Xtreamer Sidewinder 2

Το πούλησα και εγώ....Ευτυχώς το πήρε άνθρωπος που δεν έχει πολλές απαιτήσεις οπότε πιστεύω να τον ικανοποιήσει... Ήταν η πρώτη εμπειρία μου με MP και σίγουρα η τελευταία, πάω για htpc τώρα. Εύχομαι πραγματικά σε όλα τα παιδιά, το μέλλον με το SW2 να είναι όσο καλύτερο γίνεται.

Τι μέλλον; Εμένα τις τελευταίες 2 ημέρες ξεκίνησε να κάνει random resets. Μπλέξαμε λέμε....

Εγω απο τα νεύρα μου το παρόπλισα και επενέφερα το E-Great M34A το οποίο και κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του. Τόσα παράπονα τους εκφράζουν στο φορουμ τους για το κατασκεύασμα τους, και αυτοί το μονο που κάνουν είναι να μπαναρουν κόσμο. Τόσος κόπος τους είναι να βγάλουν ένα update ωστε να επιλυθούν τα τόσα προβλήματα.

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα με τα restarts που έχω, το έχουν και άλλοι στο forum της Xtreamer. Οπότε μιλάμε είτε για προβληματικά PSUs, είτε για προβληματικά μηχανήματα. Την κάτσαμε λέμε. Χθες πήγα να δω καμιά ταινία να ξεφύγω λίγο από αυτά που γίνονταν, και κόντευα να το σπάσω. Δεν έχω και καμιά εναλλακτική οπότε βλέπω να κουβαλάω το PC από το γραφείο κάθε φορά που θα θέλω να δω ταινία, τουλάχιστο μέχρι να διαπιστωθεί τι φταίει... Φτου!

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα με τα restarts που έχω, το έχουν και άλλοι στο forum της Xtreamer. Οπότε μιλάμε είτε για προβληματικά PSUs, είτε για προβληματικά μηχανήματα. Την κάτσαμε λέμε. Χθες πήγα να δω καμιά ταινία να ξεφύγω λίγο από αυτά που γίνονταν, και κόντευα να το σπάσω. Δεν έχω και καμιά εναλλακτική οπότε βλέπω να κουβαλάω το PC από το γραφείο κάθε φορά που θα θέλω να δω ταινία, τουλάχιστο μέχρι να διαπιστωθεί τι φταίει... Φτου!

Έχεις εγγύηση, σωστά? Μίλα με τον αντιπρόσωπο είτε για αντικατάσταση είτε για πιστωτικό που θα εξαργυρωθεί όταν έρθει το καινούριο. Εγώ το πούλησα με χασούρα, πήρα ένα WD TV LIVE SMP και ησύχασα...

Δεν φταιει τοσο η xtreamer σε αυτο ρε παιδια.
Τους εκλασε ολους η realtek με το 1185.Δεν θα ξαναβγαλει μαλλον νεο δικο της fw/sdk οποτε παιρνει η μπαλα και τους κατασκευαστες.
Εδω ο μονιμος συμμαχος της realtek , η mede8er τα εχει βρει σκουρα γιατι δεν εχει 1186 μηχανακι και η νεα της φουρνια ηταν ολη 1185 οποτε χανει και αυτη το καλο της ονομα..

Δεν φταιει τοσο η xtreamer σε αυτο ρε παιδια.
Τους εκλασε ολους η realtek με το 1185.Δεν θα ξαναβγαλει μαλλον νεο δικο της fw/sdk οποτε παιρνει η μπαλα και τους κατασκευαστες.
Εδω ο μονιμος συμμαχος της realtek , η mede8er τα εχει βρει σκουρα γιατι δεν εχει 1186 μηχανακι και η νεα της φουρνια ηταν ολη 1185 οποτε χανει και αυτη το καλο της ονομα..

Η Mede8er έχει τόσα προβλήματα με bugs στα μηχανήματά της? Γιατί το SW2 δεν παλευόταν, δεν πέρναγε μία ώρα χωρίς να κρασάρει...

