Xtreamer Ultra Review

Η κλασική ερώτηση που κάνω παντα... Από θόρυβο πως παει???

@ xamurabi : 390 μέσω του αντιπροσώπου εδώ (Elnetcom)

Εγω που τους πηρα τηλεφωνο προχθες παντως και μιλησα με μια κοπελα μου ειπε "το ultra 2 μαλλον ειναι το καινουργιο ε; δεν το εχουμε φερει..."

Εγω που τους πηρα τηλεφωνο προχθες παντως και μιλησα με μια κοπελα μου ειπε "το ultra 2 μαλλον ειναι το καινουργιο ε; δεν το εχουμε φερει..."

Μάλιστα....Αρα φέρανε 1-2 κομμάτια μόνο. Το ένα το έχω εγώ πάντως. Η επόμενη κίνηση είναι είτε να τους το παραγγείλεις....ή να το πάρεις απ'έξω από το κατάστημά τους στην Ευρώπη το οποίο μάλιστα έχει αυτήν την περίοδο είδα και δωρεάν μεταφορικά.

Νικο σκεφτομαι να αγορασω το utlra 2. Εχεις υποψην σου τι καταναλωση εχει περιπου? Σε κατασταση Idle και οταν παιζει ταινια? Παντα μεσα απο XBMC μιλαω ... Στο περιπου.

Σε standby mode 2.14 W Σε working mode δεν είμαι σίγουρος ....αλλά πάντως είναι κάτω από 25 W.

Θόρυβο? Ποιο θόρυβο? Δεν έχω ακούσει κάτι.....:D

Ενδιαφερον.... Παντως ειναι κουλο οτι δεν μπορεσα να βρω κανενα review του ultra 2 .....

Ενδιαφερον.... Παντως ειναι κουλο οτι δεν μπορεσα να βρω κανενα review του ultra 2 .....

Να σου πω την αλήθεια...κι εγώ έψαξα, καθ'ότι το πήρα αργά σε σχέση με το πότε ανακοινώθηκε. Κατ αρχάς δεν ήθελα να πέσω πάλι θύμα ανακρίβειας των δυνατοτήτων των χαρακτηριστικών του, όπως στο Ultra 1 . Ηθελα bitstream. H GT520M το υποστήριζε....και έτσι το ρίσκαρα.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είναι και πιο γρήγορο με το ενσωματωμένο mSSD, του έβαλα και έναν 500 μέσα, και το σέταρα στα Win7 . Θα προτιμούσα στα 8 αλλά optimized drivers για όλα δεν υπάρχουν ακόμα. (ιδιαίτερα για το κομμάτι του βίντεο) οπότε τ'άφησα γι αργότερα.
Θυμάστε την εποχή που λέγαμε ότι με το xbmc δεν μπορούμε να απολαύσουμε DTS-MA και TrueHD ? Με το νέο audio engine πια αυτά είναι παρελθόν, σε σημείο που......στους advanced users ....θα σύστηνα πια τέτοιου είδους htpc παρά media players.

Χμ.. Δεν το διατύπωσα καλά..

Από οτί είδα έβαλες win7 ...

Δοκίμασες μέσω δικτύου να παίξεις br iso ή folder ?

Και .. Μια και είπες ότι ειναι pc... Κανα παιχνιδάκι δοκίμασες?

Χμ.. Δεν το διατύπωσα καλά..

Από οτί είδα έβαλες win7 ...

Δοκίμασες μέσω δικτύου να παίξεις br iso ή folder ?

Και .. Μια και είπες ότι ειναι pc... Κανα παιχνιδάκι δοκίμασες?

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με iso ή folder. Η gigabit κάρτα του δεν εξαρτάται όπως των media player από το firmware. Είναι pc κανονικό. Απλετο flow.
Τώρα η GT520M ....δες τι περίπου παίζει . : http://community.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GT+520/games#

Χμ. ... Λεει ότι παίζει diablo 3 ,,,ψήνομαι..

αν κατάλαβα καλά από το λινκ, λέει μόνο ότι η GT520 ξεπερνά τα minimum requirements (τα οποία μπορεί να είναι ultra low quality στα γραφικά, 800x600 ανάλυση κλπ), χωρίς όμως να φτάνει τα recommended.

Επίσης από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του U2, χρησιμοποιεί την 520m, την mobile εκδοχή της GT520 (και ακόμα πιο αδύναμη μάλλον). Σε συνδυασμό μάλιστα με τον Ατομ, αμφιβάλω αν μπορεί να παίξει οτιδήποτε εκτός lowest ρυθμίσεων στα γραφικά, και σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και μόνο...

Αν σκέφτεσαι για gaming σε κάτι τόσο χαμηλών επιδόσεων (για παιχνίδια), θα σου πρότεινα πρώτα να ψάξεις συγκεκριμένα με τα παιχνίδια που θες (πχ diablo) για videάκια σε youtube, ή να ρωτήσεις χρήστες που το έχουν, για να μην απογοητευτείς μετά...

Αρα για gaming σε μινι ιτχ θα ψήνουμε αυγά

για ποιο λόγο? απλά θες καλύτερα - ισχυρότερα κομμάτια. Με σωστή επιλογή, ούτε πρόβλημα θερμοκρασιών, ούτε θορύβου θα υπάρχει...

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Review

αν κατάλαβα καλά από το λινκ, λέει μόνο ότι η GT520 ξεπερνά τα minimum requirements (τα οποία μπορεί να είναι ultra low quality στα γραφικά, 800x600 ανάλυση κλπ), χωρίς όμως να φτάνει τα recommended.

Επίσης από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του U2, χρησιμοποιεί την 520m, την mobile εκδοχή της GT520 (και ακόμα πιο αδύναμη μάλλον). Σε συνδυασμό μάλιστα με τον Ατομ, αμφιβάλω αν μπορεί να παίξει οτιδήποτε εκτός lowest ρυθμίσεων στα γραφικά, και σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και μόνο...

Αν σκέφτεσαι για gaming σε κάτι τόσο χαμηλών επιδόσεων (για παιχνίδια), θα σου πρότεινα πρώτα να ψάξεις συγκεκριμένα με τα παιχνίδια που θες (πχ diablo) για videάκια σε youtube, ή να ρωτήσεις χρήστες που το έχουν, για να μην απογοητευτείς μετά...

Σωστά!
Για gaming υψηλών απαιτήσεων σε γραφικά και επεξεργαστική ισχύ δεν κάνει.
Π.χ. Need for Speed θα παίξει τις παλιές εκδόσεις. Virtua Tennis όμως παίζει μια χαρά. Call of Duty σε χαμηλές αναλύσεις. Παιδικά τύπου Rayman άψογα φυσικά.
L.O.L χωρίς πρόβλημα.

για ποιο λόγο? απλά θες καλύτερα - ισχυρότερα κομμάτια. Με σωστή επιλογή, ούτε πρόβλημα θερμοκρασιών, ούτε θορύβου θα υπάρχει...

Ξερω οτι δεν είναι το σωστό thread αλλα ... Τι θα πρότεινες για gaming 1920 χ 1080 με αξιοπρεπεις ρυθμίσεις? και φυσικά χαμηλό θόρυβο... Σε mini itx ofc.... ;)

Last edited: