Xtreamer Sidewinder 2

Η Xtreamer:

For Sidewinder 2 based on 1185 platform we will stop selling this item on our systems once Sidewinder 3 is out. We will stop developing its platform as well. We cannot keep this product alive as RTL abandoned this platform and focuses on their new 1186.

Any Customer who want to upgrade his Xtreamer Sidewinder 2 to any of our other newer models is asked to contact us by mail and we will issue him a special 30% voucher to be used in our shops once new order will be made.

Με τις υγείες μας...

Καληνυχτα.....-80 επρεπε να εχουν εκπτωση οχι 30

Μιλάμε για μηχάνημα με 6 μήνες στην αγορά, έτσι? Και το κορυφαίο είναι ότι το περιμέναμε για 3 μήνες και όταν το παραλαμβάνουμε μαθαίνουμε ότι η Xtreamer το σκοτώνει...Λυπηρά πράγματα...

Έγραψα κάποια πράγματα στο forum τους και προφανώς ενοχλήθηκαν. Έσβησαν τα posts μου και όταν πήγα να ξαναγράψω εμφανίστηκε μήνυμα ότι αυτό που έγραψα θα εξεταστεί από κάποιον moderator πριν αναρτηθεί στο forum. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Το μόνο που έγραψα είναι ότι πλήρωσα για ένα προϊόν το οποίο διαφημίστηκε με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δεν ανέχομαι να τους ξαναπληρώσω για κάτι που θα έπρεπε να μου έχει ήδη παραδοθεί και ότι απαιτώ να μου δώσουν αυτά για τα οποία πλήρωσα. Πραγματικά μετάνιωσα που έγινα πελάτης τους. Αν δραστηριοποιούνταν σε χώρα της ΕΕ, θα έπεφταν πολλές μηνύσεις...

Δυστυχως φίλε spyrakos , το forum τους εδω και αρκετο καιρό εχει αποκτησει δικτατορικό ύφος, σε σχέση με οταν πρωτοξεκίνησαν!!
Εγω αυτο που σκεφτομαι...ειναι πως η αλαζονεία δεν είναι προνόμιο τελικά μόνο του νεοέλληνα, εγινε εξαγωγή και προς τα ανατολάς!!
Οσο έχω "αγαπήσει" το πρωτο τους "μηχανάκι" αλλο τόσο τους σιχάθηκα με την αγορά του SW2
Και εις ανώτερα λοιπόν Xtreamer!!!!!!

Αυτο ειναι πραγματικα απαραδεκτο,δηλαδη θα πρεπει να κανω και τον σταυρο μου επειδη πηρα τελικα προντιτζι και οχι σαιντγουαιντερ 2?παει για μαυρο απο εμενα αυτη η εταιρια μετα απο αυτο που εκανε.

Η Xtreamer:

For Sidewinder 2 based on 1185 platform we will stop selling this item on our systems once Sidewinder 3 is out. We will stop developing its platform as well. We cannot keep this product alive as RTL abandoned this platform and focuses on their new 1186.

Any Customer who want to upgrade his Xtreamer Sidewinder 2 to any of our other newer models is asked to contact us by mail and we will issue him a special 30% voucher to be used in our shops once new order will be made.

Με τις υγείες μας...

Πολυ κακο νεο.
Παντως λεει οτι την υποστηριξη την σταματαει η realtek...

Δυστυχως φίλε spyrakos , το forum τους εδω και αρκετο καιρό εχει αποκτησει δικτατορικό ύφος, σε σχέση με οταν πρωτοξεκίνησαν!!
Εγω αυτο που σκεφτομαι...ειναι πως η αλαζονεία δεν είναι προνόμιο τελικά μόνο του νεοέλληνα, εγινε εξαγωγή και προς τα ανατολάς!!
Οσο έχω "αγαπήσει" το πρωτο τους "μηχανάκι" αλλο τόσο τους σιχάθηκα με την αγορά του SW2
Και εις ανώτερα λοιπόν Xtreamer!!!!!!

