Xtreamer Ultra Power Buy

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Power Buy

Μίλησα κι εγώ πρόσφατα μαζί του.

Τελικά μάθαμε , με τι configuration και πόσο θα κοστίσει όταν έρθει το μηχάνημα?

θα κλαψουνε μανουλες με το software configuration -και δεν μιλω για την xtreamer φυσικα , αλλα για τον μεγαλυτερο εχθρο του Htpc: τα windows!

Εχθρός τα Windows? Δεν νομίζω! Φίλος θα έλεγα.. Είναι το λειτουργικό με τις περισσότερες δυνατότητες. Αρκεί βέβαια να ξέρεις ώστε να το στήσεις σωστά.. ;)

Προφανως αναφερεται σε στημενο περιβαλλον xbmc.Αλλα που να σε αγγιζουν εσενα αυτα, htpc καγκουρα με τους 5 servers! :grinning-smiley-043

ναι για XBMC μιλαγα -νταξ δεν περνουν και δαφνες σταθεροτητας τα windows

Το σωστό στήσιμο έχει να κάνει και με την υποστήριξη που αναζητάς από τα Windows. Εάν θέλει κανείς - όπως ο zilmer υποψιάζομαι - να υποστηρίζεται από την πλατφόρμα και τους codecs και τους drivers που χρειάζονται για την καλή λειτουργία του xbmc... τότε υπάρχουν πολλά services των Windows που τρέχουν από κάτω by default χωρίς νόημα. Για να μην το πλατιάσουμε , με τις σωστές ρυθμίσεις , τα Windows είναι βράχος . Κάποιος πρέπει να σου κάνει τις ρυθμίσεις όμως.Δεν ξέρουν όλοι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Power Buy

Τελικά μάθαμε , με τι configuration και πόσο θα κοστίσει όταν έρθει το μηχάνημα?

Τελικά δεν ξέρουμε ούτε αυτό?
:FSGSFGS4:

Απο την στιγμή που στο επισημο site δεν αναφέρεται πουθενά ο ssd , μαλλον για usb παμε... Συνεχιζει να το αναφερει.

Απο την στιγμή που στο επισημο site δεν αναφέρεται πουθενά ο ssd , μαλλον για usb παμε... Συνεχιζει να το αναφερει.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω στην κατοχή μου "copy" του e-mail του Director της Xtreamer ο οποίος το αναφέρει . Τώρα.....θα δούμε τι θα γράψουν κι αυτοί .....Φαίνονται λίγο πανικόβλητοι πάντως.
Ακόμα ετοιμάζουν τον οδηγό της εγκατάστασης Everest , Windows και Openelec μαζί.....Μέχρι που τους πρόλαβε ένας Ινδός και το βρήκε πρώτος ......http://forum.xtreamer.net/topic/230...s-and-openelec-installed-on-the-internal-hdd/

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω στην κατοχή μου "copy" του e-mail του Director της Xtreamer ο οποίος το αναφέρει . Τώρα.....θα δούμε τι θα γράψουν κι αυτοί .....Φαίνονται λίγο πανικόβλητοι πάντως.
Ακόμα ετοιμάζουν τον οδηγό της εγκατάστασης Everest , Windows και Openelec μαζί.....Μέχρι που τους πρόλαβε ένας Ινδός και το βρήκε πρώτος ......http://forum.xtreamer.net/topic/230...s-and-openelec-installed-on-the-internal-hdd/

Μέχρι να το παραλάβουμε στα χέρια μας, θα πληρωνόμαστε σε πέσος, και θα ζούμε σε άλλη χώρα, όπως πάνε τα πράγματα...
Πολύ χάλια τα πράγματα παιδιά..

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Μέχρι να το παραλάβουμε στα χέρια μας, θα πληρωνόμαστε σε πέσος, και θα ζούμε σε άλλη χώρα, όπως πάνε τα πράγματα...
Πολύ χάλια τα πράγματα παιδιά..

