε με αφήνουν καν να μπω! Και όλα αυτά χωρίς να βρίσω! Αυτή η εταιρία για μένα έχει πεθάνει...

Για πολλούς και ειδικά στο εξωτερικό, είναι τελειωμένη υπόθεση αυτή η εταιρεία. Μείνε στην παράταξη της WD και θα είσαι μια χαρά. ;)

Επειδή αναφέρθηκε το 30% discount, η απάντηση που πήρα από την Xtreamer ήταν

Currently Realtek abandoned the development of the older platforms. Without their help there is nothing we can do. Should anything change we'd be happy to continue the firmware updates.
Xtreamer offer for Sidewinder 2 device owners (from any shop around the world) stated that you are eligible for 30% off discount from Prodigy price you will pay (not including shipping cost) when you submit order for Xtreamer Prodigy Black/Silver at Xtreamer.net online shop.

Μόνο για prodigy! Δηλαδή σου παίρνουν τα σώβρακα καθώς πρέπει να ξηλωθείς για κάτι ακριβότερο... Δεν πάμε καλά! Epic Fail

Επειδή αναφέρθηκε το 30% discount, η απάντηση που πήρα από την Xtreamer ήταν

Μόνο για prodigy! Δηλαδή σου παίρνουν τα σώβρακα καθώς πρέπει να ξηλωθείς για κάτι ακριβότερο... Δεν πάμε καλά! Epic Fail

Στην περίπτωση αυτή σου δίνουν πίσω τα μισά λεφτά από αυτά που πλήρωσες για την αγορά του Sidewinder 2 . Εμπορικά ...κι αν σκεφτεί κανείς ότι ένα μέρος της ευθύνης γι αυτήν την κατάσταση ευθύνεται και η Realtek .....την προσφορά δεν την λες κακή.....

Και εννοείται ότι μπορείς να το παραγγείλεις ΜΟΝΟ από το δικό τους e-shop και όχι από τοπικό αντιπρόσωπο για να σε αναγκάσουν να πληρώσεις 35 μεταφορικά, από τα οποία είναι βέβαιο ότι βγάζουν, συν ό,τι έξτρα προκύψει...Τραγικότητες...

Χώρια που το european shop θα ανοίξει Μάρτιο (έτσι λένε). Μέχρι τότε, μόνο Hong Kong, αναμονή τουλάχιστο μήνα + τελωνείο. Την κάτσαμε. :bigcry: Μέχρι και η Amiga που έχω το βλέπω να έχει περισσότερο support...

Χώρια που το european shop θα ανοίξει Μάρτιο (έτσι λένε). Μέχρι τότε, μόνο Hong Kong, αναμονή τουλάχιστο μήνα + τελωνείο. Την κάτσαμε. :bigcry: Μέχρι και η Amiga που έχω το βλέπω να έχει περισσότερο support...

Εγώ πάντως το πούλησα και χαμηλότερα απ'όσο το αγόρασα. Προτιμώ να χάσω λίγα ευρώ παρά να με κοροϊδεύει στα μούτρα μου η Xtreamer...

Εντάξει, αν το δεις ήρεμα βέβαια, το σφάλμα δεν είναι τόσο της Xtreamer όσο της Realtek. Εγώ έχα ένα φίλο που κράζει τη realtek. Εδώ και 2 εβδομάδες, μου το τρίβει στα μούτρα για το 1185. Το σφάλμα της Χtreamer είναι ότι το SW2 βγήκε με αρκετά προβλήματα. Αν καταφέρει και διορθώσει κάποια βασικά με το 3.0.12, τότε θα κάνω υπομονή μέχρι Μάρτιο για να δω το Euroshop και τι ταχυδρομικά έχει (λογικά όχι πάνω από 10 ) και θα τους στείλω κι ένα email ξανά για να δω αν μπορούμε να εξαργυρώσουμε το voucher στον dealer της χώρας μας. Αν ένα από τα παραπάνω ισχύει, πουλάω το SW2 και μένω με το Prodigy. Ίδωμεν...

Ένα update σχετικά με το voucher. Ισχύει ΜΟΝΟ για online καταστήματα (οπότε ξεχνάμε elnetcom) και μέχρι 1/3/2012. Δηλαδή, το ξεχνάμε μιας και δεν υπάρχει ακόμα το euroshop. Προφανώς και το κάνουν εσκεμμένα ώστε να μην πάρει κανείς την προσφορά αν δεν υπάρχει continent κατάστημα.