Αυτό είναι αλήθεια.
Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο, ώστε να μην ξανασβηστεί το μήνυμά μου .
Την τελευταία φορά σβήστηκε εν ριπή οφθαλμού. Οκ... μπορεί να ήταν λίγο σκληρό , δεν ήταν όμως σε υβριστική γλώσσα, ούτε troll.
O Γενικός Διαχειριστής τους το έσβησε μέσα σε 1 λεπτό. Αφού τα έχασα νομίζοντας ότι δεν το έστειλα ποτέ.
Θα τον βρώ όμως τον τρόπο .....

Αυτό είναι αλήθεια.
Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο, ώστε να μην ξανασβηστεί το μήνυμά μου .
Την τελευταία φορά σβήστηκε εν ριπή οφθαλμού. Οκ... μπορεί να ήταν λίγο σκληρό , δεν ήταν όμως σε υβριστική γλώσσα, ούτε troll.
O Γενικός Διαχειριστής τους το έσβησε μέσα σε 1 λεπτό. Αφού τα έχασα νομίζοντας ότι δεν το έστειλα ποτέ.
Θα τον βρώ όμως τον τρόπο .....

Δε νομίζω να βρεις τρόπο...Πάντως, εγώ θα ήθελα να μάθω και τη θέση της Elnetcom σε όλο αυτό...

Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

εντύπωση μου κάνει οτι γράφουν ότι σταματάει την υποστήριξη η realtek και ταυτόχρονα ανακοινώνουν media player με 1χχ5. τι τσιπάκι θα φοράει αυτό??? 1085- 1285 ???

http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-elvira.html

Aν δεις τι γραφει για το μικρουλι, αναφερει οτι ουσιαστικα δεν θα το υποστηριξει , και θα το κανει μονο αν βγαλει νεα αναβαθμιση η Realtek.
Παντως το θεμα παιζει να ειναι οντως της Realtek γιατι πλεον δεν βλεπω κανενα νεο 1185 να κυκλοφορεί.Και το προβλημα θα ειναι γενικό , και στα acryan αλλα και στα mede8er x2 που το φοράνε.
Η xtreamer μεσα σε ολες τις παραξενιες της, εκανε το λαθος (εγω πχ δεν θα το εκανα ποτε) να ανακοινώσει οτι δεν θα το υποστηριξει το sw2.Οι αλλες εταιρειες (πχ acryan,egreat,mede8er) μπορεί απλα να μην βγάλουν άχνα και να το παιξουν τουρίστες.
Τι απο ολα αυτα ειναι αληθινό δεν το γνωρίζω φυσικά.

Και μετά από αυτό το νεο είμαι σε θέση να πω...η χειρότερη αγορά που εχω κάνει ποτέ.Αναμονή τρεις μήνες,ένα μηχάνημα που είναι γεμάτο bugs (τόσα πολλά πρώτη φορά βλέπω σε μηχάνημα μου. Πιστεύω ότι η xtreamer παραβιάζεται να βγάζει προϊόντα σε εργοστασιακή στάδιο που ούτε στο ελάχιστο δεν βρίσκονται στην τελική τους μορφή), ένα μηχάνημα χωρίς μέλλον.το μηχάνημα είναι σε άθλια κατάσταση,μετα απ'οσα ειχα ακουσει βασιζομουν στην μελλοντική υποστήριξη της xtreamer για την βελτίωση του(υποτίθεται ότι είναι μανούλα σε αυτό το πράγμα).εδώ μιλάμε για μια άθλια εταιρία, με ένα άθλιο προϊόν,το οποίο δεν έχει σκοπό να το βοηθήσει να εξελιχθεί.Ήταν η πρώτη και σίγουρα η τελευταία φορά που έκανα αγορά απ την xtreamer.ποτέ ξανά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