Το SW2 το δικό μου δυστυχώς πήγε πίσω με hardware πρόβλημα. Στο forum της Xtreamer, υπάρχουν ήδη παρόμοιες αναφορές για restarts που δεν οφείλονται σε προβληματικά αρχεία αλλά σε hardware. Και μάλιστα οι αναφορές πληθαίνουν συνεχώς. Για εμένα το τραγικότερο όλων είναι η αξιοπιστία. Αν πουλάς h/w που μετά από 1.5 μήνα αρχίζει να κάνει νερά, βράσε όρυζα. Αλλιώς ήξερα την Xtreamer. Άντε και κουτσοστραβά διορθώνουν κάποια bugs του software όπως ακούγεται για την 3.0.12, το θέμα είναι τι κάνεις ΚΑΙ με το h/w.

Σήμερα πήγα και πήρα ένα WDLive ενώ το SW2 έχει επιστραφεί για RMA. Κάποιοι είχαν μικρή χασούρα, κάποιοι από εμάς όλο το ποσό. Ελπίζω να στείλουν καινούριο προς αντικατάσταση με νέα 12μηνη εγγύηση για να το δώσω και να ησυχάσω. Όσοι το έχουν ήδη δώσει, τυχεροί. Όσοι το έχουν ήδη και δεν τους έχει εμφανιστεί πρόβλημα, εύχομαι καλή τύχη και απροβλημάτιστοι. Όσοι το έχουν και τους εμφανίστηκε πρόβλημα, καλό κουράγιο που είπε και ο Όλι Ρεν. Xtreamer για εμένα τέλος.

Εγω περιμένω και την κατα τα αλλα "λυτρωτική" 3.0.12 αναβάθμιση που θα επιλύσει (και καλά) πολλά απο τα προβλήματα του εν λόγω μηχανήματος. Αν είναι μια τρύπα στο νερό, τότε ολική διαγραφή σε αυτό και την εταιρεία του φυσικά.

Εγω περιμένω και την κατα τα αλλα "λυτρωτική" 3.0.12 αναβάθμιση που θα επιλύσει (και καλά) πολλά απο τα προβλήματα του εν λόγω μηχανήματος. Αν είναι μια τρύπα στο νερό, τότε ολική διαγραφή σε αυτό και την εταιρεία του φυσικά.

Ναι, είμαι σίγουρος πως όλη μέρα ασχολούνται στην Xtreamer με το πώς θα λύσουν τα προβλήματα του SW2...Δυστυχώς, έχω μετατραπεί σε hater της Xtreamer αλλά δε γίνεται διαφορετικά...Υποσχέθηκαν κάτι καλό, τους πιστέψαμε, τους δώσαμε τα λεφτά μας αλλά δεν παρέδωσαν ποτέ αυτό που υποσχέθηκαν. Την πατήσαμε, end of story. Εγώ το ξεφορτώθηκα σχετικά νωρίς και δεν έχω μετανιώσει καθόλου παρά μόνο για τα 40 που έχασα και τους 3 μήνες που το περίμενα...

Όπως είπα, όσοι το δώσατε, ανάψτε λαμπάδα. Όσοι το έχετε και δεν έχει αρχίσει τα restarts, ανάψτε 2 λαμπάδες, μία γιατί δεν έχει αρχίσει τα restarts και μια για να μην τα αρχίσει. Πιστεύω ότι η 3.0.12 θα διορθώνει κάποια βασικά αλλά γενικώς τα προβλήματα που έχει το μηχάνημα είναι τεράστια. Και δεν μιλάμε μόνο για f/w αλλά δυστυχώς, όπως μπορώ να δω και στο επίσημο forum, και hardware.

Όπως είπα, όσοι το δώσατε, ανάψτε λαμπάδα. Όσοι το έχετε και δεν έχει αρχίσει τα restarts, ανάψτε 2 λαμπάδες, μία γιατί δεν έχει αρχίσει τα restarts και μια για να μην τα αρχίσει. Πιστεύω ότι η 3.0.12 θα διορθώνει κάποια βασικά αλλά γενικώς τα προβλήματα που έχει το μηχάνημα είναι τεράστια. Και δεν μιλάμε μόνο για f/w αλλά δυστυχώς, όπως μπορώ να δω και στο επίσημο forum, και hardware.

