Παίρνω εδώ την ευκαιρία, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω θέμα, να δηλώσω ότι νοιώθω άσχημα με την συνεχιζόμενη "νέκρα" που επικρατεί από τους υπεύθυνους του power buy. Υπομονή έχω μεγάλη, αλλά χωρίς να θέλω να φανώ κακόπιστος, θέλω να αναφέρω πως δεν υπάρχει στα χέρια μας, τουλάχιστον στα δικά μου, καμία απόδειξη πως η παραγγελία έχει τελικά πραγματοποιηθεί από το κατάστημα που χειρίζεται το Power buy. Η μόνη απόδειξη που υπάρχει στα χέρια μας είναι η πληρωμή 295 που έχουμε κάνει ο κάθε ένας για την αγορά του ultra!
Νομίζω πως είναι πρέπον σε αυτό το σημείο να υπάρξει επίσημη και ρητή δήλωση από τον αντιπρόσωπο πως το ποσό που έλαβε από κάθε έναν από εμάς, δώθηκε για την παραγγελία ή τουλάχιστον να μας πει πως το ποσό αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ότι και να συμβεί, είτε αλλάξει γνώμη η xtreamer και ανεβάσει την τιμή σε 1000 ή αν αύριο ... πτωχεύσουμε και πληρώνουμε με μούσμουλα!
Προσωπικά νοιώθω πολύ άβολα γράφοντας όλα αυτά αλλά σίγουρα νοιώθω χειρότερα με την παρούσα κατάσταση και τη σιωπή που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι διάφορες φήμες ότι θα έχει ssd και όχι usb, ότι θα καθυστερήσει ή θα κοστίσει τελικά περισσότερα από όσο αρχικά υπολογίστηκε ή όχι, δεν βοηθούν στο να κατευναστούν οι ανησυχίες μου, που νομίζω πως δεν είναι μόνο δικές μου!
Νομίζω πως μια απλή και σαφής απάντηση θα λύσει το θέμα !