Πληρωσαμε ηδη ε?Σε κιολας? Φακ! :grinning-smiley-043

Παίρνω εδώ την ευκαιρία, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω θέμα, να δηλώσω ότι νοιώθω άσχημα με την συνεχιζόμενη "νέκρα" που επικρατεί από τους υπεύθυνους του power buy. Υπομονή έχω μεγάλη, αλλά χωρίς να θέλω να φανώ κακόπιστος, θέλω να αναφέρω πως δεν υπάρχει στα χέρια μας, τουλάχιστον στα δικά μου, καμία απόδειξη πως η παραγγελία έχει τελικά πραγματοποιηθεί από το κατάστημα που χειρίζεται το Power buy. Η μόνη απόδειξη που υπάρχει στα χέρια μας είναι η πληρωμή 295 που έχουμε κάνει ο κάθε ένας για την αγορά του ultra!
Νομίζω πως είναι πρέπον σε αυτό το σημείο να υπάρξει επίσημη και ρητή δήλωση από τον αντιπρόσωπο πως το ποσό που έλαβε από κάθε έναν από εμάς, δώθηκε για την παραγγελία ή τουλάχιστον να μας πει πως το ποσό αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ότι και να συμβεί, είτε αλλάξει γνώμη η xtreamer και ανεβάσει την τιμή σε 1000 ή αν αύριο ... πτωχεύσουμε και πληρώνουμε με μούσμουλα!
Προσωπικά νοιώθω πολύ άβολα γράφοντας όλα αυτά αλλά σίγουρα νοιώθω χειρότερα με την παρούσα κατάσταση και τη σιωπή που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι διάφορες φήμες ότι θα έχει ssd και όχι usb, ότι θα καθυστερήσει ή θα κοστίσει τελικά περισσότερα από όσο αρχικά υπολογίστηκε ή όχι, δεν βοηθούν στο να κατευναστούν οι ανησυχίες μου, που νομίζω πως δεν είναι μόνο δικές μου!
Νομίζω πως μια απλή και σαφής απάντηση θα λύσει το θέμα !

Φιλε μου καλά κανείς και τα ρωτάς αυτά, είναι φυσιολογικό.
Σε όλα τα power buy δεν γίνεται κάτι διαφορετικό.
Εδώ αμάξι αγοράζεις και το πληρώνεις ΌΛΟ μέρες πριν το παραλαβεις.
Την επικοινωνία την έχει αναλάβει ο Νικος (onlinen) και νομίζω ότι έχει δώσει ημερομηνία προς το τέλος του μήνα αν θυμάμαι καλά.
Αφού τέθηκε τέτοιο ζήτημα λογικά θα μεριμνήσει ανάλογα ο αντιπρόσωπος η ο Νικος έτσι ώστε ίσως να μπορέσουν να δωθούν και άλλες λεπτομέρειες.

Μα..τι να πει βρε παιδια ο ανθρωπος; Οτι ειναι στον δρομο; Τελος του μηνος θα το παραλαβετε (απ? οσο ξερω) Χωρις επιπλεον επιβαρυνση και τσαμπα στο σπιτι του ο καθενας. Τι αλλο να κανω εγω απο την μερια μου; Πετυχαμε την καλυτερη τιμη. Αυτο ηταν. Τωρα οσον αφορα την αποδειξη νομιζω οτι το ανακοινωσα στο αρχικο post οτι η αποδειξη λιανικης θα παραληφθει απο ολους με την παραδοση. Προς το παρον εχετε την αποδειξη καταβολης των χρηματων.

Νομίζω πως είναι πρέπον σε αυτό το σημείο να υπάρξει επίσημη και ρητή δήλωση από τον αντιπρόσωπο πως το ποσό που έλαβε από κάθε έναν από εμάς, δόθηκε για την παραγγελία ή τουλάχιστον να μας πει πως το ποσό αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ότι και να συμβεί, είτε αλλάξει γνώμη η xtreamer και ανεβάσει την τιμή σε 1000 ή αν αύριο ... πτωχεύσουμε και πληρώνουμε με μούσμουλα!

Συμφωνώ, ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου , με το προηγούμενο post, αλλά δεν ένιωθα αρκετά καλά, για να το εκφράσω.

:grinning-smiley-043

Καταρχάς και για να μη παρεξηγούμαι, δεν προσάπτω σε κανέναν μομφή, ούτε καν στον αντιπρόσωπο που ενδιαφέρεται και οικονομικά από μια τέτοια παραγγελία πόσο μάλλον από τον Νίκο που δεν έχει τίποτε να κερδίσει από την όλη ιστορία παρά μόνο να χάσει (χρόνο κλπ). Νομίζω πως είμαι σαφής πως δε ζητώ εξηγήσεις από κανέναν για την όποια καθυστέρηση παρά μόνο μια μικρή επιβεβαίωση πως η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί. Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό ή παράλογο από τη μεριά μου.