Aν δεις τι γραφει για το μικρουλι, αναφερει οτι ουσιαστικα δεν θα το υποστηριξει , και θα το κανει μονο αν βγαλει νεα αναβαθμιση η Realtek.
Παντως το θεμα παιζει να ειναι οντως της Realtek γιατι πλεον δεν βλεπω κανενα νεο 1185 να κυκλοφορεί.Και το προβλημα θα ειναι γενικό , και στα acryan αλλα και στα mede8er x2 που το φοράνε.
Η xtreamer μεσα σε ολες τις παραξενιες της, εκανε το λαθος (εγω πχ δεν θα το εκανα ποτε) να ανακοινώσει οτι δεν θα το υποστηριξει το sw2.Οι αλλες εταιρειες (πχ acryan,egreat,mede8er) μπορεί απλα να μην βγάλουν άχνα και να το παιξουν τουρίστες.
Τι απο ολα αυτα ειναι αληθινό δεν το γνωρίζω φυσικά.

Οντως, και τα HiMedia 600A/B έχουν αρχίσει και ψιλοχάνονται... βασικά αντικαθιστούνται από τα 900άρια με το 1186. Παρόλα αυτά ήδη μετράει καμιά 15αριά firms το 600άρι... και χτες βγήκε πάλι νέο beta...

Μόνη λύση για να μην αχρηστευτεί το μηχάνημα είναι να βρεθεί κάποιος ορεξάτος να φτιάξει custom firmwares. Χθες με τάραξε στα reset, σε ανύποπτο χρόνο και καθώς ήμουν στο μενού.

στο support forum εχουν αναφερει πως θα υπαρξουν αναβαθμισεις που θα βελτιωσουν καποια θεματακια αλλα σιγουρα δεν προκειται να παρει το support που ειχε το mk1

στο support forum εχουν αναφερει πως θα υπαρξουν αναβαθμισεις που θα βελτιωσουν καποια θεματακια αλλα σιγουρα δεν προκειται να παρει το support που ειχε το mk1

Δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκαταλειφθεί το Sidewinder 2 . H Xtreamer έχει έρθει σε ρήξη με την Realtek - η οποία ευθύνεται για την εγκατάλειψη της υποστήριξης απ 'ότι λένε του 1185.
Σήμερα ανακοίνωσαν το σε beta μορφή το νέο SDK της Realtek το οποίο φυσικά αναφέρεται στα 1186 και είναι στην διάθεση των χρηστών, ώστε να κρίνουν οι ίδιοι - όπως λένε - τις διαφορές που έχει η δική τους υλοποίηση στο firmware από αυτήν που χρησιμοποιούν μαζικά όλα τα άλλα players που η μοναδική επέμβαση τους είναι στο GUI.
H Xtreamer υποστηρίζει ότι βελτιώνει το firmware και αυτός είναι ο στόχος της .
Λογικά προκύπτει ότι κάποια βελτίωση θα υπάρξει. Ομως μην περιμένετε τρελλές αναβαθμίσεις.
Η Realtek το 1185 σταμάτησε να το υποστηρίζει με περαιτέρω αναβαθμίσεις. Οτι γίνει, θα γίνει από την μεριά των εταιρειών και του R&D τους.

Η Realtek το 1185 σταμάτησε να το υποστηρίζει με περαιτέρω αναβαθμίσεις. Οτι γίνει, θα γίνει από την μεριά των εταιρειών και του R&D τους.

Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει η διάθεσή του στην αγορά μόλις βγει το SW3, το μηχάνημα για μένα είναι πεθαμένο. Πρώτη και τελευταία φορά που έδωσα λεφτά στην Xtreamer, είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτή την αγορά...

Βέβαια....υπάρχει και αυτή η δήλωση....που λίγο ως πολύ δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας.....

Any Customer who want to upgrade his Xtreamer Sidewinder 2 to any of our other newer models is asked to contact us by mail and we will issue him a special 30% voucher to be used in our shops once new order will be made