Xtreamer Ultra Review

Παιδιά καλησπέρα θέλω στο ultra μου να βάλω εσωτερικό γύρω στα 320gb με win 7 αλλά και αν γίνεται με partition στο δίσκο να έχω και τα ultra os!η χωρητικότητα των 320 πως σας φαίνεται? το hd υλικό μου θα το παρέχω εξωτερικά από σκληρό ή το xtreamer pro! ενδέχεται να έχω πρόβλημα σε συτό το μέγεθος με το xbmc ή την ποιότητα προβολής με σπασίματα κτλ?

Ναι απέξω αλλά και ελάχιστες μέσα του δν νομίζω να έχουν πρόβλημα, έ? οσον αφορά το partition το εχει δοκιμάσει κανεις?

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Review

Ναι απέξω αλλά και ελάχιστες μέσα του δν νομίζω να έχουν πρόβλημα, έ? οσον αφορά το partition το εχει δοκιμάσει κανεις?

Πρώτα θα κάνεις install τα Windows και μετά στο άλλο partition το Everest. To Linux κάνει install έναν boot manager (GRUB) ο οποίος βλέπει και τα 2 partition. Ανάποδα δεν γίνεται.

Από που το αγοράσατε;

Από εδώ http://shop.xtreamer.net/ κοστίζει 249euro + 35euro (μεταφορικά) είναι όμως ασφαλές ή θα πληρώσω τίποτα extra φόρους σε τελωνεία κλπ. ;;

Από που το αγοράσατε;

Από εδώ http://shop.xtreamer.net/ κοστίζει 249euro + 35euro (μεταφορικά) είναι όμως ασφαλές ή θα πληρώσω τίποτα extra φόρους σε τελωνεία κλπ. ;;

2 παιδια που αγορασαν απο εκει πληρωσαν συνολικα 450 μαζι με μεταφορικα και τελωνειο.

καλησπερα,
σκοπευω να εγκαταστησω win 7, ultra os kai openelec σε εσωτερικο ssd 64 gb.
Καθοτι πρεπει να γινουν 4 partitions βασει οσων διαβασα στο φορουμ του xtreamer, σχεδιαζω να βαλω win7 partition 32gb, ultra os 10gb, openelec data storage partition 21gb και openelec 1gb. Τα media files θα τα παιρνω απο εναν εξωτερικο e-sata. Το ερωτημα ειναι αν σκεφτομαι σωστα το διαχωρισμο των partitions και πως θα μπορω να κανω την διασυνδεση του openelec data storage partition με τον εξωτερικο e-sata (αν αντιλαμβανομαι σωστα οτι σ αυτο το partition θα πρεπει να βρισκονται τα αρχεια που θα παιξω με openelec (XBMC)

Στην ουσία , με xbmc θα παίζεις. Αρα, μπορείς να παίρνεις τα αρχεία σου από όποιο αποθηκευτικό χώρο θέλεις

Μέσω λίνουξ (openelec ή ultra OS) μπορώ να δω ένα media partition που έχω ορίσει στον εσωτερικό σκληρό που του έχω βάλει.
Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα συμβεί κ σε έναν esata δίσκο (που περιμένω να μου έρθει ένα καλώδιο esata to sata που έχω παραγγείλει).
Εξωτερικό δίσκο usb επίσης δεν μπορώ να τον δω.
Υπάρχει λύση ;

Μέσω λίνουξ (openelec ή ultra OS) μπορώ να δω ένα media partition που έχω ορίσει στον εσωτερικό σκληρό που του έχω βάλει.
Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα συμβεί κ σε έναν esata δίσκο (που περιμένω να μου έρθει ένα καλώδιο esata to sata που έχω παραγγείλει).
Εξωτερικό δίσκο usb επίσης δεν μπορώ να τον δω.
Υπάρχει λύση ;

Αναγκαστικά εγώ απάντηση θα μπορώ να δώσω το Σαββάτο που επιστρέφω Αθήνα. Εάν κάποιος άλλος φίλος προλάβει μέχρι τότε έχει καλώς.....

Τελικά κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb (ntfs).
Σόρρυ για την αναστάτωση !!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Review

Τελικά κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb (ntfs).
Σόρρυ για την αναστάτωση !!
Χάλασε το ασύρματο πληκτρολόγιο , δεν συγχρονίζει με τίποτα, ούτε στο laptop
μου, ζήτησα RMA από τον αντιπρόσωπο
:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Review

Χάλασε το ασύρματο πληκτρολόγιο , δεν συγχρονίζει με τίποτα, ούτε στο laptop
μου, ζήτησα RMA από τον αντιπρόσωπο
:bigcry:

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. :smash:...Αμα συμβεί και σ' αλλον αυτό σημαίνει ότι το k/b είναι "ψ" κατηγορίας.
αναγκάστικα να πάρω το Turbo x το μικρό και σώθηκα.

Μπορείς να μου στείλεις ένα link για το turbox?

Το ίδιο έπαθαν και άλλοι στα forum της xtreamer....
:rifle:

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Review

Μπορείς να μου στείλεις ένα link για το turbox?

Το ίδιο έπαθαν και άλλοι στα forum της xtreamer....
:rifle:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm

Δεν υπάρχει!!! Είναι μικρό , λεπτό, επαναφοριζόμενο και με φοφερή σχεδίαση (για να μπορεί να σταθεί σ'ένα σαλόνι βρε αδερφε..) Μόνο.....που κοστίζει λίγο. ( 49 ευρώ!!) :bigcry:

Εμένα όπως σας ανέφερα μου χάνει τον συντονισμό μετά από 3-4 λεπτά.

Επίσης ξεκόλλησαν και κανα δυο κουμπάκια. Τo Κ/b είναι μάλλον για κλαματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Review

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm

Δεν υπάρχει!!! Είναι μικρό , λεπτό, επαναφοριζόμενο και με φοφερή σχεδίαση (για να μπορεί να σταθεί σ'ένα σαλόνι βρε αδερφε..) Μόνο.....που κοστίζει λίγο. ( 49 ευρώ!!) :bigcry:

RF ή Bluetooth ? δεν γράφει...
πόσο μικρό?
να το πάρω άμεσα, ή θα ακούσω γκρίνια από την γυναίκα?

Αρχίσαμε...τόσο χάλια βγήκε το συγκεκριμένα μηχανάκι; Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα; Γιατί τότε μιλάμε για "σούπα" :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Review

RF ή Bluetooth ? δεν γράφει...
πόσο μικρό?
να το πάρω άμεσα, ή θα ακούσω γκρίνια από την γυναίκα?

Μικρότερο από το k/b ενός laptop. Εγώ το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ασε που πιάνει από μακριά.

Αρχίσαμε...τόσο χάλια βγήκε το συγκεκριμένα μηχανάκι; Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα; Γιατί τότε μιλάμε για "σούπα" :p

Ε.....δεν λέμε σούπα το μηχάνημα επειδή το δωράκι που δίνει η Xtreamer ( k/b) είναι της πλάκας.
εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος ( ως τώρα.)
Σε περίπτωση που δω κάτι που θα το ανατρέψει σίγουρα θα το αναφέρω!!