Xtreamer Sidewinder 2

Η Xtreamer δεν ακούει τους πελάτες που την "κράζουν" στο επίσημο forum της, θα ακούσει μια αντιπροσωπεία που έχει πουλήσει 20-30 μηχανάκια?

Παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το sw.όταν ήρθε το μηχάνημα έτυχε την ίδια μέρα να φεύγω για το χωριό μου για τις γιορτές και το πηρα μαζί μου,το συνδεσα με HDMI με μια μικρούλα samsung fullHD και όλα μέλι γάλα.σήμερα που γύρισα Θεσσαλονίκη και το συνδεσα με HDMI με την Philips trueHD που εχω στο σαλόνι (είναι η TV για την οποία προοριζόταν το μηχάνημα)μου έκανε κάτι περίεργα.όταν παίζω κάποιο βίντεο (κυρίως από το Ίντερνετ)εμφανίζονται στιγμιαία κάτι ροζ γραμμές στην οθόνη(όχι πάντα την ώρα που παίζει το βίντεο αλλά).με το που τελειώσει το βίντεο και βγω στο μενού καθε φορά που παταω ένα πληκτρο στο κοντρόλ (πχ το πάνω-κάτω για να κινηθώ στο μενού)εμφανίζονται και οι ροζ γραμμές στην οθόνη και μετά από λίγα πατήματα το μηχάνημα κολλάει τελείως και πρέπει να το κλείσω από το κουμπί που βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα.δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει,ισως, πιστεύω, ότι μπορεί να είναι το HDMI,έπαιξα λίγο με τα video settings μπας και λυθεί το πρόβλημα αλλά τζιφος.έβγαλα το HDMI καλώδιο και δοκίμασα με το άλλο το καλώδιο (με τα τρία βιζματα) και είδα ότι δεν μου βγάζει το πρόβλημα,άρα κάτι πρέπει να συμβαίνει με το HDMI,αλλά τι;έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;(το καλωδιο;η θυρα στο μηχανημα;η θυρα στην tv;η συμβατοτητα με την tv;οι ρυθμίσεις;τι; ) αυτή τη στιγμή το μηχάνημα είναι άχρηστο στην TV κ εγω πάω να σκάσω με την γκαντεμια μου!

Αλλο HDMI δοκίμασες ?

Όχι,είναι το ίδιο καλώδιο που το είχα συνδέσει στην samsung και έπαιζε μια χαρά,παίζει να φταίει αυτό;δοκίμασα πάντως και τις δυο θύρες HDMI της Philips και δεν λύθηκε το πρόβλημα.

Παιδιά καλή χρόνια και απο μένα.
Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο , να παίρνεις ένα ´μηχανάκι ¨ στα χέρια σου μετά απο 3 μήνες κυκλοφορίας του, και να έχει τόσα bugs!! Ούτε το mk1 δεν είχε τόσα προβλήματα ( το είχα πάρει απο τους πρώτους και αυτο)!!!
Πάντως η xtreamer εμένα προσωπικά με απογοήτευσε και με έχασε και απο πελάτη της και σε μελλοντικά προϊόντα. Έχει γίνει που έχει γίνει η ζωή μας τόσο συνθέτη, δεν χρειάζεστε να έχουμε και κάτι τέτοια να σπάμε τα νεύρα μας.
Και για όσους πιστεύουν ότι θα διορθωθούν σύντομα τα προβλήματα απο την xtreamer....Καλό είναι να φορτισουν την υπομονη τους για καλοκαίρι!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.....

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι. Όταν ανοίγω το μηχάνημα και αφού παίξει το εισαγωγικό βιντεάκι της Xtreamer, πριν μπει στο μενού του, με πετάει στην τηλεόραση για λίγα δευτερόλεπτα και τότε ξαναγυρνάει στο HDMI και εμφανίζει το μενού του player. Το κάνει κ σε σας αυτό?

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι. Όταν ανοίγω το μηχάνημα και αφού παίξει το εισαγωγικό βιντεάκι της Xtreamer, πριν μπει στο μενού του, με πετάει στην τηλεόραση για λίγα δευτερόλεπτα και τότε ξαναγυρνάει στο HDMI και εμφανίζει το μενού του player. Το κάνει κ σε σας αυτό?
ναι

Παιδιά καλή χρόνια και απο μένα.
Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο , να παίρνεις ένα ´μηχανάκι ¨ στα χέρια σου μετά απο 3 μήνες κυκλοφορίας του, και να έχει τόσα bugs!! Ούτε το mk1 δεν είχε τόσα προβλήματα ( το είχα πάρει απο τους πρώτους και αυτο)!!!
Πάντως η xtreamer εμένα προσωπικά με απογοήτευσε και με έχασε και απο πελάτη της και σε μελλοντικά προϊόντα. Έχει γίνει που έχει γίνει η ζωή μας τόσο συνθέτη, δεν χρειάζεστε να έχουμε και κάτι τέτοια να σπάμε τα νεύρα μας.
Και για όσους πιστεύουν ότι θα διορθωθούν σύντομα τα προβλήματα απο την xtreamer....Καλό είναι να φορτισουν την υπομονη τους για καλοκαίρι!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.....
Εχεις δίκιο,είναι ο πρώτος μου media player και έχω απογοητευτεί αρκετά. Βέβαια μ' όλα αυτά που είχα ακούσει ήμουν προετοιμασμένος οπότε δεν μου έκαναν εντύπωσει όλα αυτά τα bugs, απλά φοβάμαι ότι πήραμε τα μηχανήματα σε λάθος timing, νιώθω ότι η xtreamer έχει ρίξει όλο της το βάρος στο prodigy και εμάς μας έχει λίγο χεσμένους, δεν νομίζω ότι θα δούμε σύντομα καμία αναβάθμιση της προκοπής.

