Xtreamer Ultra Review

Από την Elnetcom πριν μερικές μέρες έμαθα ότι θα βγάλει μια πολύ καλή προσφορά για το avclub όσον αφορά το Ultra και το Pro . Δεν έχω ελέγξει ακόμα το νήμα με τις προσφορές των καταστημάτων για διαπιστώσω εάν έχει γίνει το post αλλά εάν δεν έχει γίνει ακόμα θα γίνει σύντομα.

Από την Elnetcom πριν μερικές μέρες έμαθα ότι θα βγάλει μια πολύ καλή προσφορά για το avclub όσον αφορά το Ultra και το Pro . Δεν έχω ελέγξει ακόμα το νήμα με τις προσφορές των καταστημάτων για διαπιστώσω εάν έχει γίνει το post αλλά εάν δεν έχει γίνει ακόμα θα γίνει σύντομα.

Καλό θα ήταν να ανακοινωθεί στα αντίστοιχα νήματα.

Καλησπέρα στο φόρα. Θα ήθελα την άποψή σας, σχετικά με το εάν πρέπει να αγοράσω (εφόσον μπορεί να γίνει κάτι τέτιο φυσικά) ένα ασύρματο WiFi adapter για να μπορώ να συνδέσω το Xtreamer με το wireless που έχω στο σπίτι και έτσι έυκολα να μπορώ να κατεβάζω update για τα windows αλλά και codecs και ό,τι άλλο χρειαστεί για το μηχάνημα. Το μηχάνημα επάνω έχει ένα ssd 60άρι και παίζει σε μια 50άρα Panny G30. Επίσης παρατήρησα ότι παίζει τα mounted με Arc Soft Blu Ray από εξωτερικό σκληρό δίσκο κάπως σπαστά ενώ οι ρυθμίσεις είναι αυτές που πρέπει να γίνουν στο μηχάνημα. Τί μπορεί να φταίει; 'Ισως από το μενού της Nvidia να πειράξω τη σάρωση και από 60 Hz να την πάω στα 24; Ίσως να είναι ο σκληρός από όπου τραβούσα την ταινία αρκετά μεγάλος; Τα φώτα σας. Το μηχάνημα κατά τα άλλα είναι πολύ καλό!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Review

Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί και δεν το είδα.Το Xtreamer Ultra έχει/θα έρθει στην Ελλάδα, για να είναι διαθέσιμο στα εδώ καταστήματα?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Review

Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί και δεν το είδα.Το Xtreamer Ultra έχει/θα έρθει στην Ελλάδα, για να είναι διαθέσιμο στα εδώ καταστήματα?

Σε καταστήματα δεν το έχω δει ακόμα . Ο αντιπρόσωπος απ'ότι ξέρω έχει στοκ . ( elnetcom)

Λοιπον επειδη εχω ψιλοτρομοκρατηθει με το prodigy με αυτα που διαβαζω σκεφτομαι αφου ουτως η αλλως το Ultra παιζει και αυτο 3d να παρω εκεινο....

Η αποψη σας για το μηχανημα ειναι οτι αξιζει ή να κανω υπομονη?

να ρωτησω , στην θεση για την μοντουλα των 16 γιγα οχι του σκληρου μπορω να βαλω 64 γιγα ? και ποιος ακριβως ειναι ο τυπος,γιατι μπαινω στην μαμα εταιρεια των καρτων και βγαζει 2 τυπους msw και μια αλλη{half mini PCIe }.

καλησπερα,εδω και μερες κοιταζω ψαχνω διαβαζω τα σχολια σας για το ultra και τελικα με πεισατε να μπω στην διαδικασια να το παραγγειλω αλλα εχω μια απορια με ενα αλλο προιον ποθ σχετιζετε με αυτο,θελω να αγορασω αυτο......http://www.philips.gr/c/audio-system/dcm580_12/prd/
Philips_Sound_Tower_DCM580-12_20091125_Product_Shot_1b.jpg
μπορω με καποιο τροπο να του περασω μουσικη ασυρματα με το ultra? η με καποιον αλλο τροπο να κανω δικτυο ? η εστω με bluetooth? το ηχειο δεν εχει wifi... δεν με πειραζει αν υπαρχει απωλεια ποιοτητασ ηχου με ενδιαφερει να βρω τροπο να το κανω.

δεν εχω iphone ,εχω samsung galaxy s2
ευχαριστω

Last edited:
καλησπερα,εδω και μερες κοιταζω ψαχνω διαβαζω τα σχολια σας για το ultra και τελικα με πεισατε να μπω στην διαδικασια να το παραγγειλω αλλα εχω μια απορια με ενα αλλο προιον ποθ σχετιζετε με αυτο,θελω να αγορασω αυτο......http://www.philips.gr/c/audio-system/dcm580_12/prd/
Philips_Sound_Tower_DCM580-12_20091125_Product_Shot_1b.jpg
μπορω με καποιο τροπο να του περασω μουσικη ασυρματα με το ultra? η με καποιον αλλο τροπο να κανω δικτυο ? η εστω με bluetooth? το ηχειο δεν εχει wifi... δεν με πειραζει αν υπαρχει απωλεια ποιοτητασ ηχου με ενδιαφερει να βρω τροπο να το κανω.

δεν εχω iphone ,εχω samsung galaxy s2
ευχαριστω

1)Να μπεις στην διαδικασία....αλλά να περιμένεις (αντε να δούμε πότε θα το κάνει γιατί το συζητά 15 μέρες τώρα....) την προσφορά που θα κάνει η elnetcom. Συμφέρει!!
2)Η μόνη περίπτωση να έχεις μουσική από αυτό είναι ενσύρματα.

Καλησπέρα παιδιά. Ζητώ συγγνώμη για το off topic αλλά θα μπορούσε να μου πει κάποιος κάτοχος του Ultra, ο οποίος το παρήγγειλε μέσω του power buy ή μόνος του από την Elnetcom, πόσα χρήματα έδωσε για μεταφορικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά. Ζητώ συγγνώμη για το off topic αλλά θα μπορούσε να μου πει κάποιος κάτοχος του Ultra, ο οποίος το παρήγγειλε μέσω του power buy ή μόνος του από την Elnetcom, πόσα χρήματα έδωσε για μεταφορικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είσαι εντός Αθηνών? Εάν όχι , είσαι πολύ μακριά ? Είναι ανάλογα πως στέλνεις το δέμα. Εάν επιλεχθεί ACS ή παρόμοια courier στοιχίζει περισσότερο από το να το στείλει κανείς με την υπηρεσία ακόμα και express του Ταχυδρομείου.

Τυπική Xtreamer!

Καταιγίδα ανακοινώσεων και πλημύρα υποσχέσεων. Δε βαριέσαι, και του χρόνου τα ίδια θα λέμε.

Το μόνο που κρατώ είναι η πιθανότητα να συστήσουν Ευρωπαϊκό Online κέντρο διανομής τον Μάρτιο.
Σε αυτή τη περίπτωση θα δούμε πιθανώς καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές!