Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Επιλέγεις φίλε μου HDMI και μετά ως Sound Device και στα δύο πεδία Custom και μετά γράφεις plughw:1,7
Είμαι σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το Ultra 2 Deluxe και να το δουλέψω με το XBMC out of the box. H ερώτησή μου προς όσους το έχουν, είναι αν θα παίζει 3D SBS ταινίες. Ευχαριστώ!!
Εγώ μόλις χθες το παρέλαβα. Τι κάνει και πόσο καλά το κάνει θα το γράψω σε ξεχωριστό νήμα σε μερικές μέρες. Φυσικά ταινίες 3D sbs είναι λογικό ότι θα παίξει . Εξαρτάται από τον player που θα του βάλεις.
Καλορίζικο και καλές προβολές!!! Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το XBMC που έχει εγκατεστημένο. Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου στο νήμα που θα ανοίξεις!!
Μια εξειδικευμένη ερώτηση:
Το DVI out του Xtreamer Ultra (του πρώτου) τι τύπος είναι άραγε;
Βάση εξωτερικής εμφάνισης μοιάζει να είναι DVI-I dual link (digital+analog)
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχω δυνατότητα με έναν απλό (των 2 ) μετατροπέα DVI to VGA να πάρω αναλογικό VGA σήμα να το περάσω σε οθόνη με καλώδιο VGA. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν είναι δυνατή η υποβίβαση του DVI-Ι σε απλό RCA (τουλάχιστον όσο αφορά στο σήμα εικόνας γιατί τον ήχο μπορώ να τον πάρω από την αναλογική έξοδο)
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Ειδικά το απλό DVI to VGA είναι υπεραρκετό για τη δουλειά που το θέλω!
Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω και το ultra 2. Τι τελική τιμή το πήρες;
Υ.Γ.
Είδα ότι οι Γάλλοι (hdland.fr) συνεχίζουν να έχουν το ultra 1 199euro!
Το θεωρώ μεγάλο κελεπούρι! Το έχει πάρει κανείς; πόσο έρχεται με τα μεταφορικά;
390 ευρώ. Εχω και το Ultra 1.
Οι θύρες usb 3 δουλεύουν καλά, πιασμένες και οι 2 με 2x1T δίσκους. Εχω βάλει κι έναν 350gb εσωτερικό, εκτός του mSSD που είχε από την μαμά του.
Συνδεδεμένο με τον Pioneer μου δίνει HD Audio (dts-ma , true-hd ktlp)με τις τελευταίες nightlies του xbmc.
Αν βρω λύση να παίζω και τα bluray δομή αρχεία .....θάναι super.
390 ευρώ. Εχω και το Ultra 1.
Το xbmc Eden + HD έχω εδώ και καιρό και παίζει bluray δομή (Remux movie αν κατάλαβα καλά). Για τα γνήσια BD (χωρίς μενού)αν τρέχεις το anydvd παίζουν και αυτά.
Δεν έχω Xtreamer αλλά HTPC.
Θα σε στενοχωρήσω....αλλά δεν τα παίζει όλα η xbmc Eden+HD την οποία έχω κι εγώ από τότε που κυκλοφόρησε. Μιλάω για τα αρχεία που προκύπτουν από rip ενός bluray (ξέρεις ...bdmv) Δεν διαβάζει η έκδοση ακόμα index.bdmv ώστε να αναπαράγονται τα μενού και τα streams το ένα μετά το άλλο. Μετά από ψάξιμο , ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί κάποια αρχεία μου τα παίζει - δηλαδή πάει κατευθείαν στο μεγάλο stream - και κάποια όχι.
To AnyDVD που το χρησιμοποιώ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.