Όταν αγοράζεις αυτοκίνητο μετρητοίς, δίνεις προκαταβολή και δεν εξοφλείς ποτέ! Εγώ τουλάχιστον 5-6 αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου έτσι τα αγόρασα. Ακόμη και στην περίπτωση που δώσεις μετρητοίς το σύνολο των χρημάτων (που αντιστοιχούν στην τελική τιμή του τη δεδομένη στιγμή) ακόμη και τότε το ποσό αυτό δεσμεύει έναντι της παραγγελίας μόνο το όχημα και δεν εξασφαλίζει την τιμή του αν δεν συνοδεύται από συμφωνητικό μεταξύ αντιπροσώπου-εμπόρου και πελάτη στην οποία να αναφέρεται ρητά κάτι τέτοιο. Έχω ίδια πείρα από κάτι τέτοιο. Αν για κάποιο λόγο δεν υπάρχει τέτοιο συμφωνητικό (το πιθανότερο να μην υπάρχει) τότε μια εντωμεταξύ αύξηση της εργοστασιακής αξίας επιβαρύνει τον τελικό αγοραστή. Αυτό είναι κατανοητό και αποδεκτό στα αυτοκίνητα. Αν όμως μεταφέρουμε την κουβέντα μας στην περίπτωσή μας νομίζω πως τα πράγματα αλλάζουν. Εννοείται πως η προφορική δέσμευση έχει αξία αλλά αυτή είναι σχετική όπως και να το κάνουμε. Έχω ξαναγοράσει μέσω power buy και γνωρίζω την αξία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της υπομονής. Τέλος πάντων κατέθεσα τις σκέψεις μου και έκφρασα την ανησυχία μου και τέλος εδώ.

Δέχομαι τη δήλωση του Νίκου ως επιβεβαίωση πως όλα είναι έτσι όπως τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε και κλείνω εδώ την άχαρη κουβέντα από τη μεριά μου ζητώντας συγνώμη αν πείραξε κάποιον.

Mη ζητας συγγνωμη, δεν θιχτηκε κανεις.
Απο την στιγμη που επικοινωνει ο Νικος με τον αντιπροσωπο ολα πανε φυσιολογικα.
Παντως δες και πιο εξω.Εξαιρουμενης της πρωτης παρτιδας των 160τμχ , δεν εχει ερθει ΚΑΜΜΙΑ μαζική αποστολη xtreamer ultra στην Ευρωπη.
Οση καθυστερηση τρωμε εμεις, τρωνε και οι αλλοι ευρωπαιοι.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Είμαι περίεργος αν σε κανά 2μηνο από σήμερα θα υπάρχει ακόμα το Ultra στη γκάμα τους. Αν υπάρχει, οι άνθρωποι θα έχουν πετύχει εξαιρετική τιμή αγοράς. Στην ουσία, είναι, σχεδόν, η τιμή που διαφημίζει η Xtreamer, 249 !

Με λίγα λόγια εάν το αγοράζαμε σήμερα από την hdland, θα το παίρναμε γρηγορότερα από ότι τώρα (μέσω power buy) στην ίδια τιμή, και με order tracking για εμάς τους control freaks... Το ουσιώδες?
Τα λεφτά μας δεν θα ήταν δεσμευμένα , τόσο διάστημα , χωρίς κανένα αποτέλεσμα...
Ωραία!

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Με λίγα λόγια εάν το αγοράζαμε σήμερα από την hdland, θα το παίρναμε γρηγορότερα από ότι τώρα (μέσω power buy) στην ίδια τιμή, και με order tracking για εμάς τους control freaks... Το ουσιώδες?
Τα λεφτά μας δεν θα ήταν δεσμευμένα , τόσο διάστημα , χωρίς κανένα αποτέλεσμα...
Ωραία!

Πλάκα πρέπει να κάνεις!Δεν εξηγειται αλλιώς!Επρεπε ολη η Ευρώπη και εμεις δηλαδή να μυριστουμε οτι ενας μαγαζατορας στη Γαλλια θα ξεβρακωνοταν για το ultra?Στο κατω κατω , πάλι δεν θα το πάρεις ακριβότερα απο αυτον που θα ψωνίσει απο hd land.
Ξαναλέω λοιπόν οτι ξεχνάς οτι δυο συμφορουμίτες το παρέλαβαν με συνολικό κοστος 450 .Οταν τα διάβαζες αυτά αισθανόσουν καλά η άσχημα?
Παντου σχεδον στην Ευρώπη η τιμή του ultra ειναι κοντά στα 350 .
Τον μεγάλο χρόνο παράδοσης τον είχαμε υποψιαστεί εξ'αρχής και ο καθένας εκανε συνειδητά τις επιλογές του.
Ψυχραιμια λοιπόν και ΥΠΟΜΟΝΗ !
Δεν υπάρχει λόγος για θερμές αντιδράσεις.