Θα ήθελα κι εγώ να ρίξω μια ματιά στο forum τους. Ουπς, μόλις θυμήθηκα ότι με διέγραψαν διότι διαμαρτυρήθηκα έντονα για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και τις αβάσιμες υποσχέσεις που δε θα υλοποιηθούν ποτέ...

spyrako, εγώ τους έλεγα ότι έχω h/w issue και αυτοί επέμεναν και μου επαναλάμβαναν περί προβληματικού αρχείου. Μου μετέφεραν το Post από το h/w issues και όταν το επιβεβαίωσαν και άλλοι χρήστες, τότε απαίτησα να το επιστρέψουν στο h/w. Και πάλι, κάποιος έβαλε την κασέτα περί αρχείων και ξαναπροσπάθησα να εξηγήσω ότι τα restarts τα κάνει και με αρχεία που έπαιζαν κανονικά επί 2 μήνες. Με λίγα λόγια, συνεννόηση μπουζούκι. Λες και είμαστε ντουβάρια και μαθαίνουμε την αλφαβήτα.

Και σε μενα κανει μια φορα restart και μετα παιζει κανονικα ολο το αρχειο. Δεν ξερω αν μπορει να διορθωθει. Του εκανα και την αναβαθμιση.

Φίλε μου, το πρόβλημα είναι γενικό. Εμένα ξεκίνησε με λίγα restarts και μετά δεν συμμαζεύονταν με τίποτε. Δεν έλεγε να σταματήσει. Στο forum της Xtreamer υπάρχουν και άλλοι που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν είναι θέμα f/w γιατί επί 1,5-2 μήνες έπαιζε κανονικά με το 3.0.11 και ξαφνικά έκανε restart και με πέταγε στην κεντρική οθόνη χωρίς να εμφανίζει το αρχικό animation με το logo της Xtreamer. Θέμα h/w είναι. Θα σε συμβούλευα να πάρεις την αντιπροσωπία αν συνεχιστεί το πρόβλημα σου και να δεις τι θα σου πουν.

Tελικά τι γίνεται με το Sidewinder2 παιδιά ? To είδα σε μαγαζί γνωστού και μου το δίνει 50 ευρώ, ελαφρώς μεταχειρησμένο φυσικά.
Μου είπε επίσης πως δεν το έχει δουλέψει εδώ και καιρό και θυμάται να δουλεύει μια χαρά...
Με πέρασμα λογισμικού δεν φτιάχνει τελικά?

Tελικά τι γίνεται με το Sidewinder2 παιδιά ? To είδα σε μαγαζί γνωστού και μου το δίνει 50 ευρώ, ελαφρώς μεταχειρησμένο φυσικά.
Μου είπε επίσης πως δεν το έχει δουλέψει εδώ και καιρό και θυμάται να δουλεύει μια χαρά...

Ποιου λογισμικού; Όταν η μαμά εταιρία σταματάει το support, δεν υπάρχει ούτε αυτό. Και δεν είναι μόνο το software καθώς και η αξιοπιστία του hardware είναι αμφίβολη. Τα προβλήματα με τα restarts αρχίζουν και εξαπλώνονται σαν επιδημία και οι περισσότεροι τα στέλνουν πίσω για RMA. Είτε περιμένεις το SW3* να το αγοράσεις από το euroshop όταν αυτό ανοίξει, είτε κοιτάς αλλού.

*το οποίο δεν θα έχει wi-fi οπότε θα θέλεις και ένα 25άρι για κεραία.

Πρότεινέ του να σου δώσει εκείνος 50 για να το πάρεις, μόνο έτσι...

οκ ευχαριστώ!
Πάντως ψάχνω ένα μεταχειρ μέχρι 50 E με ethernet να το βάλω στην crt tv να παίζω τις σειρές που έχω σε εξωτερικό σκληρό σε avi-mp4-wmv (όχι HD).
Αν δεν κάνει ούτε για αυτή τη δουλειά το SW2, καήκαμε...
Όποιος έχει κατι άλλο υπόψιν...