Νόμιζα ότι είχα κάποια λάθος ρύθμιση στο set up. Άλλη μία ερώτηση, λυπάμαι αν είναι εντελώς χαζή, αλλά δε μπόρεσα να το βρω με τίποτα. Πώς ρυθμίζω την ώρα??? Να σημειώσω πως δεν το έχω στο ίντερνετ.

Εχεις δίκιο,είναι ο πρώτος μου media player και έχω απογοητευτεί αρκετά. Βέβαια μ' όλα αυτά που είχα ακούσει ήμουν προετοιμασμένος οπότε δεν μου έκαναν εντύπωσει όλα αυτά τα bugs, απλά φοβάμαι ότι πήραμε τα μηχανήματα σε λάθος timing, νιώθω ότι η xtreamer έχει ρίξει όλο της το βάρος στο prodigy και εμάς μας έχει λίγο χεσμένους, δεν νομίζω ότι θα δούμε σύντομα καμία αναβάθμιση της προκοπής.

Θα βγάλει σύντομα απ 'ότι ξέρω και θα λυθούνε όλα.

Επίσης ετοιμάζεται να βγάλει και το Sidewinder 3 ......με 1186 chipset!!!!! ( Αυτό μάλλον λόγω ανταγωνισμού το κάνει μάλλον......)

και σε εμένα...

Πώς ρυθμίζω την ώρα??? Να σημειώσω πως δεν το έχω στο ίντερνετ.

Από οτι έχω καταλάβει μόνο μέσω internet την παίρνει...

Επίσης ετοιμάζεται να βγάλει και το Sidewinder 3 ......με 1186 chipset!!!!! ( Αυτό μάλλον λόγω ανταγωνισμού το κάνει μάλλον......)

Αγαπητέ φίλε Νίκο,
Το να λυσουνε τόσα bugs με μια μόνο αναβάθμιση το βλέπω δύσκολο!! Δεν θέλω να είμαι πνεύμα αντιλογιας....αλλα μου φαίνεται πολύ ουτοπικό...

Όσο για το SW3 , να ετοιμαζόμαστε για κανά power buy παλι?
Χαχα!!!

Φίλε Νίκο, πρέπει να έχεις πολύ καλό ρουφιάνο μέσα στην Xtreamer...Να υποθέσω πως θέλει να χτυπήσει το HiMedia 900A?

Φίλε Νίκο, πρέπει να έχεις πολύ καλό ρουφιάνο μέσα στην Xtreamer...Να υποθέσω πως θέλει να χτυπήσει το HiMedia 900A?

Να σου πω! Ο μόνος ο οποίος που και που μου δίνει κάτι τέτοιες πληροφορίες είναι η Elnetcom. Λόγω των συχνών επαφών τον τελευταίο καιρό έμαθα κάποια πράγματα...:D Υποτίθεται ότι αυτό δεν έπρεπε να το πω - όπως του είπε η Xtreamer - αλλά ...δεν βαριέσαι λέω μέσα μου. Σιγά το μυστικό !!!

Να σου πω! Ο μόνος ο οποίος που και που μου δίνει κάτι τέτοιες πληροφορίες είναι η Elnetcom. Λόγω των συχνών επαφών τον τελευταίο καιρό έμαθα κάποια πράγματα...:D Υποτίθεται ότι αυτό δεν έπρεπε να το πω - όπως του είπε η Xtreamer - αλλά ...δεν βαριέσαι λέω μέσα μου. Σιγά το μυστικό !!!

Χμμμ, δε βάζει μυαλό ο κος Ζουπάνης, εκτός και αν αν είναι μαζόχας και του αρέσει να τα ακούει για λογαριασμό της Xtreamer :D . Τί να πω, υπομονή να έχει και μακάρι να κερδίζει κάτι από την όλη ιστορία.

Αλλο HDMI δοκίμασες ?
Πήγα και πήρα ένα ακόμα HDMI καλώδιο και μόλις το δοκίμασα,το πρόβλημα παραμένει και πλέον δεν νομίζω ότι έχει μείνει κάτι άλλο για να δοκιμάσω :( Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.Είχα διαβάσει,εάν δεν κάνω λάθος, κάτι για το Prodigy και την ασυμβατότητα του με μερικές τηλεοράσεις,παίζει να συμβαίνει το ίδιο πράγμα και στο SW2;Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ αφού στην τηλεόραση που το δοκίμασα στο χωριό έπαιζε μια χαρά με το HDMI και εδώ μου βγάζει αυτές τις ροζ γραμμές και μετά κολλάει...

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Διαβάσατε τις ανακοινώσεις της xtreamer? Βγαζουν σύντομα το sw3 με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και διακόπτουν τη διάθεση και την υποστήριξη προς το sw2. Όποιος θέλει μπορεί να παραγγείλει το καινούριο με 30% έκπτωση. Νιώθει κανένας άλλος τόσο μ@λ@κ@ς όσο νιώθω εγώ τώρα?

Τα νεα firmware v 3.5 και v 4.0 ειναι μονο για τα 1186.Καινουργια μηχανακια τα sw2 και ειναι εξω;

Ποιος ειπε οτι σταματαει η υποστηριξη?

Η Xtreamer:

For Sidewinder 2 based on 1185 platform we will stop selling this item on our systems once Sidewinder 3 is out. We will stop developing its platform as well. We cannot keep this product alive as RTL abandoned this platform and focuses on their new 1186.

Any Customer who want to upgrade his Xtreamer Sidewinder 2 to any of our other newer models is asked to contact us by mail and we will issue him a special 30% voucher to be used in our shops once new order will be made.

Με τις υγείες μας...